Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 566
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 425
Не му се смея, само малко ми е странно. Щото аз не мога и цвете добре да нарисувам
Той много обича да рисува птици, животинки И по сто пъти трие, прерисува, ядосва се Тези ги имам качени, щото ги показвах в една тема по повод нещо в училище
Скрит текст:
Скрит текст:
Браво, че сте я подкрепили. На нея дори и визуално й отива да се занимава с това. Изглежда артистично дете.

# 1 426
Няма местоживеене и сваковци и лели, Елени, само от знанията на детето си зависи, външно оценяване плюс бала.
Къде сте всички? Да си говорим нещо:)
Лили, най- добрата покупка за къщата се оказа двойната мивка в кухнята, голямо удобство е. Досега не бях имала и се радвам, че послушах мебелиста.
И миялна има, не е нова, отпреди си я имаше марката е Smeg, няма упътване и не знам как се ползва Embarassed Ще я разуча обаче, то грехота да мием на ръка, я тя да си седи за красота.

# 1 427
  • Euskal Herria
Бре, че то тук направо виртуално женско парти си заформихме. Кандидати да останат и за нощната смяна?
Тогава наздраве, момичета, кой на каквото е.  Grinning

П.П. Каси, голямото момиче много ми прилича на теб. Не знам дали съм права.

# 1 428
Аз съм на бира (хлъц). За какво ще си говорим?

# 1 429
За каквото кажете, аз съм всичко коз:) Бира с череши за мезе, само аз мога да пия:)))

# 1 430
  • ту тук, ту там
Мерси, Жаки, значи нищо не се е променило от мое време! Но то имаме дотогава ние едни 10 години д...  Joy
За миялната - предполагам, че може да си изтеглиш упътване от интернет, ако й знаеш и модела освен марката няма да е трудно!
Аз съм на чай. От копърено семе.  Tired

# 1 431
Аз съм на чай. От копърено семе.  Tired
Наздраве Simple Smile На едно пиене сме

# 1 432
  • Euskal Herria
Аз все още съм в режим на изчакване. По някое време все трябва да се прибере мъжа ми, поне да яде  Joy. Иначе съм твърдо на пепси, нищо, че съм заредена с два вида бейлис.

# 1 433
50 човека четат, пишем три, айде срамежливите да слизат:)
Някой ми е подарил книга на Иво Сиромахов, попрехвърлих има смешки, понякога предобря, ама за таква вечер, като днешната става Simple Smile
 Аз копър и синап пие, като кърмачка само:)

# 1 434
И аз тук Laughing Освен за мъже да си говорим и без това повечето сме моми тази вечер Wink

# 1 435
  • Ланкър, планините Овнерог
Не му се смея, само малко ми е странно. Щото аз не мога и цвете добре да нарисувам
Той много обича да рисува птици, животинки И по сто пъти трие, прерисува, ядосва се Тези ги имам качени, щото ги показвах в една тема по повод нещо в училище
Скрит текст:
Скрит текст:
Браво, че сте я подкрепили. На нея дори и визуално й отива да се занимава с това. Изглежда артистично дете.

По мое скромно мнение на художествен инвалид, рисунките са супер и има причина за обръщанка на внимание. Той на колко е?

# 1 436
  • Euskal Herria
Е, то сега и ако пуснем снимки, и балконът ще падне  Joy.
Аз мога само от фиести снимки да давам  Joy Joy Joy

# 1 437
  • HH
И аз съм тук.

Днес един германец ме разсмя мнооого. Ако не беше форума, нямаше и да чуя какво ми казва или поне нямаше да ми направи такова впечатление. Докато бяхме спрели на един светофар се загледа в пешеходците и  ми зададе въпроса, дали и българите като германците носят чорапи със сандали  Joy Joy Каза, че било адски грозно и смешно   Crazy

# 1 438
  • Ямбол
...
За класиране след 7-ми клас само бала ли се гледа, или има пак точки за местоживеене, за месторабота, за дядо/баба/вуйчо/вуйна, работещи/неработещи/пенсионирани в еди-си кое учреждение...  #Crazy
Joy Нищо не се знае какво може да измислят, както са тръгнали с реформите, но засега се взимат само оценките от НВО по БЕЛ и математика и някои други от крайните в седми клас.

...
Лили, най- добрата покупка за къщата се оказа двойната мивка в кухнята, голямо удобство е. Досега не бях имала и се радвам, че послушах мебелиста.
И миялна има, не е нова, отпреди си я имаше марката е Smeg, няма упътване и не знам как се ползва Embarassed Ще я разуча обаче, то грехота да мием на ръка, я тя да си седи за красота.
Моята е единична. Аз си екплоатирам миялната доволно. Двойната мивка ще ми заеме още едно долно шкафче, аз искам да имам много шкафно място в кухнята. Днес като чертахме и мерихме по стаите, все гледах да добавя някое рафтче, шкафче, скринче, огледалце, да има къде да си прибирам нещата. Плюс под леглата също ще употребявам пространството.
Смятам вече да почивам, че утре пак съм на магазина. А като се преместим пък колко работа ме чака, направо не ми се мисли. Ще трябва да обучим децата и те да се включват, че ще ни дойде нагорно.
На мъжа ще му отпуснем малко отпуск, че той сега върши по-голямата хамалогия.

# 1 439
  • ту тук, ту там
Валери, чак звучи невероятно, че си уцелихме пиенето, шанс направо едно на милион!  Joy 
Ох, с глас се хиля! Представи си само, който ни чете, колко абсурдно му се струва това! Hug

Общи условия

Активация на акаунт