Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 514
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 410
Наздраве!
Гита, радвай се!
Касита, чудна хубавица и с медал! Браво!

# 1 411
Гита, поздравления!

Благодаря за милите думи, още веднъж момичета.

# 1 412
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви. Май наистина трябва да се отпусна, ама още съм на педал  Crazy

# 1 413
  • HH
Каси, момичета приличат на майка си.

Ванини, аз днес видях снимката, но не знаех, че това си ти. Познах само Жади  Blush

Искам да ви кажа, че сутринта излязох с потник, тънка блузка и дънкова риза. Беше облачно и топло. Два часа по-късно седнахме в едно заведение и се примолих на сервитьорката да ни донесе одеяла, че не се седеше вън. Добре, че е лято  Joy Joy

Има някакъв събор на Харлита и от вчера е пълно с бръмчалки.

Скрит текст:

# 1 414
Писах, писах и си затворих отговора.  #2gunfire А изчитах около 50 страници!  #2gunfire
Зъба ме отпусна, имам малко време и чета тук.  Simple Smile

Много красиви деца сте показали. Да са ви живи и здрави и много да се гордеете много с тях!

Честито на всички приети деца! Дано сполучат и да имат работа, която да работят с желание и да е добре платена!

ЧРД на Шаги и Кафе с мед! Бъдете здрави, щастливи, обичани! Нека мечтите ви се сбъднат!

Аз съм обичащите литературата и мразещи/неразбиращи математиката. Отвеян човек съм, живеещ в своя собствен свят и всички тези подредени числа, логика и т.н. ме карат да се чувствам безсилна.

Аз бих емигрирала в Италия - заради храната, топлото време и пейзажите. Казват, че италианците били страстни ...

Даун, как си?

Гай- парада ми е забавен. Не разбирам навирането в очите на хората кой с кого/какво си ляга, но щом са решили да се правят на маймуни - няма лошо. Ще се посмеем.

Не съм ревнива. Никога не съм смятала, че даден мъж е мой. Ако иска да е с мен - добре, ако друга го пожелае и той хукне подир нея - прав му път.

Търся гадже зъболекар за Естел, предложения?
чашата преля и мисля да я сватосам, не знам как че капризна ми се вижда, все за някакви минали сенки се тръшка. Нямам готово предложение, но ще фо измисля.
Rolling Eyes
Гадже - масажист ми трябва в момента.
А за капризна - защо реши така?

Нямам зъболекар. Ходила съм при няколко, но не са моите.
Ако можете да препоръчате евтин и качествен зъболекар от СДофия - пишете на лс.

Гита, браво на момичето ти!

Оплаквам се от умора и безсъние.
Мога да се похваля, че тази седмица два пъти ходих на кафе, а не бях такова момиче.

Утре ще чета и пиша повече, обещавам.

От мен - Лека нощ!

П.П. Извинете за объркания пост, но много неща искам да кажа.  Blush

# 1 415
Гита, браво на дъщеря ти. Големият ми син все разправя, че иска да учи в училище за рисуване.
Касита, браво и на твоето момиче.
Жаки много ме разсмя.  Ние си излизаме поотделно,  нещо не можахме да стиковаме приятелствата. Според мен намира моите дружки за прекалено анализиращи, отвеяни, склонни към ненужни разсъждения. Не ми го е казвал, но знам какво го дразни.
Аз обичам да ми е хумористично, но не и прекалено. Приятни са ми и по -сериозни разговори и не само за спорт и риболов Simple Smile Покрай децата имаме обаче общи семейни приятели - там нещата се получават. Но приятелствата отпреди това- не Simple Smile.
Ванини, много сте хубави.

# 1 416
Касита, браво на малката гимнастичка с хубавите падьоми.
Гита,отваряй шампанското.

# 1 417
Гита, много ме радват успехите на дъщеря ти. И малката по пътя ѝ да върви!

Благодаря ви.

# 1 418
Пребих се като куче Sad. Паднах от 1.5 надолу с главата. Цял ден режа дървета и един клон ме повлече. Нямам идея как не се пребих съвсем. Размазах си, обаче коляното. Не мога да стъпя на кракът си и рева като дете, не толкова от болката, а от тъпата безпомощност.

Не е счупен май, но боли ужасно и се подува Sad. Сега стоя с торба лед и чакам да ми мине.

Съжалявам за тъпото влизане, но ми се ще на някой да се оплача.

Даун, потготви се за сериозно посиняване. Дръж го на високо, колкото може повече. Аз паднах много лошо преди няколко години. Директно по лице. Очилата ми и главата ми издрънчаха на тротоара. Само успях да си помисля, е, сега се преби! Когато станах, очилата ми бяха здрави (чудо!), а лицето ми цялото в кръв. Добри хора ми помогнаха, добре че паднах точно пред аптека и фризьорски салон. Измих си лицето, оказа се, че кръвта е от две дупчици в основата на носа направени от очилата ми. Отидох да ми снимат носа, краката абсолютно ги игнорирах. Когато се прибрах вкъщи установих, че колената ми подути. Меката тъкан по-точно. Като балон. Това отмина, но след около четири дни краката ми посиняха. От колената чак до стъпалото. Ужасно мораво синьо. Беше страшно! Буквално страшно. Ето такива от коляното надолу:
http://cf.ltkcdn.net/skincare/images/std/42636-250x327-Deepbruise.jpg

Вземи си арника гел, фенистил гел, мажи, поне да не те боли много. Фармацевтката ми от подобно падане получи възпаление. Нейното беше по-зле и от мен.

# 1 419
Каси, и двете ти моми са много хубави, татко им пушка има ли? Ако не да си купи:)
Гита, браво на Констанца, имаш повод за гордост!
Вани, хич не си голяма даже, много добре си изглеждаш, що не се снима права до Божана, да се посмеем:)
Кате, този събор на Харлей май е световен и при нас има, даже се снимах на два големи мотора:)
Един рокер предложи да ме повози, ама не се възползвах, ту мач екстремно за мен, ще взема да се пребия, мерси. Те цели семейства са запалени има и жени и деца дори и наистина има стархотни мотори. Предполагам много скъпи.
Моичкият явно се забавлява не ми е писал, а преди по сто съобщения пращаше, га бяхме млади:)
Имам повод за скандал вече, няма да пише, а:)))) Сега чака аз да питам как е, ама има да си чака, железна съм и дума няма да му пиша, да не съм некоя ревнива Laughing

# 1 420
Каси, страхотни деца!

Аз съм страшно ревнива също. И ние излизаме на всякъде заедно.
Тони, много се смях с мъжа ти.  Joy

Днес се видяхме с Жади. Наздраве "Искам да кажа..."

Ами вие си приличате на тази снимка! Наздраве!

# 1 421
  • ту тук, ту там
Малееее, Жаки, точно в твоята ситуация съм в момента!  Laughing
Да видим ще се сети ли или ще се оправдае после, че не било удобно (на служебна вечеря е)!

# 1 422
Ей, сегичка ще си постна снимката на мотора и ще му припари под задника:) Няма бе, майтап да става:)
Да пия още една бира и да си се хиля сама, мене толкова ми трябва две чашки и си лягам при Жаки:)
Елени, айде наздраве, не ни требват мъжове, виж как си се забавляваме тука:)

# 1 423
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, браво на дъщеря ти. Големият ми син все разправя, че иска да учи в училище за рисуване.

Само не му се смей така, както аз й се смеех. Децата знаят по-добре. До преди 2-3г Танти рисуваше като повечето си връстници, после нещо се "повреди". Като малка все разправяше, че ще става художник, а аз все си представях художник на портрети по морето   Grinning Хич не й се връзвах до миналото лято, когато с баща й й дадохме вариант да обърне по-сериозно внимание на това. А то взе, че стана, на 90% е вътре. Оххх, разгеле, че с тия класираници към МОН ми побеля косата.
Благодаря, че ме изтърпяхте с моите терзания  Grinning

# 1 424
  • ту тук, ту там
Моето дете е още малко, но като ви слушам/чета тук и във ФБ какво чудо е да запишеш детето си в училище, направо се плаша! Истерията с класирането за детските градини я прескочихме, но за училището направо не знам. Имам чувството, че ще ми трябва още едно висше, за да се справя... (Гита като каза МОН о се сетих за това!)
За класиране след 7-ми клас само бала ли се гледа, или има пак точки за местоживеене, за месторабота, за дядо/баба/вуйчо/вуйна, работещи/неработещи/пенсионирани в еди-си кое учреждение...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт