Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 493
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 395
Каси, поздравления за хубавото ти момиче! И какъв шпагат само...

Аз гледам по TLC "Странна любов". Жена с отвратителни и дълги расти, които се влачат по земята. Sick

# 1 396
  • Ямбол
О, наздраве.

# 1 397
Вани,много сте хубави и двете с Белла.А ти си толкова нежничка изобщо не ти личи,че си напреднала бременност,много добре изглеждаш Hug

# 1 398
Вани,много сте хубави и двете с Белла.А ти си толкова нежничка изобщо не ти личи,че си напреднала бременност,много добре изглеждаш Hug

Благодаря, Осмичка, ама ми личи. Като се видя на снимка и не мога да повярвам, че съм аз.

# 1 399
  • Ямбол
Какво ти личи, аз не виждам корем с близнаци. Скрила си го някъде под масата.

# 1 400
Страхотни сте . Наистина не личи да си бременна .

# 1 401
  • Ланкър, планините Овнерог
Добра ви вечер,
Ванини, искам да ти кажа, че и двата пъти бях по-голяма от теб, а по едно бебе раждах. Спокойно, после всичко се нормализира  Laughing
Аз, таковата.... да покажа от изпита какво стана
Скрит текст:
В същата специалност има 10 човека с по-добри оценки (от 63-ма), приемат 20. Мисля, че трябва да се зарадвам? Чаааак във вторник ще изкарат официалното класиране.

# 1 402
Гита,браво на детето,радвай се и още как Hug

# 1 403
  • ту тук, ту там
Гита, това от днешния изпит ли? Ако да - честито!   bouquet
Зачудих се, защото и преди няколко дни май такава й беше оценката.  Peace

Аз нещо не разбрах - какво честитим на Касита на детето?   Embarassed

# 1 404
  • Euskal Herria
Гита, поздравления за детето ти! Мисля, че имаш пълното право да се радваш!

# 1 405
  • София
Вани, да знаеш, че много ти се радвам, засега тихичко. Много корава жена излезе, много печена.  Hug И тук да кажа, че много бих искала да се бях намърдала при вас с халба бира. Щях да броя глътките на Жади, а тя после щеше да ми удари един бой и веселбата - на макс.  Joy

Гита, мисля, че спокойно можете да отворите шампанското. Браво на детето!

Каси, много им се радвам на щерките ти, да си го знаеш. И тепърва да покоряват каквито върхове си изберат.

# 1 406
 Браво на детето Гита   Hug  
 На моята приятелка / единствена и най -добра от как се помня / момичето й учи там . Миналата година кандидатства. Но забравих каква специалност беше.
  Помня ходи на уроци по рисуване .

# 1 407
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, това от днешния изпит ли? Ако да - честито!   bouquet
Зачудих се, защото и преди няколко дни май такава й беше оценката.  Peace

Да, беее, на предния беше 5.16. Само че за предния си знаеше грешките, но пък тук за тази специалност оценяват доста по-строго, така че в случая го броя като 5.65 минимум  Grinning

# 1 408
  • ту тук, ту там
Ясно! Браво на детето! Ама аз пък как съм я запомнила предната оценка и сега затова се усъмних в първия момент! Хайде отивай да празнувате!  Hug

# 1 409
  • Ямбол
Браво на детето, Гита. Отдъхвай вече.
Колко са добри децата, много им се радвам. Има надежда все пак.

Нашата гимназия имаше паралелка рисуване, но от няколко години вече я няма. Нямат желание тук или нямаме достатъчно ориентирани в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт