Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 496
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз на каквито зъболекари попадам обикновено / мъже говоря / все на гей ми мязаха - то все в едно лигаво и умалително ми говореха ,чак ми се догади или аз провокирам така да ми се говори - зъбченце Grinning
  А да скоро и на работата - няколко мъже - плакичка и все в среден род едно милно ми говорят . Аз както пък обичам така Grinning

# 1 381
  • София
Тонка, разбрах, че по погрешка са обути гащите, но ти после сподели, че му били удобни.
Лиле, големи буквалиски сте.  Grinning Не ви ли идва наум, че човекът се е пошегувал и надали довечера ще се хвърли настървено пак на моите гащи.

# 1 382
  • Ямбол
Тонка, разбрах, че по погрешка са обути гащите, но ти после сподели, че му били удобни.
Лиле, големи буквалиски сте.  Grinning Не ви ли идва наум, че човекът се е пошегувал и надали довечера ще се хвърли настървено пак на моите гащи.
А на теб не ти ли идва на ум, че ние също се шегуваме с теб или поне аз. Ех, докачлива си и ти.
И за минута не съм си помислила, че на мъжа ти са му лепнали гащите ти и той се фръцка с кеф в тях.
Както ти го пусна за майтап, така и аз го възприех, но се изгубихме някъде из превода.

# 1 383
Жармен, аз не съм го избирала по години, влюбихме се, ех, каква любов бешеее:)
При все, че беше точна противополжност на" мой" тип мъж, ама нахален бе, не се отказа месеци наред, докато не превзе крепостта:) Мъжете узряват по- бавно, та сега сме си баш на един акъл:)
То за щастлив брак рецепти и показания няма, само като се сетя първите две години какво блъскане на рога беше, пушек се вдигаше:) Ама с леки компромиси и с напасване се получи, два остри камъка мелят брашно, хем ситно, ситно:)))

# 1 384
Гледам за мъже и ревност си говорите.Аз моя не го ревнувам и по-добре,че както е все по командировки,трябваше вече да съм полудяла Simple Smile Ние също си излизаме заедно,но и се засичаме по толкова малко време да почиваме и двамата и той да си е тук,че не мога да си представя да го зарежа и да изляза без него.При нас той е ревнивият и това не ми харесва,не сме имали проблем ,защото аз не съм и давала повод,но определено гледа лошо ако някой флиртува с мен Laughing Дискотеки и барове са ми омръзнали отдавна и предпочитам да се разхождам като имам свободно време. Зимата ми е голям дерт,че дните са къси и освен в някой мол след работа няма къде да разтъпча Sad

# 1 385
  • Euskal Herria
Жаки, все едно си описала нашето запознаване с мъжа ми  Grinning. Няма да казвам на колко години бях, когато се видяхме и ни запознаха. Ама той инат - три години обсада ми удари, докато ме вземе. Че и компромат си имам - негови писма. И сега понякога се хиля - да не ме кара да вадя какво е писал и обещавал...  Joy

Оох, одеве се хилих с колежките ми. Публикували са  снимка в дневника на едната, коментарите, които последваха, ме карат с глас да се смея.
Скрит текст:

# 1 386
. Че и компромат си имам - негови писма. И сега понякога се хиля - да не ме кара да вадя какво е писал и обещавал...  Joy
Янче и аз имам такива компромати Simple Smile Ние в началото само на мейли я карахме и имам доста материал,даже скоро си ги четохме заедно и се смяхме.Той така ме е будалкал,а аз така съм се правила ,че му вярвам  Mr. Green Той го играеше добрият ми приятел,дето уж ме изслушваше и само ми помагаше да преодолея една ситуация,а всъщност,така подмолно ме заграждаше Twisted Evil

# 1 387
 Моя също беше толкова нахален като конска муха . То нашето запознанство е като за ром ком  Joy
  Не ме остави докато не се ожени за мен ,че и сватба ме принуди да има .
   На него време си беше съвсем естествено да има де -ама аз бях върл противник на сватбите.

# 1 388
Да се похваля!

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 22:26 от Касита

# 1 389
Каси,браво на детето! Сладуранка Heart Eyes

# 1 390
  • Euskal Herria
Честито, Каси!
Много са красиви госпожиците!

# 1 391
Каси  браво на хубавото ти момиченце  Hug

# 1 392
 Crazy Срахоно дете! Честито за успеха   bouquet

Сега като казахте гащи и мъже, се сетих бившият как ми беше обул едни прашки, че го и снимах...........как ги нямам сега тея снимкииии  Rage Rage rotfImao  Много странно сега като се замисля за него не просто ме отвращава, чудя си се на акъла за едно време...... ooooh! ooooh! той и много отслабна де, на нищо не е заприличал, въпреки, че сегашният ми мъж е висок и слаб, но на бившият хич не му ходи анорексичната му новия версия....

# 1 393
  • Ямбол
Касита, браво на детето и на майка му.

# 1 394
Каси, страхотни деца!

Аз съм страшно ревнива също. И ние излизаме на всякъде заедно.
Тони, много се смях с мъжа ти.  Joy

Днес се видяхме с Жади. Наздраве "Искам да кажа..."

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 16:24 от vanini*

Общи условия

Активация на акаунт