Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 480
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 365
Много ме боли зъб, рева от болка. нямам пари за зъболекар. Пих Ацефеин, не действа.
Пий нимезил и някакъв антибиотик ,ако има възпаление така веднъж си излекувах един зъб и зъболекарката / която нямаше час тогава / не ми повярва после ,че е бил болен въобще.
   Един въпрос - Естел и Борил засичат ли се в темата или не ? Или само ми се струва !?

# 1 366
  • Euskal Herria
Аз, например, ходя без моя мъж на фризьор, на козметик, понякога дори до тоалетната отивам сама. И него го пускам от време на време сам.
 Flutter
Тююю, аз и до тоалетната не мога сама да отида - кучето е като залепено; и като се къпя е така  Wink.
Моят мъж го пускам сам да излиза - той не ще. Обаче пък аз съм си излизала сама, хич не ме спира. Даже сам ме е насърчавал. Особено когато бяха малки децата - той се оправя с тях, а мен ме праща на банкети и купони. Сега - нали сме като младоженци, двамката си излизаме по фиестите  Joy. По-точно аз избирам програмата, пък той, горкият, изпълнява  Joy.
Скрит текст:
Ама и аз тарикат - взех си по-голям мъж  Mr. Green

# 1 367
Нямам нито антобиотик, нито Нимезил.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 22:07 от Естел Бързоход

# 1 368
  • София
Аз пък си взех набор. Оглеждам се по по-младички, но пък там е рисковано и заложих на златната среда.  Mr. Green В Австралия ще плакнем очи със сватята на дърти години, така че всичко ми е изчислено. Само да сме здрави.

# 1 369
Аз като си взех по-млад какво да правя?

# 1 370
Естел ,  Hug

пробвай с Аолин ,но ако те боли по-добре вземи  от някой пари и иди на зъболекар. Антибиотиците не са скъпи ,но някой широко-спектърен като Доксициклин може и да е от полза.    Не се наемам да давам препоръки ,защото нямам нужната квалификация ,предлагам чисто от моя гледна точка какво бих направила Hug

За гей парада съм безразлична .Всеки да си прави каквото си иска ,Не обичам да ми го навират в очите ,но не ми пречат ,защото не ходя натам .Не бих си завела детето . Peace

И моят е с година и 8 месеца по-млад от мен . Heart Eyes

# 1 371
Моят е по-голям. Винаги съм си падала по по-големи от мен.

Естел, пробвай с течен аналгин. На мен винаги ми е вършел добра работа.

# 1 372
  • ту тук, ту там
Аз като си взех по-млад какво да правя?

Ходи с него по дискотеки!  Laughing

# 1 373
  • Ямбол
Естел, намери пари и си оправи зъба. И помисли за осигуряване.
За болка, но умерена, може топченце прополис направо в мястото, където боли.

Даун, дано да изкара поне леко нощта и утре на лекар, макар че я разбирам. И аз ходих с подут глезен на плаж една седмица, но не си развалих почивката миналото лято. После още доста дълго ме боля.

Мъжът ми не е налитал на бикините ми, но аз редовно си отмъквам някой чифт боксерки за вкъщи. Много са ми удобни.

Оф, с къщата вече вървим към финала. Днес поръчахме обзавеждането на стаите, да почват и него да правят. Не помислих за рафтове за книги, но като оправим другите неща, ще видя къде ще ги позиционирам или може и изобщо да не ги редя.

# 1 374
Естел нажабури със силна ракия или чай от лайка .
  Това с осигуряването е добър съвет ,ама не винаги е възможно . Дано скоро си намериш хубава работа и да се осигуриш ,но ако дължиш за доста години осигуровки и няма как да ги платиш - наясно съм с проблема ти .
  Инак съвети лесно се дават - на чужд гръб и сто тояги са малко.
  В чужди гащи не мога се обуя пък били и от злато  Joy  То аз си имам мои лъжица и вилица и чаши .
Като се омъжих даже си донесох моите  Joy
 ММ е голям от мен с 6г и си се усеща често разликата ,явно тази на Жаклин със съпруга и е доста по -голяма и каквото и да ми говори има си разлика в мислене доста.

# 1 375
  • София
За тези, които не са схванали написаното от мен - мъжът ми ми е обул гащите по погрешка. Все пак е бъркал снощи в тъмното, а моите бикини са били при неговите слипове. Който разбрал - разбрал.  Wink Повече няма да се обяснявам за едни гащи.

# 1 376
За тези, които не са схванали написаното от мен - мъжът ми ми е обул гащите по погрешка. Все пак е бъркал снощи в тъмното, а моите бикини са били при неговите слипове. Който разбрал - разбрал.  Wink Повече няма да се обяснявам за едни гащи.

Аз го схванах точно както си го написала и не го приех ,че ти носи гащите Grinning  И да ти ги носи какво пък лошо има в това . Тони извинявам се ,ако си приела моите писаници така .
 Написах  просто каква съм тип Монк и ми се смеят навсякъде Grinning

# 1 377
  • Ямбол
Тонка, разбрах, че по погрешка са обути гащите, но ти после сподели, че му били удобни.

# 1 378
Като се оженихме бях на 23, той на 21. Излизахме всеки петък всеки с неговите приятели, в събота с общи. 2 години по-късно като се роди детето в петък се редувахме кой да излиза, в събота го оставяхме на баба му, и излизахме заедно. Самостоятелните излизания сериозно намаляха, когато и другите се изпоожениха.
Сега излизам на обяд с приятелки, 5-6 пъти в годината и вечер.
Даун, дано не е сериозно. Миналата седмица ходихме за няколко дни на село, и научих племенницата ми и дъщеря ми да играят на ластик. Една съседка да им покаже фигура, която съм забравила, се събу боса, скочи няколко пъти и счупи кост на петата.

# 1 379
Търся гадже зъболекар за Естел, предложения?
чашата преля и мисля да я сватосам, не знам как че капризна ми се вижда, все за някакви минали сенки се тръшка. Нямам готово предложение, но ще фо измисля.

Общи условия

Активация на акаунт