Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 489
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 335
Ами на 41г съм и съм раждала таман 2 пъти и нужда от корекция на гърди точно хич нямам. То си е до структура явно .
 Аз нали бях до 35-36г слаба и почти нямах бюст та на дърти години си имам идеален сега Grinning Преди си го харесвах също - щото нямах нужда от сутиен .
  Каква съм скромна само Grinning 
 А да нямах и акне в пубертета - та сега си имам от време на време - късно съзрявам явно . Само акъла не ми е дошъл още -  очаквам го -ама може и да ме подмине Grinning

# 1 336
И аз в отбора на ревнивките. Поне до момента ММ не ми е давал поводи да ревнувам, даже напротив. Изключително рядко излизаме поотделно. Но аз винаги съм си била такава- черта от характера. Имам силно развито собственическо чувство.

# 1 337
Искам да кажа, че пак идвам да клюкаря  Mr. Green Mr. Green

Като видя женско около мъжът ми, тайно се въоръжавам......превенция му викат на това   hahaha hahaha hahaha  ама и той ме дразни понякога много все е един такъв добряга .....той наистина е такъв и някои девойки откровено се опитват да му стъпят на главата по тая линия /отговаря за екип от 6 човека и все жени  Tired/

# 1 338
Е, не е задължително всички на 40+ да лягат под ножа.

Много съм изненадана от това, че огромната част от вас не излизат никъде без мъжете си. Странно ми е.

# 1 339
  • София
Аз, например, ходя без моя мъж на фризьор, на козметик, понякога дори до тоалетната отивам сама. И него го пускам от време на време сам.
 Flutter
Отивам да готвя вечеря за всичкото деца, та ще напусна интересната дискусия

# 1 340
  • София
Ох, бе, Даунска, какви си ги вършила, докато не съм била наоколо  ooooh! Друг път като стане нещо такова (то да не става де...), звъниш веднага на бившия и не ти пука, чуваш ли? Сама се диагностицирала, моля ви се, сложила си сама 40-часово изчакване, ще ляга да спи потрошена - де шамари, де!!
Знаеш, била съм в твоето положение и напълно на сто процента разбирам нежеланието да потърсиш помощ от бившия и да си самостоятелна и че това ти изглежда гигантски провал - обаче когато се касае за здраве, забравяш всичко това и вдигаш телефона.
АЙде, дано вече да спиш и да не боли много  Hug

# 1 341
Аз на мнението на Жаки. И да го вземе някоя бързо ще го върне. С куриер даже ще ми го изпрати. Ние си излизаме сами. Смятам, че е в реда на нещата Wink

# 1 342

Много съм изненадана от това, че огромната част от вас не излизат никъде без мъжете си. Странно ми е.

Защо ти е странно? Като нямам потребност и не ми е приятно, трябва да го правя, за да съм в крак с тенденциите за женски партита ли? През деня ходя на кафе или обяд с дружки, но вечерите са си за семейството. Не че, ако искам ще ми направи проблем, просто аз обичам да сме си двамата, да си бъбрим нещо, да се смеем. Той има потресващо чувство за хумор, все ме боли корема от смях, не ми е забавно без него. Пробвала съм през годините, умирам от скука и едва чакам сгоден момент да си обера крушите:)

# 1 343

Защо ти е странно? Като нямам потребност и не ми е приятно, трябва да го правя, за да съм в крак с тенденциите за женски партита ли? През деня ходя на кафе или обяд с дружки, но вечерите са си за семейството. Не че, ако искам ще ми напарви проблем, просто аз обичам да сме си двамата, да си бъбрим нещо, да се смеем. Той има потресващо чувство за хумор, все ме боли корема от смях, не ми е забавно без него. Пробвала съм през годините, умирам от скука и едва чакам сгоден момент да си обера крушите:)

Точно тази непотребност от това да имаш собствен живот след залез слънце ми е непонятна. То хубаво чувство за хумор ама... абе ти си знаеш де. Явно много се обичате и не си омръзвате.

# 1 344
Jaki,ММ е в Бг. и има среща на класа довечера Laughing

# 1 345
  • ту тук, ту там
so what, да не е и 68-ми набор?  Grinning

# 1 346
И моите мотиви горе долу са като на Жаки. Излизам без него, обаче рядко ми е забавно. Правим си от време на време женски вечери и ми е весело, но като цяло обичам да споделям свободното си време с него. За съжаление свободното ми време не е толкова много, така че предпочитам да се забавляваме заедно.

# 1 347
so what, да не е и 68-ми набор?  Grinning
да Partyсега остава и града да уточним.

# 1 348
На мен много ми хареса това, което описа JACKLIN*. Ако имам такава връзка като нейната, хич няма и да ми се излиза сама някъде, освен с приятелки на кафе, както прави тя. На мен пък ми е странно какъв е този зор постоянно да се ходи някъде, по разни барове и не знам къде си Simple Smile

# 1 349
Соу, ти далече още по можеш да се вкараш във филми:))

Keep the Change, затова се казва, че Господ е събирач, и двамата сме такива, ако единия беше нощна птица нямаше да е ОК, но ние се оженихме, когато той се беше находил. А аз самата никога не съм си падала по шумните места, не пия и не ми е приятно да не си чувам мислите. Понякога ми се дотанцува и излизаме, но е рядко. Виж за ресторант с добра кухня съм винаги навита:)

Общи условия

Активация на акаунт