Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 568
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 605
На мен ми излиза това :

WORK

ЕКСТЕНШЪН СТУДИО "РЕН"
маникюрист,фризьор,гримьор · 2005 to present · Dupnica
КАПАН ЗА ЖЕНИ - Студио за красота, екстеншън и маникюр ; козметик ; масажист

ПГОСУ ( Професионална гимназия по облекло и стопанско управление ), град Дупница
преподавател по икономически дисциплини · 2003 to present · Dupnica

вестник "Струма"
1994 to 1999
журналист

Иначе е някаква местна , не знам как да я нарека.
Прилича на някакво зле сглобено чудо на естетичната хирургия .
  Отдолу пише ,че е и учител де .
    Може скоро и в други поприща да се изяви - я министър някакъв.

# 1 606
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даун, а боли ли те кракът? И как разбраха какво ти е, имаше ли ЯМР или някаква друга образна диагностика?

# 1 607
  • Пловдив
На мен ми излиза това :

WORK

ЕКСТЕНШЪН СТУДИО "РЕН"
маникюрист,фризьор,гримьор · 2005 to present · Dupnica
КАПАН ЗА ЖЕНИ - Студио за красота, екстеншън и маникюр ; козметик ; масажист

ПГОСУ ( Професионална гимназия по облекло и стопанско управление ), град Дупница
преподавател по икономически дисциплини · 2003 to present · Dupnica

вестник "Струма"
1994 to 1999
журналист

Иначе е някаква местна , не знам как да я нарека.
Олеле, не им стига на Дупница Сашка Васева, ами и таз звиздъ Laughing Laughing Laughing

# 1 608
Най-после взехме гейм.

# 1 609
  • Ямбол
Тези в Дупница всичките ли са такива, тя и Сашка Васева е от там.
А тази най-вероятно е учител по практика. Не че нещо я оправдава, но поне на такава прилича - шивачка с техническо образование.

# 1 610
Ех, изгоря ми залога. Бях решила, че немците ще ни сгънат 3:0. Браво на нашите момчета. А Плевнелиев като дете се радва, много е забавен.

# 1 611
Да, при него това детското никак не е поза. Май си е такъв.

# 1 612
valerie, да, върнахме се в играта.
Аз се развиках от радост, чак стреснах децата.

# 1 613
  • HH
Не съм я виждала никога на живо, една приятелка ходи да си прави ноктите при нея. Тя ми е казвала, че е учителка. Както и да е, изказах си възмущението. Embarassed

Сашка Васева не е от Дупница, а от Ресилово. Живее в Дупница. А съпругът и е едни от най-нормалните хора според баща ми. И Сашка винаги е била малко странна, но след като почина брат й, се изгуби за известно време и после стана сто пъти по-луда.

А въпросната учителка, има дете или две деца, не съм сигурна, от една от мутрите на Галеви. Но не знам той дали избяга с тях или още се мотае из региона.

# 1 614
Пък аз днес ще се превърна в маймуна само на банани и някакви сини сливи / от Лидл - дето нито са сини - нито са сливи -ами чисти натурални джанки -ама по едри и това е Grinning /

# 1 615
Светалчо, още не съм правила ЯМР, тази седмица ще е. Но по симптомите лекарите предполагат че има скъсване, а и аз така мисля, защото съм късала връзки на същия крак преди 20 години и го чувствах по същия начин.

Абе можеше и да е по-зле, както полетях с главата надолу  ooooh!. Още не мога да си обясня  как не я ударих нея.

А ако тази дама е учителка не знам какво да кажа. Крайно време е ЧР да започнат да си вършат работата. Сигурна съм, че има доста кандидати за учители вече.

Жармен, не се жалвай. Аз човек убивам за зелена джанка. Тук си намерих едно дръвче и си го гледам, но миналата година не върза. Тази се надявам да има поне две-три джанки Simple Smile.

# 1 616
Ама аз имам киселини от джанки - зелени пък не обичам .
  Да кръстиш джанка - синя слива и да я продаваш на близо 4лв / кг Grinning
  Е аз съм на кяр де бяха намалени на 1,80 някъде и ги купих отделно и на 50% Grinning  - ама не очаквах джанки Grinning / Тук на всичко казват сливи де - но за мен синя  е едно - джанка друго Grinning /

# 1 617
  • ту тук, ту там
Жармен, в моя край на джанките казваме само сливи, а на другите - сини сливи. Едно време и бардачки казваха бабите на сините сливи май, но отдавна не съм го чувала.  Laughing
Обаче и джанка се ползва, не е непозната дума де.

Уф, писва ми да редактирам един и същи пост, но ако чакам да го проверявам преди да публикувам и ми изтича сесията. Това за извинение, ако ви излиза темата като непрочетена заради моите редакции!

# 1 618
  • Euskal Herria
А ако тази дама е учителка не знам какво да кажа. Крайно време е ЧР да започнат да си вършат работата. Сигурна съм, че има доста кандидати за учители вече.
Хм, за училищата не знам, ама за градините си имаше глад за учители. Понякога дори и за заместване не може да се намери. И сме попадали на такива екземпляри в краен случай, че се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли. В нашата предстои пенсиониране на доста колежки, шефката ме пита наскоро нямам ли намерение да се връщам  Grinning.

Даун, имаш си ангел-хранител. Да паднеш от такава височина, че и с главата надолу... Ако си вярваща - запали си една свещичка.

# 1 619
Eлени аз от 20г вече живея тук и научих кое как се казва -ама си пазя и моя си говор де - и де на инат ,де -не . Голем съм националист северозападен  Joy  
  Въпроса беше ,че аз като ги купих - в една тарелка или кутийка там и се бях настроила за сливи / че и сини пише де - то приличат по форма леко на ренглота - тя за мен пак си слива . Джанката е по -див вид и има друга костилка./   Че и испански де ся - ям испански джанки - една сладка имаше там .
  Нал ми е плодов ден уж  Joy  Маймуна яде еквадорски банани и испански джанки и некви ГМО домати на клонка  Joy / пропуснах да видя отгде идат / .   Да ми наберат нещо от село вече ,че не издържам с тез интернационални плодове и зеленчуци .
 Тук заваля уж -ама бързо се отказа и слънчо избяга нейде .  Досега се чудеше да грее или не - такова слънчице обичам - не онова изгарящото.  Ама го няма и тук настана сивкав мрак - пак небето на ноемврийско замяза .
  Но аз съм в едно такова непоклатимо оптимистично настроение де -ептен и сите дрехи взеха да са ми широки  Joy/  тез досегашните де и ся са опитвам да се вмествам в предишните /
   Утре жабов ден -само на вода  Joy Хората сваляли по 10кг за месец -ама аз -не само см некви там .
    И така съм си убава - поне това ми повтарят - да не съм вземела да се стопя и да ми идат прелестите на кино  Joy

Скрит текст:
след  банана и 4 сливодажанки да взема да се тупна и да заспя ли  Joy
   Даун дано нямаш силни болки и голям отток   Hug  Пробвай моя лек със зелевите листи - на мен ми помогна доста по -добре от риванол и спирт и други мазила.
     Аз като падам явно имам ангел хранител -хич нищо не ми става .
  И обратното ангела хранител го нема като се препъвам на равното с равни обувки и си навяхвам по най -идиотски начин краката / и то един и също /   Joy   Марко Тотев пасти да яде пред мен .

Общи условия

Активация на акаунт