Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 477
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 620
Гита, честито!
Сигурна съм, че вече си се успокоила и промяла, че детето ще бъде прието!
Видях Ванини! Много по-различна си я представях. И мислех, че е по-едра, а не е!!!!

# 1 621
Привет и от мен ladies    bouquet  ( един бивш шеф така ни поздравяваше в офиса и много ми допадна )
Скачам от балкона, за да ви казвам и аз някои неща.
Гледах волейбола и след като нашите взеха третия гейм ме подхлъзнаха да си отворя едни фъстъчки и да си сипя една чашка  биричка ( бела,валери  cheers ), въпреки че снощи празнувахме РД на моя приятелка, последният с двойка отпред, та ... Абе раздадохме се  hahaha
Клин клин избивало  Blush
Плановете за днес са да си доизпия чашката с вълшебната течност, да си взема фъстъчките, книжката и да се усамотя в покоите си, защото при нас май ще завали след малко.
Чета ви честичко и ви чувствам близки.

# 1 622
Алиска,добре дошла!

# 1 623
  • Ямбол
Тук го кара на почивки. Отпреди два часа е започнало да вали и ту спира, ту пак почва и съответно нямам клиенти и съответно и аз съм във форума и с книжка - Уилям Уортън. Много е добър, не съм чела слаба негова книга, особено тази - "Последна любов", направо ме отнесе.

Алиска, щом се чувстваш добре, значи всичко е наред.

# 1 624
Алиска, добре дошла!
Разкажи ни за теб.  Simple Smile

# 1 625
Яна, вярно трябва да запаля. Като се опипвах и нищо друго освен коляното не беше пострадало не можех да повярвам. Дланите ми са леко натъртени, но почти не ги усещам. Абе надявах се тази година да е по-добра от миналата ама, не би Sad. Нищо, поне 16 долара от тотото спечелих Simple Smile. А сега така ми се спи, но е рано още и ако си легна ще се събудя по никое време. Ще ви чета още час-два.

# 1 626
  • ту тук, ту там
Аз чета Лиза Сий - "Момичетата от Шанхай".

# 1 627
Днес било Видовден https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Видовден

# 1 628
Благодаря за посрещането.
Даун, прочетох как си пострадала. Бързо възстановяване и всяко зло за добро. Сега имаш две седмици болничен, през които можеш да си починеш и да си лентяйстваш тук с нас. Възползвай се  Party
Аз чета Артър Хейли-Колела , малко трудно ми върви, но ще я изчета. Искам и другите книги от поредицата да прегледам.
Естел, какво да ви кажа за себе. След седмица аз пък ще празнувам последния РД с двойка отпред. Запазила съм хотелче в Троянския балкан и ще забегнем по женски натам.
Неомъжена, но все пак с мойто другарче си живеем заедно от 7-8 години, нямаме деца, но ако даде Господ, се надяваме скоро.
Снимка от снощното парти
...
Аз съм оная ряпа с очилата  Joy

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 16:05 от Алиска

# 1 629

Има ли в електронен вариант, Елени?

Алиска, добре дошла.

Искам хубав филм да гледам, любовно нещо, драма?

# 1 630
Жаклин,как е Жаки днес?

# 1 631

Има ли в електронен вариант, Елени?

Алиска, добре дошла.

Големите надежди с Итън Хоук, Гуинет Поутроу, Ан Банкрофт и Робърт де Ниро

# 1 632

Алиска, добре дошла.

Жаки,  Heart Eyes
Този мога да го гледам още 100 пъти.
Както и този http://www.imdb.com/title/tt0230838/

# 1 633
Алиска, добре дошла и от мен!  bouquet Никак не звучи зле плануваната почивка. Ще си изкарате хубаво.

Последно гледах този филм:
http://www.imdb.com/title/tt0814314/   Малко е муден в началото, но е много хубав. Тъжен, истински..разбира се поплаках си малко.

Посочените от Алиска са много хубави, особено първият.

Жаки, ако гледаш азиатско кино препоръчвам този:

http://www.imdb.com/title/tt0428870/   Невероятен е!

# 1 634
Ей Даун, добре че не си и потрошена, то не че сега е приятно. Помоли да спираш на инвалидно място докато хвърлиш патериците.
Янечек, добре че бързо сте открили храбрия колоездач.

Общи условия

Активация на акаунт