Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 739
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
От фантомната тема става ясно, че много хора четат редовно и съсредоточено тази тема.
Там бяха цитирани някои неща, които само тук сме споделяли.
Няма лошо.

Аз не виждам нищо лошо в постовете на Сандоканчев. Нито е като ощипана мома, нито е като мрънкаща свекърва, като някои други, преминали през темата мъжове.

# 361
  • Euskal Herria
Ха, ей сега имам имейл, че съм избрана за зелена карта. Че как стават тия работи, като не съм кандидатствала, м?  Joy Joy Joy

# 362
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, и аз съм "печелила" н-милиона долара. Ти, пък. От избрните си.

# 363
  • София
Каси, това за задоволените мъже с пълна сила важи и за жените. В офиса доста бързо става ясно коя на какво сексуално дередже е  Laughing Тези, дето няма от какво да се оплакват много ме кефят, като едни доволни котани лежерно се усмихват  Laughing

# 364
От фантомната тема става ясно, че много хора четат редовно и съсредоточено тази тема.
Там бяха цитирани някои неща, които само тук сме споделяли.
Няма лошо.

Аз не виждам нищо лошо в постовете на Сандоканчев. Нито е като ощипана мома, нито е като мрънкаща свекърва, като някои други, преминали през темата мъжове.

Лили, 80% от участващите там участват и тук. Защо се учудваш? Аз пък се замислих колко сме разпознаваеми.  Laughing Знаем си навиците, мисленето, хобитата, музиката, книгите, филмите, мъжовете, децата, училищата им, кварталите, броя на тоалетните, броя на кокошките.  Laughing

# 365
  • някъде ... тук ...
И ти искат данните, за да ти платят да идеш, нали  Laughing

# 366
Ха, ей сега имам имейл, че съм избрана за зелена карта. Че как стават тия работи, като не съм кандидатствала, м?  Joy Joy Joy
Ехее,Янче,зарязвай фиестите и отивай да ни снимаш събития на червения килим  HugКога ще пуснеш снимки от нощната фиеста?(сериозно питам)

# 367
  • Ямбол
....
Лили, 80% от участващите там участват и тук. Защо се учудваш? Аз пък се замислих колко сме разпознаваеми.  Laughing Знаем си навиците, мисленето, хобитата, музиката, книгите, филмите, мъжовете, децата, училищата им, кварталите, броя на тоалетните, броя на кокошките.  Laughing
Да кажем, че от оставащите 20% също поне половината са добре и с подробности запознати.
Не се учудвам. Констатирам.

# 368
Слагай ударения де.  Laughing "Заболя ме корема" и "пробваме кола", веднага ме наведоха на мисълта за кОла и се зачудих какви толкова екстри може да има? Laughing

Че и кОлата може да има екстри  Crossing Arms - това с лимон, пък със захар, без, с череша... Екстра до екстрата. За другите неща нямам обяснения.

Лили, четат, аз затова казах, че избягвам да споделям много тук, защото има една заблуда, че са само редовно пишещите, които са по-малък кръг и на човек му идва отвътре, ама ако погледне балкона... Че и няколко пъти са заръфвали някой лично с неща, които е споделил.

# 369
То и сега балкона е качествено населен  Laughing

# 370
Аз вече не смогвам да чета от камбанарията съм Grinning

# 371
Абе,не можем да се оплачем от липса на публика Mr. Green

# 372
  • Euskal Herria
ЕлиТ, има някакъв код и линк, който трябва да последвам  Grinning

Осмичка, снимките са към 400 и от тях трябва да подбера уж по-качествените. Понеже са правени нощно време, не са много хубави, та... Скоро ще ги кача. И обмислях този албум да го направя публичен, за да дам направо линк, но все още не съм решила. Както се видя - пишем шепа хора, чете кажи-речи целия форум  Joy.

# 373
ЕлиТ, има някакъв код и линк, който трябва да последвам  Grinning

Осмичка, снимките са към 400 и от тях трябва да подбера уж по-качествените. Понеже са правени нощно време, не са много хубави, та... Скоро ще ги кача. И обмислях този албум да го направя публичен, за да дам направо линк, но все още не съм решила. Както се видя - пишем шепа хора, чете кажи-речи целия форум  Joy.
Янче,ако се притесняваш пускай във фейса и без това сме повечето и там Hug

# 374
  • София
Любовчията днеска една през друга новини ми хвърля - първо едва хванал петица на матурата, после обаче станал да го изпитат, въртяла го сенсей на целия материал половин час и му казала, че си знае за 6, така че за годината го е оформила с шестица. Тъкмо се зарадвах и хоп - няма му го портмонето - изгубено, откраднато, не знае, но вътре има карта за ГТ, карта-пропуск за японския център и най-вече лична карта. Утре ще отиде до РПУ-то да подаде заявление за изгубена, дано да не трябва да ходи родител.

Общи условия

Активация на акаунт