Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 735
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааа що? Я сподели за някоя тройка и балкона ще падне  Laughing ще видиш как изведнъж всички ще се заинтересуват  Laughing
Joy

Има си хора ексхибиционисти, има и такива- душевни ексхибиционисти. Какво се учудвате Mr. Green?

# 436
  • Пловдив
Бясна съм, бясна съм, бясна съм. То бива да си нагъл...... Някои хора се имат за богове. Обаче не са познали, ще смърдя и вдигам врява докрай. Може да няма ефект, но каот седя и гледам ядосано нищо не се променя.

# 437
Бясна съм, бясна съм, бясна съм. То бива да си нагъл...... Някои хора се имат за богове. Обаче не са познали, ще смърдя и вдигам врява докрай. Може да няма ефект, но каот седя и гледам ядосано нищо не се променя.
Що така, Янтре?

# 438
На мен пък ми се доядоха кюфтета. Съседите пържат, а аз обядвах само салата, която май ми дойде малко и започнах да се облизвам.
В тази жега е изключено да пържа каквото и да било.

Янтра, кой те ядоса толкова?

# 439
Ти пък,
квичане пред спалнята понесе днес, а се тормозиш за глупости. Насоли ги гадовете, които са те ядоали и продължи с усмивка.

# 440
Аз си измих череши да не съм капо  Crazy

Янтра, отнеси ги. Писнало ми е от "богове", над-нещата, велики, ай ше им се не знае, че всеки им мълчи на такива.

# 441
  • Пловдив
Един нагъл мутростроителен бос, който печели масата от обществените поръчки на община пловдив (всичко с малка буква) използва поляната зад блока като депо за строителни отпадъци. Не се седи от фин прах у нас. Поне 5 човека от блока знам, които като мен пишат сигнали, пускат оплаквания, по телевизията го даваха.... и нищо! Миналата седмица снимах!!!! камионите, емблемата по вратите ясно се вижда, на един записах номера, на другите два не можах , застават ми странично и не им виждам номерата. Пусках оплаквания. НИЩО! Изсипванията продължават, току-що заснех поредния камион. Аз разбирам, че той има повече пари от нас, обикновените граждани, ама майка му стара и ние имаме право да живеем!

# 442
Аз оставам безмълвна пред такава тъпота и чиновническо безхаберие.

# 443
  • Mediterraneo

А мен точно това отдавна спря да ме учудва и не си губя думите пред малоумните изпълнения на всеки.

# 444
Един нагъл мутростроителен бос, който печели масата от обществените поръчки на община пловдив (всичко с малка буква) използва поляната зад блока като депо за строителни отпадъци. Не се седи от фин прах у нас. Поне 5 човека от блока знам, които като мен пишат сигнали, пускат оплаквания, по телевизията го даваха.... и нищо! Миналата седмица снимах!!!! камионите, емблемата по вратите ясно се вижда, на един записах номера, на другите два не можах , застават ми странично и не им виждам номерата. Пусках оплаквания. НИЩО! Изсипванията продължават, току-що заснех поредния камион. Аз разбирам, че той има повече пари от нас, обикновените граждани, ама майка му стара и ние имаме право да живеем!
Тъпо  Cry. Нищо не мога да кажа за успокоение. Бих искала по-скоро да те нахъсам, ама ме е срам да говоря от толкова километри.

# 445
Много кофти това Янтра....но явно човека плаща, където трябва. И ще си продължава с дейността.

А по повод приказките за секс....има хора, които само това виждат. Simple Smile Ако напишеш 10други неща, няма и да ги забележат, но в момента, в който се спомене или намекне за секс...са първа писта. Simple Smile
Аз съм в период на експеримент в момента....Simple Smile На който не му харесва...има разни бутони.

# 446

Чиновническото безхаберие си има първоизточник само да кажа, не че това е утеха.

Мира, сега като видях какво си написала и че си се припознала, отидох да видя стената ти (много от нещата не ми се показват, че съм дала настройки) и да - бих го написала и за теб, но в случая не те визирах Grinning А ти сега казваш, че си провеждаш експеримент, но ако не го беше казала, определено бих те причислила в групата, няма от къде да знам. Но не е за теб се отнасяше, нищо, че се припозна толкова скорострелно.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 15:08 от Мъ℘♥Мяɣ

# 447
  • Пловдив
Затова има самоуправство и саморазправа!!!! Идва ми да ходя да ги гърмя!!!!

# 448
Янтра, пробвай с Господари на ефира....тъпо, че действат точно те, но факт.

Мър, казах го, защото много от нещата се прехвърлят от тук, там...и обратното.
И, да....има много неща на стената ми, които отнасят 1-2лайка и 0коментар. Говоря за добри, стойностни, свестни неща и т.н.
В момента, в който стана дума за секс....стената е пълна с лайкове и коментари.
Ами....какви са изводите? на хората им се.....та две не виждат.

# 449
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес хич не ми върви Tired Трети път ми блокира една програма и при рестарта губя всичко, направено до момента. Май ще си направя едно кафе и ще оставя задачката за довечера вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт