Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 611
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен. Simple Smile

Честито на празнуващите!

Събота и неделя бяхме на събор в Старозагорски минерални бани. Имахме участие и от клуба по народни танци и от ансамбъла.
За първи път обличаме автентични носии, някой от които на по 100години. Имахме огромен късмет, че беше 15С и с превалявания...Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 16:33 от Sesylle

# 61
Навън е студено като в кучи гъз през март.

Чаках си детето да пристигне днес следобед, отварям ФБ- били на няма и 200 км. от Б-я. Сега съм на изчаквателен режим.

Мира, носиите, народните танци и пр. знаеш, че няма как да не са ми слабост. Чудесни сте.

Тони, радвам се за добрите резултати.

Който има РД и друго поводи- да е жив и здрав!

# 62
  • дядовата ръкавичка
Добро утро!

Сесили, много сте хубави - и вие и носиите. Сигурно е особено усещането да си облечен в истинска народна носия.

Честит рожден ден на Одри!

И мен морето ме зове от петък  Simple Smile.  
А имам толкова много работа от типа безмислен, казармен труд. Не ми се работи, хич.

# 63
  • Ямбол
Поздрави на Одри за рождения ѝ ден.

Не знам защо, но изобщо не се впечатлявам от народни носии и народна музика и хорà. Единствено от синхрона на играчите мога да се впечатля, но само до там.

Аз чакам също моите хора от път. Изпратиха свеки в София днес на летището и още не са се прибрали.

# 64
  • София
Честит рожден ден на Одри   bouquet
Лили, котката на майка ти е много хубава Simple Smile
У нас аз съм зиморничавата, моят приятел и през зимата ходи бос...
Акаша, наслаждавай се на разходката, аз веднъж съм ходила на Орлово око, мислех, че ще ме е страх да погледна от високото (по принцип имам страх от височини), но не ме беше страх, даже много ми хареса.
Кой каза, че от четвъртък ще застудява... много лошо, ако наистина стане така, че уикенда, живот и здраве ще прескоча до морето за феста в Каварна

# 65
Айяла, много е особено усещането...особено за хора, които никога не са обличали носии.

На събора имаше от доста краища на България клубове и ансамбъли, но само още 2ансамбъла (или клуба) бяха с автентични носии. Много си личи, особено отблизо.
Всички те гледат, искат да те пипнат, да се снимат с теб. Simple Smile За нас беше още едно ново преживяване. Simple Smile

# 66
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит празник на  доня Одриня newsm38

Sesylle Чудесни сте, много се радвам на хора, които пазят традициите ни по някакъв начин.

Времето, както беше многократно споменато е неприятно, защо купих летни дрешки на бебето, защо? Докато му ги облека, този размер ще му е малък!
И за разкош му никнат зъбки, кисело е все едно е изляло поне три лимона.

Бяхме на Дяволското гърло и Ягодинската пещера преди две години, и до Триград отидохме, но ме хвана страх да се кача на джипките за да отидем до Орлово око, сега пък ме е яд!

# 67
Много богати и красиви носии, наистина късмет, че не е било жега.
Касита, на това място, за което пишеш, температурата не е ли постоянна през цялата година Simple Smile Март, юли, кучето си има постоянна телесна Т.
Тонка, браво за резултатите, сега чакаме и Валери да докладва за нейните.

# 68
Честит рожден ден, Одри   bouquet

Хубаво нещо са съборите.
Мен обаче трудно можеш да ме заведеш на такъв  Laughing

Какво стана с класирането на по-големите ученици.
Никой нищо не казва. Рано ли е още?

# 69
  • Euskal Herria
Честит рожден ден на Одри!
Акаша, при мен още снощи излизаше съобщение, че клипът е частен и не мога да го отворя.
Болните да оздравяват!
Sesylle, много са колоритни носиите!
Гледах 10-дневните прогнози за времето тук, харесват ми. Днес ще е 28 градуса, слънчево. Дано и при вас да се стопли, та всички, които ще сте на море, да улучите хубаво време.

# 70
  • Ланкър, планините Овнерог
Честит Рожден Ден, Одри! Желая приключения разни - разнообрази от приятен аспеккт!

Руми, на 25-ти ще е първото класиране

# 71
Значи, да продължавам да стискам палци  Simple Smile

# 72
Здравейте и от мен Simple Smile Честит рожден ден на Одри,да е жива и здрава и много щастлива   bouquet Сесили,много красиви носии.И да питам:Къде е лятото?  Laughing

# 73
Осмичка, този въпрос е патент на Тони.
Одри, честит рожден ден! Здраве и късмет!

# 74
  • София
На събора имаше от доста краища на България клубове и ансамбъли, но само още 2ансамбъла (или клуба) бяха с автентични носии. Много си личи, особено отблизо.

Красиви носии и хубави усмихнати хора. За първи път виждам тази с правоъгълника на главата (дори не знам как се казва).

Само веднъж в живота си съм обличала носия. Бях малка и за една тържество в училище трябваше да намерим. Дадоха ми една на баба ми, но дори нямам снимка с нея.
През май малкото участва в тържеството на едно селско читалище. Имаше групи от различни любителски състави. Много лошо впечатление ми направиха един състав с бели тениски с щампа на шевица отпред. Сигурно нямат пари, но по-добре да си бяха с чисто бели тениски отколкото с тази щампа.

Общи условия

Активация на акаунт