Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 734
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 930
Как е килима, Жаклин ?

# 931
  • Ямбол
Кафе с мед, бъди здрава и щастлива и ти, за мъдростта има време.

# 932
  • Пловдив
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11050 … 2&oe=561D542F
Хваля се. Това имам, с това се хваля.

# 933
Това е най-голямото богатство за мен .  Hug  Какви сладурковци и това уникално котенце  Hug

# 934
  • София
Янтре, напълни ми душата с тая снимка. Четирима расови мъже.  Heart Eyes

Кафенце, честит празник.   bouquet Много здраве, щастие и късмет ти желая.

# 935

Хваля се. Това имам, с това се хваля.
Че то си е за хвалене Янтре,ти си богата жена.Да са ти живи и здрави юнаците Hug И Котьо е много сладък и послушен Heart Eyes

# 936
  • Пловдив
Котето го разнася малкия като плюшена играчка. И най-странното е, че котарака има различна поносимост към различните членове на фамилията. Мен би ме одрал за подобно отношение, ама малкия го търпи. Много умно коте ще излезе.

# 937
Янтре,не знам ,ама как ги строяваш тези мъже,много послушни изглеждат и четиримата newsm78 Аз с един не мога да се оправя,хем на по-разумна възраст уж LaughingИздай някоя тайна Wink

# 938
  • Пловдив
Янтре,не знам ,ама как ги строяваш тези мъже,много послушни изглеждат и четиримата newsm78 Аз с един не мога да се оправя,хем на по-разумна възраст уж LaughingИздай някоя тайна Wink
Два часа ритане на топка пред блока и обилен обяд е тайната Simple Smile

# 939
Янтре, такива ли голи ли държиш? Че тука е егати студа, а аз се притеснявам че пуснах наследството с една тънка блузка на ясла.

# 940
  • Пловдив
Да, така ги обличам. Снимката е правена сега, няма 5 минути. Не е топло, но аз ги отглеждам да не са зиморничави. Ако поискат дрехи има.

# 941
И много добре правиш.  Peace

# 942
Бориле, преди малко го докараха килима, нещо съм се изсилила с размера, голям е и по- тежък от предвиденото, но пък като стъпиш потъваш напарво, богат е, мек и като цяло се връзва много на интериора. Ще му се порадвам и ако много ми дотежи поддръжката му ще го сменя, какво толкова и разнообразие трябва:) В предишния ни дом бяхме с паркет и нямах килими, удобно ми беше, но тук е гранитогрес заради подовото и е студено, ако стъпваш директно върху него.

Вчера си седим с мъжа ми и не можем да се нарадваме на къщата, много хубаво ни стана и уютно, каза че му е драго да се прибере. Само малкото торнадо да не поломи вази и други декорации или да реши да твори по тапетите:) Затова мислехме догодина да се местим, когато е по- голяма, ама нейсе:)

Янтра, много са ти хубави синовете!

# 943
Сладури големи. Да са живи и здави, Янтре.
Ми така де, зетьове трябва да има  Laughing

Честит рожден ден и на Шаги и на Кафе с мед   bouquet

# 944
Чудни са Янтрините синове.
Руми, зетьове има, дайте снахите да видим. Търся нещо между 0-5 години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт