Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 522
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 470
Дадох сироп, дано се успокои и лъжичка боров мед дадох, подари ми го една колежка, каз че помагал при кашлица.
Каси, вече не знам какво да я парвя, бронхит след бронхит, за ден се влошава. Пак я водих на лекар, каза ще го израсте, ама кога? Може ли през месец АБ.

Мъжът ми писа, ако ви кажа какво обяснение ми дръпна, любовно, няма да повярвате:)
Знае как да ми стопли сърцето, стария ухажор:))
Куркума, кажи за липите и комшията:)

# 1 471
  • HH
Жаки, ти си го уплашила. Миналата седмица на събитието с G.R.R.M исках да се снимам на железния трон и зад мен имаше един мъж и се разбрахме той да снимка мен и аз него. Каза, че иска да се снима само, защото жена му не му е повярвала къде отива  Joy

# 1 472
Куркума, ако се постараеш достатъчно с разказа, може и да видим снимки  Mr. Green

sophiemmaspencer, ако си видяла нещо рошаво облечено в оранжева блуза, може и да съм била аз  Joy

Естел, и аз това се питам, какъв е тоя дъжд. Ама то днес си беше необикновен ден де, валя само 2 пъти.

Не помня подробности. Много съм зле. Laughing само помня, че ми направи приятно впечатление.
Смятай, щом вчера няколко пъти споменах, че естествения цвят на косата ми е като на Д. (Мой колега, към средата на петдесетте). Когато го видях малко след това установих, че косата му е абсолютно Бяла.  Joy А аз не зная защо, мислех, че е кестеняв.  Joy

# 1 473
  • Пазете Гор
Значи липата...

Скрит текст:
Понеже е в чужд двор, отивайки да бера си взех най-голямата торба, дето намерих. Ама голяма си е -човек би могъл да отвлече някоя по-суха мома в нея, ако момата реши да му пристане, де. То не винаги става, знаете.
Та липата нацъфтяла, един плътен аромат около нея се стеле, а пчели - на облаци, юнска привечер, абе хубаво.  Първо мятахме нещо като пиратска кука за абордаж, щото да хванем клон и да го наведем, ама не стана никак. На един по-решителен опит куката падайки ме перна по сметанката и сега имам петно отгоре също като Горбачов. Подходихме решително и се покачихме на съседния дувар. То ни беше съвсем резервен вариант, щото е на един много кисел пришълец, а освен това го зида Зорко, който никакъв зидар не е, ами срутник най-чиста проба. От дувара се метнах на клона, Тарзан същи, с идея да го наведа и да го закачим ниско, ама не стана точно така. Хванах се чудесно, но клона се скърши. Ще се скърши, ами - то е липа, а не върба, а аз категорично прехвърлих килонютон. Паднах на задник, лошо се натъртих и сега ходя като подсечен. Напълних торбата до половина, а докато пощех клона, комшията ми разправяше разни истории. Той е багерист и много наблюдателен и артистичен. Не може да разказва седнал, защото имитира пози, походки, гримаси и жестове на участниците в случките. Същински етюди, днеска разправяше как с двама пройдохи почиствали крайпътни канавки. Разказва и показва. Покрай техните недъгави движения винаги включва какво прави багерът - върти си торса сякаш връз колесника, загребва с ръка, изспива и разстила, бръмчи и даже прискърцва, щото да покаже, че едната бутилка на хидравлика изпуска. Абе моноспектакъл. Улиса ме, та обрах сума нещо. Ще си поя и гостите, и всички с липов чай в баки. Ама дори и на инкасаторите и чистотата да сипвам по термос - пак ще имам за поне петилетка. Сладкодумник, ей.

Сега да имах декар-два рафтове да разтеля това чудо, че да се суши...

За малката Жаки препоръчвам чай от мащерка и липа с мааалко мед - колкото за успокоение. Малинов компот също помага. На голямата препоръчвам още една бира.

# 1 474
Значи липата...

Скрит текст:
Понеже е в чужд двор, отивайки да бера си взех най-голямата торба, дето намерих. Ама голяма си е -човек би могъл да отвлече някоя по-суха мома в нея, ако момата реши да му пристане, де. То не винаги става, знаете.
Та липата нацъфтяла, един плътен аромат около нея се стеле, а пчели - на облаци, юнска привечер, абе хубаво.  Първо мятахме нещо като пиратска кука за абордаж, щото да хванем клон и да го наведем, ама не стана никак. На един по-решителен опит куката падайки ме перна по сметанката и сега имам петно отгоре също като Горбачов. Подходихме решително и се покачихме на съседния дувар. То ни беше съвсем резервен вариант, щото е на един много кисел пришълец, а освен това го зида Зорко, който никакъв зидар не е, ами срутник най-чиста проба. От дувара се метнах на клона, Тарзан същи, с идея да го наведа и да го закачим ниско, ама не стана точно така. Хванах се чудесно, но клона се скърши. Ще се скърши, ами - то е липа, а не върба, а аз категорично прехвърлих килонютон. Паднах на задник, лошо се натъртих и сега ходя като подсечен. Напълних торбата до половина, а докато пощех клона, комшията ми разправяше разни истории. Той е багерист и много наблюдателен и артистичен. Не може да разказва седнал, защото имитира пози, походки, гримаси и жестове на участниците в случките. Същински етюди, днеска разправяше как с двама пройдохи почиствали крайпътни канавки. Разказва и показва. Покрай техните недъгави движения винаги включва какво прави багерът - върти си торса сякаш връз колесника, загребва с ръка, изспива и разстила, бръмчи и даже прискърцва, щото да покаже, че едната бутилка на хидравлика изпуска. Абе моноспектакъл. Улиса ме, та обрах сума нещо. Ще си поя и гостите, и всички с липов чай в баки. Ама дори и на инкасаторите да сипвам по термос - пак ще имам за поне петилетка. Сладкодумник, ей.

За малката Жаки препоръчвам чай от мащерка и липа с мааалко мед - колкото за успокоение. Малинов компот също помага. На голямата препоръчвам още една бира.

Joy Joy Joy

# 1 475
  • HH
Човекът-багер трябва да участва в България търси талант  Laughing

# 1 476
Куркума е номер едно  Joy

# 1 477
Гууд найт  Crazy
Гледам тук май само жени сме се събрали, защо и аз да не се включа в разговора  Laughing

Деси/Десислава, гр. София, майка на принцеса, бременна със принц  ooooh!

# 1 478
Ех, Куркума, не знам за авера ти, но ти си истински сладкодумец! Така хубаво разказваш, благодаря!
Благодаря ви за компанията, приятели, макар и виртуални, с вас вечерта мина бързо и приятно.
Моят благоверен си идва, каза че му било скучно вече, без мен не му било приятно, аз се разтопих:)
За беда не мога да го посрещна подобаващо, че още има вето след операцията, казах без гушкане поне две седмици:) Та само ще си говорим:) Лека нощ!

# 1 479
Десита, добре дошла!
Защо наричаш децата си принц и принцеса? Simple Smile

# 1 480
  • HH
Гууд найт  Crazy
Гледам тук май само жени сме се събрали, защо и аз да не се включа в разговора  Laughing

Деси/Десислава, гр. София, майка на принцеса, бременна със принц  ooooh!

Добре заварили. И не сме само дами, имаме си Куркума.  Peace

# 1 481
Естел Бързоход - Принц,принцеса,бонбон,бонбонче.. Както ми дойде, мила   bouquet
К@тяJoy

# 1 482
Добре дошла!
Виж сега принц и принцеса идват малко в повече. Всички имаме деца, нека не принцосваме всяко дете  Peace
Включвай се по темата. Говорим си за ревност и мъже. И чат-пат за липи  Laughing

# 1 483
Вашите принцове и принцеси, само наша Жаки кралица и то гола:))))

# 1 484
  • Пазете Гор
..Гледам тук май само жени сме се събрали, защо и аз да не се включа в разговора ..

Не сме само момичета. Има точната доза петли в кокошарника, щото да има ред. Кой по-оперен, кой по-оклюмал, но има.

Не знам дали съм споделял, че обичам да наблюдавам петльовото поведение, на самите птици имам предвид, а не на човешките им имитации. Та много ги харесвам. Разсъдливи са, и не срамежливи, смели, не са лакоми, имат презентационни умения, красиви, потентни, имат правилна стойка и мисля, че живеят с правилния ритъм.

Моите деца са магарета. Истински. То при такъв баща...

Общи условия

Активация на акаунт