Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 574
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 710
Алиска, да не би да си и в града, освен че си ми съгражданка?. Simple Smile
Да Сесил  Simple Smile

Къде е Тонка,нещо ми се губи  newsm78

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 18:43 от Алиска

# 1 711
А чек къде е?

# 1 712
  • Ямбол
....
Уилям Уортън го харесвам и аз. Не съм чела тази книга, Лиляна. На хартия ли я четеш или в ел.вариант?
....
Електронна е. Има я в Читанка.

Естел, каква беше темата, че вече я няма?

# 1 713
Бърди, не съм го гледала ще го потърся в Замунда.
Жармен, филмът се казваше Любовници.

# 1 714
Някаква девойка пита какво има във Фреш маркет в Бенковски. Това са верига хранителни стоки. Отговорих й да отиде да види. Какво може да има в хранителен магазин? Мишки? Бикини? Обувки?
Тя написа, че форума е за информация, а аз й отговорих, че тук се отговаря само на смислени въпроси, а нейния не е такъв.
Жалко, че са я изтрили. Можеше да се попързаляме малко.

# 1 715
  • Euskal Herria
Светалчо, имам снимки от предишните години - през юли съм ги правила. Ето такива са магнолиите тук:

Трябва да поровя из снимките - имам снимано огромно дърво, отрупано с цвят. Като намеря, ще кача снимката.

# 1 716
Жаки този ли е http://www.imdb.com/title/tt1321869/ ? Аз мислех си гледала онзи дето ти предложих. Аз заспивам често на филми ,но на него не съм успяла .  Joy
 Естел Мишето или както там се пише някъде след Нова година я засякох за пръв път в готварската тема и тази за Кауфланд - тя / то си пише така неадекватно ,ама и доста хора си пишат така тук и не виждам защо му се чудите  Joy Първо го мислех за тролче  Joy -пък то си има и профил във фейса и май е обикновено момиче .

# 1 717
Да, Жармен, този е. Докъдето гледах беше приятен, после заспах:)

# 1 718
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз днес цял следобед гледам на почивки филм за Шилер. Не че не е интересен, ама имам пране и работа за вършене Laughing

# 1 719
Аз днес цял следобед гледам на почивки филм за Шилер. Не че не е интересен, ама имам пране и работа за вършене Laughing
То това е друго - при мен има филми само докато ги пусна и съм заспала сладко . А аз трудно заспивам и съм сова Grinning  Понякога са всеобщо утвърдени за хубави филми Grinning

# 1 720
  • София
Оо, Жаки, завиждам ти, че за пръв път ще ги гледаш, пиршество за душата са  Heart Eyes

# 1 721
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, благодаря за снимките. Магнолия Грандифлора. Има ги и у нас, най-вече по морето. Поне в Балчик и Варна със сигурност. И тук явно цъфтят сега,  сетих се, че миналата седмица видях такава на вилата на една приятелка близо до Велинград. Цветовете им са големи почти колкото купа за салата - голяма красота! А има ли друг цвят, освен "ванилия"?

Лиляна, благодаря.

# 1 722
Започнах последната непрочетена - "Страна на чудесата занепукисти и краят на света" и след нея не знам какво ще чета, нямам нищо. Ще трябва да се науча как се борави с ел.четец и  някоя добра душа да ми даде някоя хубава книга.

Oще не съм чела нищо на този автор, но непременно ще прочета, набелязала съм си го. Светалчо, а на теб какво ти се чете, защото хубава книга за мен може да е безкрайно скучна за теб. Имаш ли карта за библиотеката, ако не - направи си и никога няма да се чудиш какво да четеш, след като си свършиш книгата. Само не се доверявай на библиотекари, които си въобразяват, че са психолози и препоръчват заглавия с много компетентен вид. Предния път, като взимах, ме затрупаха точно с този вид книги, които не мога да понасям - романтични, сълзливи истории и описания на секс сцени, на всичкото отргоре в едната книга тези сцени бяха и гей, което вече беше прекалено, не довърших книгата и 2 изобщо не отворих.

# 1 723
  • Варна
Стигнала съм до някъде да чета, но ако искам да изчета първо и после да пиша, работата става "искала съм да кажа".
elleniи ние сме така с това сезонно местене. През последните години аз си спестявам зимното местене, за да има родител до детето. Сетих се нещо смешно покрай местенията.  Laughing
Скрит текст:
Една година нямаше място в колата ни за личния багаж, заради многото техника. Та изпратихме си дори дрехите по куриер. Ясно е, че в последните дни не пера и няколко чувала с мръсните ни дрехи благополучно пристигнаха в един от магазините на Златните, в черни, необозначени чували, като стока.

# 1 724
Хванаха ме лудите и се самоподстригах. Гардероба си подреждах. Излязоха някакви дрехи които въобще не знам, че имам.
Лошото е, че неделята свърши.

Общи условия

Активация на акаунт