Фантомът, но не на операта- второ издание

• 32 000
  • 986
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив
Интересна ми е тази тема,но все пак си мисля,че ако говорихме за мен щеше да е по-интересна Heart EyesВсе пак аз съм и красива и умна и с чувство за хумор Crazy
Касита?

# 47
   smile3521 Лесно беше,но пиша набързо Simple Smile Янтре,ти си на ход.

# 48
Хич не ме бива по домакинстването, но всеки ден готвя по две тенджери супа, една таратор, две купи салата, три тави ориз. Не съм домакиня, но чистя, пера и гладя, мразя мърляви деца, непослушни. У дома всичко съм избирала да ми пасва по характер- и децата, и животното, и мъжа си.
Може да не съм домакиня, но съм готина, и съм добър шофьор. Тези женки с малките колици ми стигат от задната броня до задната врата.

# 49
Хич не ме бива по домакинстването, но всеки ден готвя по две тенджери супа, една таратор, две купи салата, три тави ориз. Не съм домакиня, но чистя, пера и гладя, мразя мърляви деца, непослушни. У дома всичко съм избирала да ми пасва по характер- и децата, и животното, и мъжа си.
Може да не съм домакиня, но съм готина, и съм добър шофьор. Тези женки с малките колици ми стигат от задната броня до задната врата.

Янтра Laughing Ако съм познала отстъпвам реда си на друг желаещ да участва Hug

# 50
# 51
Пускам нещо лесно,че да размърдам темата Simple Smile Аз на сина ми изобщо не му се бъркам.Дадох му пари за диван и той си избра един голям,дето заема цялата къща.Негова си работа ,аз парите с желание съм ги дала,но защо пък баш такъв диван избра newsm78

# 52
  • Пловдив

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Горе-долу, ама без чистенето Simple Smile

# 53
  • Пловдив
Пускам нещо лесно,че да размърдам темата Simple Smile Аз на сина ми изобщо не му се бъркам.Дадох му пари за диван и той си избра един голям,дето заема цялата къща.Негова си работа ,аз парите с желание съм ги дала,но защо пък баш такъв диван избра newsm78
Популе! Mr. Green Само спомени диван и работата е ясна!

# 54
Популе! Mr. Green
Естествено! Пускай загадка Hug

# 55
  • София
По-скоро Янечек.

# 56
И аз познах ЯНтра Simple Smile
Знаеш ли колко ще ми накривиш шапката като не си съгласна с мен!!! За разлика от теб, аз поне зная какво говоря и мога да посоча източниците си! Моите знания има кой да ги потвърди и верифицира, а ти си въздух под налягане! Щом не си съгласна с мен, посочи откъде черпиш информация! Хайде де, няма цял ден да си губя времето да се занимавам с теб! Поне веднъж напиши нещо смислено, иначе само спамиш темата!

# 57
Знаеш ли колко ще ми накривиш шапката като не си съгласна с мен!!! За разлика от теб, аз поне зная какво говоря и мога да посоча източниците си! Моите знание има кой да ги потвърди и верифицира, а ти си въздух под налягане! Щом не си съгласна с мен, посочи откъде черпиш информация! Хайде де, няма цял ден да си губя времето да се занимавам с теб! Поне веднъж напиши нещо смислено, иначе само спамиш темата!
Лиляна?

# 58
  • Пловдив
Знаеш ли колко ще ми накривиш шапката като не си съгласна с мен!!! За разлика от теб, аз поне зная какво говоря и мога да посоча източниците си! Моите знание има кой да ги потвърди и верифицира, а ти си въздух под налягане! Щом не си съгласна с мен, посочи откъде черпиш информация! Хайде де, няма цял ден да си губя времето да се занимавам с теб! Поне веднъж напиши нещо смислено, иначе само спамиш темата!
Андариел. Евентуално Андариел към Мамасита!

# 59
Андариел, по принцип Андариел, не само към Мамасита Simple Smile
пп: а ако искам да имитирам някой, който вече е бил имитиран и разпознат, мога ли?

Общи условия

Активация на акаунт