„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 27

• 29 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Човека просто не е Алакурт!
Постни  я тук Цвети тази снимка с Джансу  Peace Praynig

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 00:10 от This_season

# 391
Оп, превели са ти го, докато го напиша, ама хайде три пъти да го прочетем, че да си разбием илюзиите напълно.
И триста пъти да го прочетем, ще си вярваме в каквото ни изнася  Joy Дайте по-добре да си пишем сценария, че много тягостно стана тази вечер в темата  Rolling Eyes

Аз затова днес се занимавам с Боран ага. Той никога не ме разочарова. Гледам първите серии - вече съм на 18 с бг аудио - и не мога да му се нагледам. Толкова, ама толкова е хубав!

Значи Каролина не била украинка, а литовка, от Литва демек.

# 392
Момичета ще ме прощавате за превода, но съм забравила руския, но въпреки това мисля, че точно така трябва да се преведе. Идеята на Чефлата не е да е за него, а до него. Прокарва много тънка пътечка към нещо много повече от подкрепа "За". Литовка, какво да се прави  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е, това ме разбииииииииии rotfImbo rotfImbo rotfImbo Той на английски не ще, ама заради Карито и на литовски прописал newsm08 От този профил е лайкнал снимката дето се къпе в Чешме
https://www.facebook.com/Alakurtt?fref=pb&hc_location=profile_browser

О, пише на страхотен английски, но на когото иска. Има страхотни мисли и разсъждения  smile3503 smile3521

Визирам, Туитъра уж нарочен за истински Rolling Eyes А видях на единия от Фейските профили разговора с момичето, което му е някаква роднина беше на английски smile3521 Име зарадвай, че е отреагирал по някакъв начин на прекрасните неща, които му пишеш newsm53 Просто много ми се иска той да е онова момче за което го мисля  superuu

# 393
Човекът, който не ще и да чуе за Джансу Дере си сложи на профила в Туитър снимка с нея  surpriseuu
Ха, ха, вярно, сега влезнах и я видях.
Доколкото ми е известно този му е истински.
Лека Сезонче, лека Ви и от мен, че моя Ага ме чака.

# 394
  • София
Лека ви нощ!
 smile3524 smile3524 smile3524 трудно ще изкарам още една нощ smile3524  smile3524  smile3524 много  Tired Tired Tired

# 395
Е хайде де, помогнете на кака ви.
Дайте снимката да я видим и ние, които нямаме туитър. Grinning

пп. Божее не мога да си легна от толкова новости и изненади. Този Мехмет ни шашардисва..
Вечерта на ден сме я обърнали.

# 396
  • near Sofia, Bulgaria
И аз тъкмо я видях снимката, не знам вече какво да мисля! Цвети, новия ти колаж е точно каквото заслужава този разбойник за шашардъка, който ни докара днес!  #Crazy

# 397
  • near Sofia, Bulgaria

Сезонче  Hug

# 398
И аз тъкмо я видях снимката, не знам вече какво да мисля! Цвети, новия ти колаж е точно каквото заслужава този разбойник за шашардъка, който ни докара днес!  #Crazy

Това ми беше идеята, но трябваше да напиша , че се търси истинския МАА Joy

# 399
Вече ще повярвам че ни чете.
Първо новината за Каро и че са заедно
Сега пък и Джансу....
Скоро очаквам снимка и на България да сложи.
Или стих за Сезоните.
Или пък да уважи Котето на Котелина.
А защо не и да посети град Силистра
 Joy

# 400
  • Разград
Antonina Ryabova
Раиса, с Каролиной он этим профилем не дружит, так что, думаю, не ей. Она вчера у себя в ФБ выложила фотку, кепку с волком и подписала, волк для волка. Он очень быстро лайкнул и комент написал на литовском, она ответила на литовском. Нилгун тоже захотела такую иметь. Думаю, там все в порядке.....

Момичета на написанато от Антонина може да вярвате. Тя е приятелка с Карото във фейса, инстаграма и вижда всичко пуснато от нея и коментарите. Всичката информация която имат рускините е благодарение на нея, тя ги информира. Преди време беше писала че живеели заедно.
За туитъръ и аз вече не съм сигурна колко е негов, поне до сега и аз мислех така.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 00:55 от vania_e

# 401
Уаууу тази снимка е много готина. Има вкус.
Ама защо пък да е слага newsm78
Носталгия?!!!!!!!!  По изгубеното безвъзвратно време.

# 402
  • София

Скрит текст:
Момичета ще ме прощавате за превода, но съм забравила руския, но въпреки това мисля, че точно така трябва да се преведе. Идеята на Чефлата не е да е за него, а до него. Прокарва много тънка пътечка към нещо много повече от подкрепа "За". Литовка, какво да се прави  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е, това ме разбииииииииии rotfImbo rotfImbo rotfImbo Той на английски не ще, ама заради Карито и на литовски прописал newsm08 От този профил е лайкнал снимката дето се къпе в Чешме
https://www.facebook.com/Alakurtt?fref=pb&hc_location=profile_browser

О, пише на страхотен английски, но на когото иска. Има страхотни мисли и разсъждения  smile3503 smile3521
Визирам, Туитъра уж нарочен за истински Rolling Eyes А видях на единия от Фейските профили разговора с момичето, което му е някаква роднина беше на английски smile3521 Име зарадвай, че е отреагирал по някакъв начин на прекрасните неща, които му пишеш newsm53 Просто много ми се иска той да е онова момче за което го мисля  superuu

Weary newsm45 Weary newsm45 Weary newsm45 само favourite. Мисля вече да спра да пиша  smile3518 smile3518 smile3518

Лека нощ наистина!  Sleeping Sleeping Sleeping

# 403
  • near Sofia, Bulgaria
Вече ще повярвам че ни чете.
Първо новината за Каро и че са заедно
Сега пък и Джансу....
Скоро очаквам снимка и на България да сложи.
Или стих за Сезоните.
Или пък да уважи Котето на Котелина.
А защо не и да посети град Силистра
 Joy
Ми тя Джансуто нали има български корени, може с тази снимка собственика на профила да ни намеква, че е българин под прикритие и ни гледа сеира как ни текат лигите и се надпреварваме да се харесаме на виртуалния любимец  Wink  hahaha  Mr. Green

# 404
Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт