Почивка в Лозенец

• 3 074
  • 21
  •   1
Отговори
Момичета тази година искам да отидем на почивка на някое по-спокойно място ,защото ще бъдем с детето.За сега съм се спряла на Лозенец.Някой почивал ли е там и може ли да ми предложи хотел Аll Inclusive на достъпна цена?Благодаря

# 1
Лозенец не е спокоен. Там не е място за all inclusive. Чула жабата, че подковават коня и вдигнала крак и нея да подковат - и сега в селото и около селото е мазало. Не знам защо искаш да си отведеш детето в онази воня и да ти заболее. ooooh!

# 2
Лозенец не е спокоен. Там не е място за all inclusive. Чула жабата, че подковават коня и вдигнала крак и нея да подковат - и сега в селото и около селото е мазало. Не знам защо искаш да си отведеш детето в онази воня и да ти заболее. ooooh!
е не съм ходила никога там и незнам какво е, просто предположих, че е по - спокойно. А ти какво би ми предложила?

# 3
  • София
За нея важното беше да поплюе, не да ти предлага.
Ние това лято ще сме в Лозенец, Оазис дел Маре, UAI. Всъщност хотелът е извън селото, така че ще е прекалено спокойно, особено вечер.

# 4
Ние това лято ще сме в Лозенец, Оазис дел Маре, UAI. Всъщност хотелът е извън селото, така че ще е прекалено спокойно, особено вечер.

благодаря, ще разгледам хотела. А били ли сте там до сега?

# 5
  • София
Не сме ходили, но хотелът ми беше препоръчан от съфорумки, които са били там.

# 6
благодаря хотела наистина изглежда добър

# 7
 Две поредни години почивахме в Лозенец. Единият хотел беше точно до плажа, но му забравих името, басейн, закуска,  чиста стая, другият е Алпина, близо до плажа и до центъра, включва закуска, когато ние ходихме можеше за 5 лева да си доплатиш и вечеря. Блок маса и беше вкусно, има басейн, също чисти стаи с климатик и телевизор. Нямам все още дете, но за мен в Лозенец си беше спокойно.

# 8
  • София
Веднъж бяхме в Лозенец-с малко дете на 2г и аз бременна с 5-ти месец....изкарахме ужасен вирус,всеки ми се чудеше на акъла как сме отшили в Лозенец..та няма да повторя. И се хранехме в хотела,не на случайни места..

# 9
  • София
Вирусите навсякъде ходят. Такъв ви бил късметът.

# 10
  • София
Дали е до късмет само или и до чистота.. Вече избягвам плажове бъкани с хотели и заведения на 1- линия.

# 11

Мацка, да си имаме уважението, ако обичаш. Летата от 2008 г. насам са ми минали на Лозенец и околията и претендирам, че познавам всеки метър от черноморец до синеморец. За разлика от теб знам в коя седмица от сезона къде е най-приятно и в кой час от деня къде се ходи, какво се прави, къде е правилното място за хранене, коктейл и всичко. Целия форум разбра, че ще ходиш на Оазис като че кой знае какво. Де успокой се, ей първенюшка радост да му се не види, че отиваме на оазиса на луксозенец.

# 12
  • София

На плажа в Лозенец,централния, пари да ми дават няма да стъпя. В това число и Хасиендата.

# 13
  • София
беки, мацко, когато тръгнеш към Малдивите, обади ми се.  Peace
Като гледам обаче, на едно и също място се плацикаме, така че не ми се прави на много отворена.

# 14
  • Някаде там

Мацка, да си имаме уважението, ако обичаш. Летата от 2008 г. насам са ми минали на Лозенец и околията и претендирам, че познавам всеки метър от черноморец до синеморец. За разлика от теб знам в коя седмица от сезона къде е най-приятно и в кой час от деня къде се ходи, какво се прави, къде е правилното място за хранене, коктейл и всичко. Целия форум разбра, че ще ходиш на Оазис като че кой знае какво. Де успокой се, ей първенюшка радост да му се не види, че отиваме на оазиса на луксозенец.
Би ли споделила къде е най-приятно в средата на юли. Искам да сме на юг и търся чист и плитък плаж, подходящ за деца.

Общи условия

Активация на акаунт