ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 845
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
а дали хомеопатията по време на бременност е безопасна за бебето

# 106
Няма затопляне при трансперсоналната психология ,демек холотропното дишане  Mr. Green Опитният фасилитатор те вкарва от първия миг в огъня-точно от 1998 година се пека на този огън, когато в БГ дори нямаше идея за подобно вълшебство......но дерзай.......дали със загряване, или без  Mr. Green щом смяташ, че си при правилния-ще успееш.
Ти с такова дишане ли се оправи:)

Не съм. Аз само присъствам.....просто ме е страх да вляза в състояние, макар, че вече почти 18 години гледам как се справят хората и им се радвам. Един единствен път се отпуснах на холоуикенд за 3 дни интензивно дишане и после цяла година бях много добре, но само аз си знам какъв ужас изживях през тези 3 дни. Холотропното дишане е за смели хора..........или по-скоро за силно мотивирани.......
Плашикотак! Simple Smile В първите 5 минути ми беше сдървяването после започнаха емоции и спряхме Simple Smile но определено се чувствам готино сега а още не съм влизал асал в това дишане както си трябва Simple Smile не е страшно,не се умира :*
Там е работата, че на този 3-дневен уикенд на, който се престраших да отида  .......3 часа се дишаше-15 минути се почиваше. Не ми се описва в какви води влязох и какви неща видях.......ако бях повторила още няколко седмици-сигурно вече отдавна щях да забравя за ПР........но такъв страх ме обзе, че после ходех само да пасивнича  Mr. Green

# 107
Няма затопляне при трансперсоналната психология ,демек холотропното дишане  Mr. Green Опитният фасилитатор те вкарва от първия миг в огъня-точно от 1998 година се пека на този огън, когато в БГ дори нямаше идея за подобно вълшебство......но дерзай.......дали със загряване, или без  Mr. Green щом смяташ, че си при правилния-ще успееш.
Ти с такова дишане ли се оправи:)

Не съм. Аз само присъствам.....просто ме е страх да вляза в състояние, макар, че вече почти 18 години гледам как се справят хората и им се радвам. Един единствен път се отпуснах на холоуикенд за 3 дни интензивно дишане и после цяла година бях много добре, но само аз си знам какъв ужас изживях през тези 3 дни. Холотропното дишане е за смели хора..........или по-скоро за силно мотивирани.......
Плашикотак! Simple Smile В първите 5 минути ми беше сдървяването после започнаха емоции и спряхме Simple Smile но определено се чувствам готино сега а още не съм влизал асал в това дишане както си трябва Simple Smile не е страшно,не се умира :*
Там е работата, че на този 3-дневен уикенд на, който се престраших да отида  .......3 часа се дишаше-15 минути се почиваше. Не ми се описва в какви води влязох и какви неща видях.......ако бях повторила още няколко седмици-сигурно вече отдавна щях да забравя за ПР........но такъв страх ме обзе, че после ходех само да пасивнича  Mr. Green
Опиши ми само малко,заинтригува ме Simple Smile то след началото като се схвана после какво се получи..ако не е тайна разкажи поне малко,благодаря-целувки Simple Smile

# 108
Ами аз съм дишала ,докато изчезнат всички схващания, но най грозния ми момент беше когато започнах да  Sick ,направо като гейзер. Но той винаги си имаше торбички под ръка и беше готов, защото имаше доста често такива изпълнения.......после вече виждаш един куп странни неща и започваш да си мислиш дали си нормален, или надрусан  Mr. Green

# 109
Това според мен променя химията в мозъка и като нищо може да ти докара халюционации и други странни неща, няма начин да няма и замайване и гадене, защото кислорода намалява. Обаче според мен това си е опасно ако си предразположен към нещо неврологично. Не случайно като правят изследване за епи, едно от нещата е да дишаш дълбоко, да се получи подобен ефект и засичат измененията в мозъка, може и да епи пристъп да доведе. Това са мои разсъждения.

# 110
 Мамии, Днес кризата не ме подмина,  с пълна газ и страх както седя и си работя просто усещам как ще се стропясам на земята, взех ксанакс легнах и започнах да си правя вятър, но нищо, схвана ми се устата, гърлото ме стегна, усетих че качих и кръвното, тръгнах дори да моля колега да ме закара до спешното. Чувството, че припадам и умирам не ме оставя на мира дори и като съм на антидепресанти. /анафранил/ Страха ме съсипва, дано успеем да се преборим със всички тези неща, така не се живее, истински ад е.Сама не мога да преценя паническа атака ли е това или нещо друго здравословно. Sad(

# 111
Това според мен променя химията в мозъка и като нищо може да ти докара халюционации и други странни неща, няма начин да няма и замайване и гадене, защото кислорода намалява. Обаче според мен това си е опасно ако си предразположен към нещо неврологично. Не случайно като правят изследване за епи, едно от нещата е да дишаш дълбоко, да се получи подобен ефект и засичат измененията в мозъка, може и да епи пристъп да доведе. Това са мои разсъждения.
Не, изобщо не е опасно...в групите е имало хора на 60 години, но да при това дишане се появява ефект като, че си приел ЛСД........Гроф го е "сътворил", когато са забранили ЛСд-то.... Просто мен ми е страшно, защото се бях видяла как горя, а ме успокояваха, че това било спомени от минали животи  newsm78 и, че така се изчиствала карма......ама знам ли в какво да вярвам пък.....

# 112
Аз продължавам с терапията,започнахме да навлизаме по малко в холотропното дишане,знам че не е опасно,знам и че ще ми помогне,благодаря на всички за коментарите,целувки за чуждите мами Simple Smile

# 113
Ти си смело дете.....чудя ти се защо още затопляш, а не се гмуркаш......така или иначе в холото има 1/2 час загрявка и 1/2 час излизане......основното дишане е 2 часа.....

# 114
Ами за първи път ми беше миналата седмица за 15 минути само сдървих се после взе да ме поотпуска първо се смеех после ревах после свърши спомени не излизаха,но в началото след това ми беше супер яко:) оттогава изчезна и паниките и тревожността имам леко като замайване но рядко и когато го мисля само Simple Smile имам надежда

# 115
Няма да си позволявам да коментирам повече, но ако някой холонавт чуе, че ти правят 15 минути дишане  Crazy Това само задълбава проблемът- не се ли издиша целият проблем, просто нещата загрубяват.....На многобройните конференции са присъствали множество терапевти и никой не е споменавал, че прави трансперсонална по-малко от 3 часа......винаги има половин час психоаналитичен сеанс с много нежна музика и уводни думи на психотерапевта за да можеш постепенно да влезеш и след 2 часа дишане половин час подобно изживяване за да излезеш. Не ми се сърди, но това с тези 15 минути е адски аматьорско и непрофесионално. Като се сетя варненската група колко труд вложи за да легализира тази терапия в България и да я узакони........дано не бъде съсипана от аматьори, защото жалко за труда. И попитай твоя фасилитатор къде си е защитил дипломата, защото в България все още нява квалифицирани обучители и повечето фасилитатори на този етап са завършили или в Москва или Швейцария. Съвсем приятелски те съветвам проучи добре човека, който те фасилитира, защото можеш още по-сериозно да задълбаеш. Млад си и много позитивен и не си причинявай допълнителни проблеми. И пак те моля-не се сърди. Казвам ти го за твое добро.  Hug И запомни още нещо! Холотропно дишане без музика не се прави!!! Гроф има специализирана музика, която се предоставя на обученията в Москва. Понеже има авторски права ако някой не притежава тази музика.....интересно къде ли е завършил обучението си ......

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 20:59 от alinnna

# 116
Някой преборил ли е сам прясно зародило се ПР, макар ПА да са на моменти тежки и чести? Да речем, със силата на самовнушението, с разговори сам със себе си, с пълното осъзнаване къде се корени проблемът?
Насоки за хомеопатия? Зная, че е писано, но не откривам точните названия.

# 117
Моят "аматьор" е извадил от ПР много хора,един от тях мой приятел,специализирал е навън това беше като увод не самото дишане,наясно съм с времето и прочие чел съм книги включително и психотерапия.Факт е че дори след увода изчезнаха атаките и тревожността,какво остава в същинското дишане.Спирам да пиша тук,твърде много неразбирателство намирам и не мисля че някой ме чува въобще,не обичам да се повтарям.Аз ще се оправя а за начина по който ще го направя ще си го запазя,явно не искате да узнаете начина,замислете се колко преминали това са казали точно как?Аз се опитвам, но не,нападки оки не се сърдя,но това ще спре сега,приятна тема,излизам!

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 21:59 от nomorefightme

# 118
Вече ти обясних реакцията си и позицията си на ЛС. Съжалявам  Hug. Няма смисъл да разводнявам темата.

# 119
Аз мисля, че всеки трябва да споделя метода по който си е помогнал. Нека се знаят всички възможности - лекарства, терапии, дишане, спорт, билки. Продължавайте да споделяте, следим с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт