ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 812
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ако правиш качествено холотропно дишане, при правилен специалист.....до сега да беше забравил за ПР и ОКР, защото при ПР няма натрапливи мисли, те са типични за ОКР.

# 91
Алинче малинче при правилния го правя Simple Smile но ти не четеш правилно,едва в увода съм на 10 минути като опознаване в това дишане.Да помага ми,то не са точно натрапливи мисли,ами страх необоснован..Определено съм с ПР ходил съм при психиатър,знам и какво става с мен Simple Smile Надявам се холотропното дишане помогне,но от десетте минути бях като сдървен Simple Smile и после ме затопли и изпитвах силен глад Simple Smile Поздрави!

# 92
Няма затопляне при трансперсоналната психология ,демек холотропното дишане  Mr. Green Опитният фасилитатор те вкарва от първия миг в огъня-точно от 1998 година се пека на този огън, когато в БГ дори нямаше идея за подобно вълшебство......но дерзай.......дали със загряване, или без  Mr. Green щом смяташ, че си при правилния-ще успееш.

# 93
чак сега ви прочетох  Hug значи стана ясно ,че от 1 мохито няма да умра с АД.Ама пусти му страх така ме наплаши моето психи ,че... не смея да помириша даже.
Иначе сериозно обмислям да я сменям.То не може 2г. да се влача и никакъв резултат,тъкмо решиш да ги спираш и хоп всичко на ново.

# 94
Шушулина, разбира се, че няма  Hug Та това са около 50 мл алкохол и ако го пиеш час ще се разгради по достатъчно лесен начин Hug

Днес ходих да си купувам последния блистер Оропрам и аптекарката ми разправя - трябва да си смените рецептата, че изтича. Ами няма вече да съм на Оропрам, едно че съм си на същото положение от една година. А друго, че от 2 хапчета на ден развих и една мания ooooh!

В събота съм на един много зареждащ връх на Рила - Кабул newsm36

# 95
Няма затопляне при трансперсоналната психология ,демек холотропното дишане  Mr. Green Опитният фасилитатор те вкарва от първия миг в огъня-точно от 1998 година се пека на този огън, когато в БГ дори нямаше идея за подобно вълшебство......но дерзай.......дали със загряване, или без  Mr. Green щом смяташ, че си при правилния-ще успееш.
Ти с такова дишане ли се оправи:)

# 96
Записвам се да следя темата.

# 97

Не съм. Аз само присъствам.....просто ме е страх да вляза в състояние, макар, че вече почти 18 години гледам как се справят хората и им се радвам. Един единствен път се отпуснах на холоуикенд за 3 дни интензивно дишане и после цяла година бях много добре, но само аз си знам какъв ужас изживях през тези 3 дни. Холотропното дишане е за смели хора..........или по-скоро за силно мотивирани.......

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 11:19 от alinnna

# 98
Моля ако има някоя мама тук която ие била с паническо разтройство по време на бременност да ми пише как се е справяла .... може и на лични Благодаря ви

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 13:35 от Miss_JT

# 99
Здравейте!Нова съм тук,не съм чела всички теми,не знам подробностите,не ви познавам.Знам само,че от !998 до 2006 бях с тази диагноза,знам,че се оправих,след много мъки и лекарства,много говорене и стискане на зъби-оправих се и сега ми е трудно да се върна назад,даже и неискам,но ще ми се наложи.Налага ми се,защото искам да ви помоля за съвет,пък дано мога да си помогна сама.Аз съм детска учителка,и то много добра,майка на две деца съм-смея да твърдя много добра.Старая се да ги възпитам добре и да задоволявам елементарните им човешки и личностни нужди.Напоследък обаче с момичето/6годишно/имам тревоги,приличащи ми на моите,от "онова"време.След забележки на учителката в ДГ,детето се травмира и не иска да ходи на градина,страхува се да не и се приходи на тоалетна и дали госпожата ще я пусне,дали няма да и се скара и да и се намръщи.Това се е случило на два пъти и тя сега мисли,умува,страхът в стомаха и става все по-голям и по-голям.Все по-ясно виждам страха в очите и-оня страх,който имах аз,който знам,че като снежна топка се разраства.Мъчно ми е за детето,опитвам се да и помогна,но незнам дали го правя добре.На мен някога ми помогнаха родителите ми и антидепресантите,но тя е дете,неискам да се стига до лекарства.Моля ви,кажете ми нещо,за което да се хвана,да опитам нещо,което да помогне докато е време.Благодаря предварително! Hug

# 100

Не съм. Аз само присъствам.....просто ме е страх да вляза в състояние, макар, че вече почти 18 години гледам как се справят хората и им се радвам. Един единствен път се отпуснах на холоуикенд за 3 дни интензивно дишане и после цяла година бях много добре, но само аз си знам какъв ужас изживях през тези 3 дни. Холотропното дишане е за смели хора..........или по-скоро за силно мотивирани.......
Плашикотак! Simple Smile В първите 5 минути ми беше сдървяването после започнаха емоции и спряхме Simple Smile но определено се чувствам готино сега а още не съм влизал асал в това дишане както си трябва Simple Smile не е страшно,не се умира :*

# 101
papa6ka, нали си детска учителка newsm78 Вие е нещо..., български език или правопис да сте учили, за литература не смея да питам ... newsm78 Молбата ми е да се изясниш по-добре Hug

# 102
papa6ka, нали си детска учителка newsm78 Вие е нещо..., български език или правопис да сте учили, за литература не смея да питам ... newsm78 Молбата ми е да се изясниш по-добре Hug
Кое не е ясно?Кое е написано граматически неправилно?И ако има граматически грешки в написаното от мен-се извинявам.Но аз не пиша тук с цел някой да провери грамотността ми,а да ми даде съвет!

# 103
Папашка, моето дете е с тревожно разстройство и панически страхове, тя си има и други увреждания, лекуваме я с киндинорм - хомеопатично, прочети за него. Може да го даваш на своя глава, аз така го давах в началото, но после се консултирах с д-р Ментешев детски психиатър в София и се оказа, че не съм давала правилната доза. Моето дете също е на 6 г., при нея положението беше ужасно. Сега чакам да се понатрупа препарата, за да се види пълния ефект. Успех!

# 104
Папашка, моето дете е с тревожно разстройство и панически страхове, тя си има и други увреждания, лекуваме я с киндинорм - хомеопатично, прочети за него. Може да го даваш на своя глава, аз така го давах в началото, но после се консултирах с д-р Ментешев детски психиатър в София и се оказа, че не съм давала правилната доза. Моето дете също е на 6 г., при нея положението беше ужасно. Сега чакам да се понатрупа препарата, за да се види пълния ефект. Успех!
Благодаря!Да,хомеопатията е вариант,ще прочета за препарата и ще преценя.

Общи условия

Активация на акаунт