ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 801
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Да,паническото разстройство не е просто настинка,това е състояние на психиката,което се оправя напълно Simple Smile стига да си позволиш сам на себе си,  аз видях подобрение Wink

# 76
Да,паническото разстройство не е просто настинка,това е състояние на психиката,което се оправя напълно Simple Smile стига да си позволиш сам на себе си,  аз видях подобрение Wink

Пия АД вече 8 месеца и се чувствам добре.  Така ми се искаше да започна да ги спирам вече ,обаче пси каза,че трябва да ги пия една година,т.е. до края на годината.
Много ми стана криво пък. Sad

# 77

ти от кога си така ? какво пиеш и как успяваш да се справиш с мислите

# 78
Днес баща ми го пратих на психиатър. Както повечето знаят той е с рак на белия дроб и покрай него ужасна тревожност и депресия, по цели нощи не спи, не яде, почти не говори, вглъбил се е само в своите проблеми, абе яко е задълбал. Мога да каже, че за 2 год откак има тая диагноза проблемите му са повече психически, а не физически, но той е много отчаян. Та днес психото му изписала тритико, целта е да почне да спи, а евентуално после да почне с удължено освобождаване и да намали тревожността. Да видим, дано помогне.

# 79
Започнах пак анафранил, миналата година изкарах с него около 8-9 месеца след това го спряхме да опитаме нещо друго с пси, но нищо не действаше така добре както анафранил. 9 ден вече страшно напрежение, през 2 часа пия по 1/2 ксанакс и ме успокоява през другото време чувството е че ще припадна, едно ми е изнервено напрегнато, щом взема ксанакс и всичко отминава и след няколко часа пак започва. От утре го качвам по схема на 3 хапчета от 25 мг. Някакъв съвет освен мента, глог, валериан и атаракс, какво друго мога да включа към ксанакса за да го пия по рядко, а не само да се друсам Sad
А имам голям страх от припадане, все си мисля че това ще стане ,затова взимам нещо да ме успокои Sad

# 80
Аз се справям с психотерапия,опитвах с АД но след това всичко по старо му.Натрапчиви мисли имам все още,гледам да ги отбягвам и заменям с хубави Simple Smile

# 81
Аз се справям с психотерапия,опитвах с АД но след това всичко по старо му.Натрапчиви мисли имам все още,гледам да ги отбягвам и заменям с хубави Simple Smile

Съжалявам за въпроса но какво точно представлява психотерапията при теб ...защото и аз също ходя но на мен ми прилага нещо като медитация от което се чуствам първия път- 1 ден и половина добре 2-път 2 дни и половина добре  Laughing (дано ме разбра  Laughing ) та мисълта ми е при теб как е разговаряте ли какво те кара да правиш ...?

# 82
Търсим проблема,говорим в тази насока,дишаме(биоенергично,холотропно,заземяване) споделяме,правим техники незная всичко кое как действа но определено за 4 сесии имам подобрение,а казах ли че нямам атаки вече Simple Smile

# 83
Търсим проблема,говорим в тази насока,дишаме(биоенергично,холотропно,заземяване) споделяме,правим техники незная всичко кое как действа но определено за 4 сесии имам подобрение,а казах ли че нямам атаки вече Simple Smile

Браво бързо оздравяване ти пожелавам ... дано и при мен отмине  Hug

# 84
Ти какво правиш,колко сесии си вече и какво усещаш? Simple Smile

# 85
Ти какво правиш,колко сесии си вече и какво усещаш? Simple Smile

ами аз засега съм ходила 3 пъти като 1 път само говорихме
и вече от 2 и 3 път ми прави нещо като медитация отпускам се той ми говори и така .... много ми помага в началото няколко дни нямам мисли после вече 3 ден почват да се появяват ама ги възпирам някак и след това вече се почва ужаса  Cry
Иначе ми вика в теб има много събрана негативна енергия ... и ми вика ти си като мазохист страх те е от нещата които си мислиш пък сякаш изпитваш удоволствие да ги мислиш ...  Confused

# 86
Да разбирам те,има време просто не става веднага,толкова време е минало за да стане за ден два.Но трябва да търсите и проблема Simple Smile

# 87
Да разбирам те,има време просто не става веднага,толкова време е минало за да стане за ден два.Но трябва да търсите и проблема Simple Smile

и аз тъй мисля ама .. нз той само тва ми прай  Cry

# 88
Той си знае човека.При мен последният път имаше въведение в холотропното дишане хем за 15 минути само а се сдървих като в гипсово корито Simple Smile

# 89
при мен супер странното е като лежа и той като ми говори и изведнъж се появява супер гадното чуство .... все едно тялото ми става огромно не мога дза го опиша просто много е гадно

Общи условия

Активация на акаунт