ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Аз бих го пропуснала!  Peace

Как сте сладурки? Не сте много активни тия дни....

# 616
Аз съм решила от утре да започна със схемата за намаляване. Днес не съм пила нищо, а от утре всичко на половина, а флуанксола го спирам. Новата схема е есциталопрама от 10 мг става 5 мг, а клонарекса от половинка става четвъртинка. Клонарекса ми е от 0.5 мг. Стискайте палци нещата да са ок

# 617
Флуанксола го направи през ден за известно време. Не го спирай изведнъж.

# 618

Как сте сладурки? Не сте много активни тия дни....

Едно и също при мен. Малкия пак болен. Не знам вече какво да го правя. Оная вечер на бар бях. Напук на лекарствата обърнах един коктейл. Па нищо ми нямаше. Общо взето това е при мен.

# 619
На мен все още не ми е ок с коаксил.
Трудно дишам понякога и съм постоянно напрегната Sad

# 620
Аз съм леля на едно мноого мъничко момченце Кристиян. Роди се само 1,500 кг, сега е в неонтологията, да му стискаме палци да порасне голямо и здраво момче, сестро ми е добре.

# 621
Гале всичко ще е наред. Моят племенник се роди 1.300 кг в началото на осми месец. Имаше опасност и за него и за майка му. Спешна операция и естествено кувиьоз. Сега същият е в първи клас, жилка страхотна. Много добър каратист
 Стискам палци и при вас нещата да се развият благоприятно

# 622
Аз съм леля на едно мноого мъничко момченце Кристиян. Роди се само 1,500 кг, сега е в неонтологията, да му стискаме палци да порасне голямо и здраво момче, сестро ми е добре.

Честито ! Жив и здрав да ти е.

# 623
Гале, жив и здрав да е мъника! Ще порасне голям и силен мъж! Hug

Нели, нещо допълнително не вземаш ли?

Кими, как е детето? Нещо настинало ли е? Ще му мине, не се притеснявай. Hug

Момичета, умирам от страх, защото в 8.30 съм на зъболекар. Стискайте ми палци. Ще ходя сама, че моят мъж не може да дойде с мен.  Cry Cry Cry

# 624
Галкааа  Hug Жив и здрав да е.

# 625
Гале, жив и здрав да е мъника! Ще порасне голям и силен мъж! Hug

Нели, нещо допълнително не вземаш ли?

Кими, как е детето? Нещо настинало ли е? Ще му мине, не се притеснявай. Hug

Момичета, умирам от страх, защото в 8.30 съм на зъболекар. Стискайте ми палци. Ще ходя сама, че моят мъж не може да дойде с мен.  Cry Cry Cry

Не, миличка. Коаксил и чупя ксанакс при нужда, втора седмица тече резултат не виждам. Simple Smile)

# 626
доста млади хора вече се оплакват от това. това си е направо бич за по-младите хора.всичко е въпрос на психика,наложете си до го преодолеете.

# 627
Славенче , нещо от гърлото казаха, че е. Днес е една идея по добре. Дано без АБ се разминем.

# 628
Кими, стискам палци бързо да му минава! Praynig Hug

Зъболекарката беше много внимателна. Очарована съм. И не ме боля толкова много, колкото си мислех. С две думи - само страха е страшен.  Laughing

# 629
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте на всички,разгледах темите и се надявам чрез вас да си отговоря на някой въпроси!
От 4-5 месеца покачвам кръвно налягане,имам сърцебиене и ускорен пулс,отпадналост,лошо настроение,нервност,разстройство,апатия и огромен страх да не ми стане лошо да не получа инфаркт,появиха се фобии и тн...
Нека ви разкажа за себе си,на 28 год.от гр.Сливен.Боледувам 20г от псориазис,лекувана съм основно с костикостероиди,от 1 година съм ги изолирала,с наднормено тегло съм следствие на лечението,винаги съм била много емоционална,чувствителна,но като сега не е било,не съм на себе си....От 4-5 месеца покачвам кръвно налягане,имам сърцебиене и ускорен пулс,отпадналост,лошо настроение,нервност,разстройство,апатия и огромен страх да не ми стане лошо да не получа инфаркт,появиха се фобии и тн...получавам състояния на паника,когато кръвното ми е високо...Започнах да търся симптомите и първото което ми излезе беше базедова болест или друг проблем с щитовидната жлеза.Тръгнах да обикалям болници,ходих на двама ендокринолози,направих всички изследвания,скенер на глава,ехография на щитовидна жлеза,всичко ми е в норма откриха ми единствено инсулинова резистентност,за която пия Метфогамма.
След това отидох на двама кардиолози,правех кръвни изследвания,кардиограми,ехокардиография,но всичко ми е в норма,изписаха ми моксогамма и стрезам и единият кардиолог ме изпрати на психиатър.Отидох на консултация,диагнозата ми е паническо разстройство(Невроза)изписаха ми антидепресанти Тратико XP и Есцитил(но все още не съм започнала да ги пия,страх ме от нежеланите ефекти,страх ме е да не стана зависима,чета по форумите какво ли не)незнам какво да правя....

Общи условия

Активация на акаунт