ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 777
  • 747
  •   2
Отговори
# 720
Бубе,същата болка имах и аз,много е неприятна наистина,но принудих се и ходих по всякакви лекари, и извода беше: "Всичко е на нервна основа".Приех факта и продължих да си пия успокояващите и малко,по-малко тази болка отшумя.
В този период си спомням,че пиех мента и маточина-така ми казаха -за успокояване на стомаха  Peace

# 721
В Истанбул го търсих Ривотрил и го нямаше

# 722
Бубе, спрея се казва Рескю. Аз си го нося в чантата. Peace

Нели, ще ти пиша на лични нещо за солите. Hug

# 723
В Истанбул го търсих Ривотрил и го нямаше
Принципно и там не го дават без рецепта...

# 724
slavena80,пиши тук,моля за солите!  Hug

# 725
Бубе, спрея се казва Рескю. Аз си го нося в чантата. Peace

Нели, ще ти пиша на лични нещо за солите. Hug
Благодаря ти много Simple Smile)

# 726
Да Славенче същият е, благодаря че се сети, аз зацепих. На теб помага ли ти

# 727
Цитат на: Wonderrr link=topic=854717.msg31815495#msg31815495 date=14452у31482
Бубе,същата болка имах и аз,много е неприятна наистина,но принудих се и ходих по всякакви лекари, и извода беше: "Всичко е на нервна основа".Приех факта и продължих да си пия успокояващите и малко,по-малко тази болка отшумя.
В този период си спомням,че пиех мента и маточина-така ми казаха -за успокояване на стомаха  Peace

При мен е гастрит днес бях на ехограф, дадоха ми нексиум и бусколизин. Извинявам се, че пиша два поста ама от тела не мога да редактирам

# 728
  • Варна
 Вече 10 години съм на лекарства,но от няколко месеца имам все сериозни проблеми със стомаха,Ходих по лекари,изписват ми лекарства,имала съм проблем с храносмилането,н о последния месец така вечер след ядене ли какво получавах тежест,гадене....Последния път беше мн зле,мн се уплаших,направих нервна криза нея вечер,едвам ме успокои ксанакса....
И оттогава,тоест 3 дни вечер като мине 6 нищо не ми се яде,става ми нервно,все едно ми пърхат пеперуди в корема,все едно някакви вълни на безпокойство ме обземат и нямам апетит...а през деня съм друг човек.Дали може да съм се уплашила много последния път или да имам нервен стомах ? Ходих на мн гастоентеролози,даже ми правиха няколко пъти гастроскопия,но преди 3 месеца и сега се чудя да не е нещо сериозно,веднага най-страшните болести са ми в ума и това всяка вечер,през деня без проблем..Мн странноо...Мислите ли че ако имах сериозен проблем със стомаха и през деня нямаше да се чувствам добре ?

# 729
Мисля, че ако беше заболяване то и през деня щеше да ти е зле. От нервите е. Пробвай вечер да не ядеш. Пий чай от мента, маточина или конбинация от двете.

Ще пиша утре за солите, дами, сега отивам да приспивам малкия.  Hug

# 730
Диорче, аз мислех, че вече си добре и затова не влизаш, мила  Hug. Нервният стомах е част от екстрите на ПР. Аз си го имам много отдавна, но покрай другите по-големи екстри, дори не го отразявам. Ти сменя ли лекарствата. Какво пиеш сега?
Аз май нещо си съсипах с този антибиотик и сега е ред да се оплача. И на мен ксанаксът нещо не ми реагира. Постоянно ми е напрегнато, нервно и тревожно. Като ударя едно бяло винце ми минава  Mr. Green, но на другия ден пак. Освен това започнах да правя някаква симптоматика, подобна на синдром на Турет. Постоянно си стискам зъбита, чак до болка и все се мъча да се изкашлям, макар, че не ми се кашля.......Успокоявам се с това, че есента е пагубна за ПР, а освен това при тези страдания и ПМС навестява по-рано, та на 45 години като нищо ме е треснало, но е доста гадно да не ти е комфортно пък  #Cussing out

# 731
Диорче, аз мислех, че вече си добре и затова не влизаш, мила  Hug. Нервният стомах е част от екстрите на ПР. Аз си го имам много отдавна, но покрай другите по-големи екстри, дори не го отразявам. Ти сменя ли лекарствата. Какво пиеш сега?
Аз май нещо си съсипах с този антибиотик и сега е ред да се оплача. И на мен ксанаксът нещо не ми реагира. Постоянно ми е напрегнато, нервно и тревожно. Като ударя едно бяло винце ми минава  Mr. Green, но на другия ден пак. Освен това започнах да правя някаква симптоматика, подобна на синдром на Турет. Постоянно си стискам зъбита, чак до болка и все се мъча да се изкашлям, макар, че не ми се кашля.......Успокоявам се с това, че есента е пагубна за ПР, а освен това при тези страдания и ПМС навестява по-рано, та на 45 години като нищо ме е треснало, но е доста гадно да не ти е комфортно пък  #Cussing out
Това със стомаха, мисля че при почти всеки с ПР го има. Аз също имам ужасно стягане и болки почти постоянно.
За кашлицата също, пси ми каза, че това е нервна кашлица, кашляш и все едно се давиш. Simple Smile

# 732
Милички, такова нещо, каквото днеска никога не ми се беше случвало. От 14ч започна едно прималяване и като започнаха едни ПА и една голяма тревожност. Една възбуденост не можех да стоя на едно място. Краката бе ме издържаха, сърцето щеше на моменти да изкезне. Всичко това преди малко. Чак сега почти 20ч ме поотпусна.  Близо 6 часа тревожност, изгълтах ксанакс и половина. Какво се случи, нищо не разбирам, бях тръгнала и към спешното, да взема ксанакс и да не ме успокои.... Слупвало ли ви се е да сте в тревожност, ама непоносима и то почти през целия ден? Много се уплаших, сега лежа и може би се поуспокоих и затова ми премина. Посъветвайте ме как да се справям, моля ви.

Пс - Вземам ИЗОПРИНОЗИН, възможно ли е от него да се получават такива нервни кризи. Вземам го 20 дни вече, а ми е предписан за месец, заради инфекция, в листовката мисля, че нищо не пишеше.

# 733
  • Варна

alinna Simple Smile пия ципралекс и флуанксол,не съм сменяла лекарствата,къде съм по-добре,къде нено сега покрай стомаха мн зле...днес ходих на един професор във Варна,ще м приемат за изследвания след 2 седмици в болницата...там всички екстри като изследвания за стомаха с упойка....от сега ми е притеснено

# 734
Здравейте ! Аз онази вечер излизах и да каже човек много да съм препила не. Две кенчета с бира, ама бая цигари към една кутия изпуших. Много, много не спах вчера. Беше ми зле с гадене. Даже малко повърнах. Обаче го отдадох на бирата. Обаче и днес съм горе долу така. Едно повдигане. Толкова ли не се разгради тая бира. Обаче е възможно, че едни вълнения имах и от там да ме държи още.

Общи условия

Активация на акаунт