ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 030
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Мами, моля и аз за съвет.
Преди повече от половин година, като получа ПА и просто усещах как за секунди вдигам леко кръвно, размотава ми се главата и всичко приключваше. Бях свикнала така. След това усещах просто голяма тревожност през деня и рядко получавах ПА. Или може би симптомите на самата ПА вече са други?
Сега ми се случва почти ежедневно, да усещам в даден момент от деня, едно адски голямо виене на свят, почти неспособство да стоя права или да ходя, от там започва, да ми се сковават краката и може би и челюста на устата, усетих как стискам зъби и като тръгнах да говоря, беше трудно и почти не успях. Проблема не трябва да го решавам с успокоително, но в такъв момент съм адски превъзбудена, уплашена, гледам да се сдържам, но не успявам, все едно има в мене нещо, което не може да излезне и веднага вземам ксанакса. Пси каза, че просто като ми стане така, трябва да помисля, от къде идва проблема и да го реша без медикамент, но в такъв ужасен момент, в който всяка секунда е нетърпима, дали мислите, че ще имам време да започна да разсъждавам и мисля, какво се е случило и кое е предизвикало това усещане. Факт е, че днес си бях напълно спокойна и пак не се разминах, даже помислих, че дори бих припаднала. Много се стресирам в такива ситуации и след всяка такава криза, ми трябва доста време да се посъвзема. Тук пак съм сред хора, а ако бях някъде сама, не искам и да мисля, какво бих направила SadМоля ви за съвети или да опитам с атаракс другия път, вместо с ксанакс? Атаракса ме приспива по скоро и напрежението стои, затова избягвам да го вземам, но ако се наложи. Явно нещо има, защото от няколко дни, не спя спокойно и посред нощ се будя много често. Много се разписах Simple Smile) Хубав ден Wink

# 676
И аз продължавам да получавам пристъпи на загуба на равновесие, стягане в главата, главоболие, ей така от нищо направо.

# 677
Ооооо, Уондърче направо се размазвам като ходя на фризьор, козметик, масажжжжжжжжж-супер съм. Обаче от четвъртък съм на антибиотик и ми се струва, че нещо не се понасят с АД-едно ми е нервно тревожно-нищо не ми се прави. Опнала съм се на едни игри във фейса /щото на работа ни е малко по-безклиентно/ иииииииииии така. А и тези дъждове-направо ми скапват настроението. Не мога да обриша магазините като хората.

# 678
Ооооо, Уондърче направо се размазвам като ходя на фризьор, козметик, масажжжжжжжжж-супер съм. Обаче от четвъртък съм на антибиотик и ми се струва, че нещо не се понасят с АД-едно ми е нервно тревожно-нищо не ми се прави. Опнала съм се на едни игри във фейса /щото на работа ни е малко по-безклиентно/ иииииииииии така. А и тези дъждове-направо ми скапват настроението. Не мога да обриша магазините като хората.

Блазе ти Али   Simple Smile ,на мен пък ми е кошмарно  smile3511 И аз като момичето по-горе преживях една солидна криза при фризьора в началото на заболяването ми и  до ден днешен се чувствам зле там.Е,не е както в началото,но пак си ме обземат дяволите,и точно така-ако има с какво да си отвлека вниманието-успокоявам се за момента,в противен случай напрежението и неспокоиствието ескалират.

# 679
Аз с часове изкарвам в салоните, пък и съмс ноктопластика като отида един час благнея. Аз още съм в процес на бебеправене и не става. Този месец и тестове за ову правих. Стискайте палци да стане пък дано и бръмбарите в главата ми се наредят,

# 680
  • Варна,морето ...
И аз искам да си сложа от гел  лака ,но абсурд да издържа час седнала на стол,нямам нерви.Някой може ли да ми препоръча психолог -за Варна.

# 681
Белка гел лака става за половин час, но аз имам и ноктопластика, та нейната поддръжка ми отнема време.

# 682
  • Варна,морето ...
Белка гел лака става за половин час, но аз имам и ноктопластика, та нейната поддръжка ми отнема време.
Права си но аз на фризьор не мога да отида какво остава за гел лак,с това сърцебиене което  ме изнервя толкова много....по този повод психиатъра ме прати на психолог

# 683
Аз понеже поддържам странна цветова гама на косата си ми се налага да изкарвам по два часа и отгоре във фриз салон. То е един цвят, после втори. Аз откакто съм на тази си терапия вече три годими па получавам много рядко, много леки. Абе водя нормален начин на живот. Нищо не може да ме спре. Но съм пристрастена вече, към клонарекса, към есобела. Ама зздраве да е

# 684
     В момента,в който ми сложат наметалото или пелерината и пулса тръгва рязко нагоре  Angry
Днес пък бях на козметик,еми ..... два пъти се вдигах от леглото да дишам,да пия вода и да вземам валидол.
Трагедия просто   ooooh!

# 685
Със загубата на равновесие, виенето на свят как се справяте? Не издържам, не мога да се успокоя. Вечер затварям очи да заспя и всичко ми се върти...

# 686
Със загубата на равновесие, виенето на свят как се справяте? Не издържам, не мога да се успокоя. Вечер затварям очи да заспя и всичко ми се върти...

Нели аз заспивам седнала. Сякаш така ми е по спокойно. Вече заспала си се намествам

# 687
Отоневролог  Simple Smile

# 688
  • Варна,морето ...
Аз пък се стряскам  от прескачане на сърцето по време на следобеден сън

# 689
Гале как си? Аз също съ постоянно с прескачане на сърцето, но сякаш се научих да не му обръщам такова внимание

Общи условия

Активация на акаунт