ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 020
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Дали има проблем с АД да се пие противоалергично / например алергозан или лоратадин/?

# 661
Няма проблем да пиеш противоалергично. Аз пих Ериус 6 месеца. Спокойна бъди.  Hug

Тъй като никой не е писал след мен се редактирам:
Мислите ли, че има опасност да полудеем с тия нашите страхови неврози? Tired

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 14:03 от slavena80

# 662
Тъй като никой не е писал след мен се редактирам:
Мислите ли, че има опасност да полудеем с тия нашите страхови неврози? Tired
Не мисля Simple Smile  За 20 години трябваше да съм полудяла, а тъй като се гледам не съм Simple Smile)  Е, може и да съм, а просто да не знам, че съм Simple Smile)

# 663
  • някъде
1т.Тритико XP на ден малко ли е? При мен е страх от опр.болест и ако ме заболи там не мога да спя,да се храня, започвам да треперя като си легна, изпадам в депресия и не ми се живее. През другото време съм си нормална (въпреки, че постоянно го мисля този проблем).
От април го взимам Тритикито, като само два пъти ходих при пси-то: първия път ми изписа по половинка за няколко дни, и после изписа по 1 табл.като каза да отида след определено време, но аз не отидох.

# 664
То ние лудите никога не си признаваме  Joy

Еньо, къде си бе??? Оплачи се поне малко, все някоя мадама те е ядосала  Simple Smile

# 665
Не, не го ядосват. Гледам се размазва по разни басейнчета.....

# 666
Здравейте,влизам да се пооплача и да получа малко кураж от вас,вече 7-ми ден съм с един Клонарекс сутрин по малко,останах сутрин на 1 хапче Сеталофт и вечер на 1/2 Клонарекс от 0,5 ,пия си билките дето ги изписа великия билкар,нооо от втория ден след спиране на клонарекса сутринта не се чувствам много добре,гони ме едно притеснение,нервност ,напрегнатост,минаван едни тръпки по тялото ми, това все като съм в къщи сама,най лошото е ,че съм безработна и това стоене у дома ме побърква,трудно контролирам ситуацията,даже вчера в неделя цялото семейство бяхме у дома ,но не ме сдържаше,пих си хапа сутринта,чая,ноооо тая нервност и безпокойство ,смуках Седатиф 4 хапа,пих 2 хапа глог,валерян и мента,като се има в предвид ,че в чая има 2с.л. валерянов корен.Не знам какво да правя,искам да ги спра тези хапове ,но свободното време което имам е прекалено много,нямам желание да готвя,чистя,абе май нищо от предишното ми желание и хъс го няма,мога още много да пиша ,но ще стискам зъби ,трябва да ги спра тези хапове #Cussing out

# 667
Здравейте,влизам да се пооплача и да получа малко кураж от вас,вече 7-ми ден съм с един Клонарекс сутрин по малко,останах сутрин на 1 хапче Сеталофт и вечер на 1/2 Клонарекс от 0,5 ,пия си билките дето ги изписа великия билкар,нооо от втория ден след спиране на клонарекса сутринта не се чувствам много добре,гони ме едно притеснение,нервност ,напрегнатост,минаван едни тръпки по тялото ми, това все като съм в къщи сама,най лошото е ,че съм безработна и това стоене у дома ме побърква,трудно контролирам ситуацията,даже вчера в неделя цялото семейство бяхме у дома ,но не ме сдържаше,пих си хапа сутринта,чая,ноооо тая нервност и безпокойство ,смуках Седатиф 4 хапа,пих 2 хапа глог,валерян и мента,като се има в предвид ,че в чая има 2с.л. валерянов корен.Не знам какво да правя,искам да ги спра тези хапове ,но свободното време което имам е прекалено много,нямам желание да готвя,чистя,абе май нищо от предишното ми желание и хъс го няма,мога още много да пиша ,но ще стискам зъби ,трябва да ги спра тези хапове #Cussing out

Много свободно време имаш Simple Smile Много добре ще ти дойде, ако започнеш работа или повечко разходки примерно Simple Smile) Ако ти е ангажиран деня, ще се чувстваш по друг начин Simple Smile
При нужда, вземай си клонарекс, псито ми е разрешила когато имам нужда, да си чупя половин ксанакс, но само при нужда, иначе постоянната употреба води до привикване Simple Smile)
Поздрави Simple Smile

# 668
  • Варна,морето ...
при мене проблема е сърцебиенето което не престава да ме мъчи в определени ситуации , това пък от своя страна ме изнервя, пия в момента алора , но дали от нея или от времето ми се вие свят, някой ако има впечатления от това лекарство нека сподели, лек и успешен ден на всички

# 669
при мене проблема е сърцебиенето което не престава да ме мъчи в определени ситуации , това пък от своя страна ме изнервя, пия в момента алора , но дали от нея или от времето ми се вие свят, някой ако има впечатления от това лекарство нека сподели, лек и успешен ден на всички

За сърцебиенето пробвай с валидол или мента-глог-валериан.на мен много добре ми се отразяват -успокояват ме и ми нормализират пулса.

Да ви питам колеги и колежки  Grinning,вие имате ли проблем с посещаването на фризьор и козметик? Нещо не се чувствам комфортно при тях и това е-от миризмите ли,от страха и паниката,да не би случайно да ми стане нещо от  боята или пък от някаква процедура-не знам,но при мен е факт,че не ми е добре и задължително си вземам поне  един валидол.

# 670
  • Варна,морето ...

За сърцебиенето пробвай с валидол или мента-глог-валериан.на мен много добре ми се отразяват -успокояват ме и ми нормализират пулса.

Да ви питам колеги и колежки  Grinning,вие имате ли проблем с посещаването на фризьор и козметик? Нещо не се чувствам комфортно при тях и това е-от миризмите ли,от страха и паниката,да не би случайно да ми стане нещо от  боята или пък от някаква процедура-не знам,но при мен е факт,че не ми е добре и задължително си вземам поне  един валидол.
аз  имам подобен проблем, преди 4 години докато ми боядисваха косата така ми се разтуптя сърцето , получих едно изтръпване  по тялото , от тогава просто не влизам  сама или трябва да съм с познат

# 671
И мен ме задушава тия дни. Пия по половинка Есобел през ден. Даже мисля да го спирам, защото в тая си доза не мисля, че прави нещо. Но пусти страх...
От време на време пия мента, глог и валериан, валидола ми е винаги в джоба "за всеки случай". Имам Рескю в чантата, но не съм го ползвала. Пия и шуслерова сол №7 всеки ден. Обаче на моменти много ме задушава и започвам да се прозявам. Rolling Eyes
И на мен ми е трудно с фризьора. Ама то общо-взето гледам никъде да не ходя сама. Все си тътря по някой. Laughing
Интересното е, че като нещо ми отвлече вниманието се чувствам добре и забравям проблемите си.
Малкият ми син сега е болен и, въпреки че не е нещо сериозно (ларингит със сухи хрипове имаше), аз пак съм притеснена. Днес на прегледа казаха, че няма хрипове, което е добре, но продължаваме с инхалациите. Сега се притеснявам да не му навреди нещо пулмикорта. Crazy

# 672
  • Варна,морето ...
и аз общо взето гледам да не съм сама все да има някой около мене , ако няма приказвам по телефона , та да отплесна от проблема , лошото идва когато трябва да отида  на родителска среща или на някакво събиране , валериана , ментата и глога са ми винаги в чантата, но тия дни забелязвам не само виене на свят ами и главоболие около слепоочието

# 673
Включвам се и аз към темата. Получавам си атаки, но май моето си продължава и след това. Сковавам се цялата, челюстите най-вече, едвам се храня от гадене, а за сън да не говорим. Веднъж не бях спяла няколко дни. В момента в който тръгвам да заспивам се усещам, че спирам да дишам. Направо е някакъв ужас и не са предизвикани винаги от някакъв страх, а да речем от ходене до тоалетна и след това се почва с тахикардия, виене на свят и страх. Преди 6 месеца имах една и тъкмо си помислих, че са спряли, но уви не са. Сега се плаша още повече като се замисля, ако съм бременна или гледам дете какво ще правя. Бях пила много отдавна антидепресанти. Но ефект никакъв. За момента ми помага само някое леко успокоително, но дни след атаката челюстта ми е скована. Как може да се преодолее ? Прочетох, че храни и билки могат да помогнат. Дайте ми съвет, защото това сковаване на тялото с дни ме кара да приличам на алкохолик в абстиненция.

# 674
Включвам се и аз към темата. Получавам си атаки, но май моето си продължава и след това. Сковавам се цялата, челюстите най-вече, едвам се храня от гадене, а за сън да не говорим. Веднъж не бях спяла няколко дни. В момента в който тръгвам да заспивам се усещам, че спирам да дишам. Направо е някакъв ужас и не са предизвикани винаги от някакъв страх, а да речем от ходене до тоалетна и след това се почва с тахикардия, виене на свят и страх. Преди 6 месеца имах една и тъкмо си помислих, че са спряли, но уви не са. Сега се плаша още повече като се замисля, ако съм бременна или гледам дете какво ще правя. Бях пила много отдавна антидепресанти. Но ефект никакъв. За момента ми помага само някое леко успокоително, но дни след атаката челюстта ми е скована. Как може да се преодолее ? Прочетох, че храни и билки могат да помогнат. Дайте ми съвет, защото това сковаване на тялото с дни ме кара да приличам на алкохолик в абстиненция.

офф и аз съм така и ми се реве, с дете съм трябва да се справя сама да си помогна как и аз незнам..неиздържам, като кажа в къщи сами ми се карат да съм се стегнала,,,,
това нещо ми се отключи откакто бях болничен 6м бях със счупен крак...какво стана с мен незнам  Tired Cry Sad

Общи условия

Активация на акаунт