Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Доколкото ми е известно в България не се продават така. Ако някой има други информация да каже. Така или иначе и тези, които съм виждала по снимки да се продават в чужбина са си затворени, та не съм сигурна, че има какво да им се гледа.

# 106
Така или иначе и тези, които съм виждала по снимки да се продават в чужбина са си затворени, та не съм сигурна, че има какво да им се гледа.
Може да имат по една от всеки вид "тестер"  Joy

# 107
Не срещнах този линк до тук, та да споделя сгъваема чашка:
http://www.intimina.com/en/lily_cups

# 108
Има го в първия пост.
Аз я имам сгъваемата  Grinning

# 109
О, и как е? В нета гледам клипчета, оплакват се жените, че е много дълга и се измива трудно...

# 110
 newsm78
Няма такова нещо, поне аз си мия съвсем лесно. Не ми се вижда на мен чак толкова дълга, удобна ми е. Simple Smile

# 111
Такаааааа..........чувствам се длъжна да ви споделя какво се случи с мен и моята чашка! Laughing
След като мина най-силния ми ден, и докато свикна какво точно да правя и как да я поставям, установих:
1. Аз съм се мъчила напразно да я слагам прекалено напред, заради онази картинка дето демонстрира къде е чашката и къде тампона.
2. Аз трябва да си я слагам чашката все едно си слагам тампон и няма проблеми, т. е. доста по навътре.
3. Мога да си ходя на плаж /и си ходих, де  Laughing/ без грам притеснение. Ми няма такъв кеф.
4. Напразно се притеснявах дали ще ми е добре, дали да си купувам.....и т. н.
Още веднъж, благодаря на всички за съветите!   bouquet

# 112
  • София
Момичета откъде да си поръчам по-евтина чашка?
Гледам сайтове,най-евтина е Мелуна,но нещо не ми харесва,флъркъп виждам само една прозрачна,няма ли някъде да продават други цветове.Някой спомена и за някакви китайски,с две думи дайте линк искам още сега да си поръчам.  Laughing

# 113
  • TX
Момичета откъде да си поръчам по-евтина чашка?
Гледам сайтове,най-евтина е Мелуна,но нещо не ми харесва,флъркъп виждам само една прозрачна,няма ли някъде да продават други цветове.Някой спомена и за някакви китайски,с две думи дайте линк искам още сега да си поръчам.  Laughing
моята е такава http://ru.aliexpress.com/item/2015-iCare-Brand-Soft-Menstrual-Si … 75659252.html?s=p не е от този продавач, но е такъв вид размер 2 и съм година с нея, доволна съм, дори се замислям ей така за всеки случай да си поръчам втора

# 114
  • София
А в български сайт не я ли предлагат?

# 115
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Какъв е смисълът чашката да е цветна при положение, че в общи линии няма да се вижда?  newsm78

# 116
  • София
 Embarassed   Прозрачните ми се струват малко гаднички и като са пълни ще е кофти,така ми се вижда на мен,не казвам,че съм нормална  Mr. Green

# 117
  • София
На мен пък ми харесва точно да са прозрачни за да може като ги измия да съм сигурна, че нищо не е останало.  Simple Smile Затова има избор, всеки да си вземе такава чашка, която отговаря на предпочитанията му.

# 118
Ех, добре че реших да прочета темата, та да изрежа тази стърчаща дръжка от моята чашка  Laughing Според мен това е единственият и недостатък.
Момичета, да ви питам, има ли значение дали матката обърната, моята е. /във връзка с чашките питам/
Аз съм с обърната матка, но нямам проблеми с чашката, освен с гореспоменатата дръжка Simple Smile

# 119
Имам и прозрачна, и лилава. Лилавата повече ме кефи - и заради цвета, и заради модела - лейдикап. Peace

Общи условия

Активация на акаунт