Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
След всяко празнене, изплаквам чашката с гореща вода от бойлера. Мивката ми е на една ръка разтояние...

# 151
  • София
И аз моята китайска чашка я поръчах от Алиекспрес - още си я чакам, най-обикновена е.

Иначе я мия с вода по време на цикъла, след това я измивам с дезинфекциращ препарат и я изварявам.

# 152
  • София
Мерси!:)

# 153
Здравейте

Вчера моите чашки пристигнаха (поръчка от Али Експрес)
Давам снимки 1 2
Виждат ми се много дебели, големи и страшни  Laughing

# 154
По принцип не харесвам Aneer аз, прекалено е мека и не е за начинаещ, даже не знам дали някоя се справя с поставянето й. Пробвах я веднъж и я захвърлих. Много трудно се разгъва, много ми е "лигава" за наместване.

# 155
Хм това не го очаквах   Laughing Като се замисля наистина би била трудна за наместване понеже са твърди стените... коя препоръчвате за начинаещ?

# 156
http://www.aliexpress.com/item/hotsale-top-quality-100-medical-s … 0208.3.223.x6498x
имам такава още от времето, когато дръжките им бяха нормални - много е хубава. Силиконът е хубав, не е лигава като Aneer, но като й гледам цената, почти не си заслужава. По-добре една Фльоркъп от България.

# 157
Благодаря за линка. Ще помисля. В момента съм в Холандия и ще се връщам чак Ноември, пък пусти мерак  Laughing Не, че не мога да изчакам. Тук се оглеждам, но никъде не видях да продават такива продукти.

# 158
  • Тук някъде.....
Здравейте!

Аз също използвам менструална чашка - Мелуна и никога повече не се върнах към други хигиенни материали. Доволна съм, няма цапане, миризма или запарване. Никога не ми е протичала, но моят цикъл е нормален, клони към оскъден, с изключение на втория ден. В началото, обаче, обърках размера - поръчах си размер L, но беше твърде голяма, поставях я и не течеше. Но стените й се оказваха твърде притиснати отстрани и я усещах. Сега ползвам S, имам и М за втория ден. Други модели не съм ползвала, Мелуна класик ми е идеална и не е скъпа.
Тези от Алиекспрес бива ли ги?

# 159
  • София
Аз я използвах вече моята от Алиекспрес. Става, от по-меките е, и е малко по-трудна за поставяне, и май ми е малко голяма, но карай да е весело. Ще трябва да ѝ отрежа дръжката, обаче, че ме дразни. Само се чудя дали няма да останат някакви остри ръбове, като я отрежа с ножица?  newsm78

# 160
  • Бургас
На моята чашка дръжката я одрязах с макетно ножче, стана перфектно никакви ръбчета не останаха.

# 161
  • Варна
Аз на моята Yuuiki й бях отрязала дръжката, защото ми подпираше и дразнеше, с обикновена ножица, не останаха ръбчета. Скоро се наложи да ползвам пак старата Мелуна, която е с бая дръжчица с топченца и да ви кажа, въобще не я усетих... Може би този път шийката ми е била високо, защото и дръжката, и самата чашка изобщо си стоеше високо и ми беше удобно.

Сега си поръчах Lady Cup 2 размер от Лила много приятен цвят -Wild flower с много симпатична торбичка Simple Smile. По-широка е от всички, които имам /3 бр./ и дъното й е някак по-меко. Това, че е широка ме устройва, даже гледах по таблицата да си поръчам най-голям размер, защото винаги ми зацапваше, независимо от деня, и си мисля, сега ще бъде по-добре. Доволна съм, че и в БГ сайтове вече има разнообразие на марки и модели, че и цветове Heart Eyes И най-важното - идват за 1 ден, а не да чакам по 2-3 седмици Peace

# 162
  • Велико Търново
И аз ще питам за чашка. Кой е най-големият магазин в България с избор и наличности?

Здравейте, от къде се снабдявате с яйца? ....

От e-bay са от Китай и не можеш да ги върнеш, а тук закона те пази, ако са напукани, фалшиви и т.н..

# 163
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Лила.бг в момента има най-голямо разнообразие.

# 164

Здравейте, от къде се снабдявате с яйца? ....

От e-bay са от Китай и не можеш да ги върнеш, а тук закона те пази, ако са напукани, фалшиви и т.н..

мда, не ми се рискуваше и поръчах от Бг, мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт