Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 011
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте!
Нещо не сполучих с избор на първа чашка. Моята е Ladycup, голяма. Ползвах я около 24 часа и накрая имах болки. Не при поставянето, а като престои и по време на вадене. Накрая болката стана постоянна и имах проблем да поставя дори тампон. Не съм попадала досега на информация за такива оплаквания. Поръчах си малка икономична Yuuki, за да проверя дали причината не е в размера или твърдостта на чашката. Дано този път уцеля Simple Smile
Междувременно ще се радвам, ако някой може да сподели информация, която би ми била от помощ - насоки, възможни причини, подходящи чашки...

# 166
Аз имам подобни проблеми, дискомфортно ми е ако чашката я вадя само за празнене и я ползвам 24часа без почивка. Затова нощно време използвам само превръзка.

# 167
  • Бургас
Хм, не мога да спя спокойно с превръзка. Надявам се да ми се получи с новата чашка!

# 168
  • Пловдив
И аз имах притеснения да не ме боли, но с Meluna-та нямам такъв проблем. Направо се родих с чашката.

# 169
  • Варна
raika, дали не си наранила нещо там? Досега никой не се е оплакал от болки при стоене, ами само при ваденето и поставянето... Честно казано аз като я сложа и повече не усещам нищо, може би само леко от пръчицата накрая, но само ако цервикса ми е ниско.
На мен най-новата ми чашка е Ladycup L и като твърдост на пръстена няма голяма разлика с Мелуна и Yuuki, но наистина диаметърът е един от най-големите. Може би наистина размерът трябва да е по-подходящ. Сподели като дойде Yuuki-то как са нещата.

# 170
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Момичета, от понеделник започва Международната седмица на менструалните продукти за многократна употреба.

Някой онлайн маганини организират и томболи с награди

Аз установих, че Ladycup L размер ми е малко малък и мисля да пробвам Мелуна XL  Thinking

# 171
  • ул. "Мечтание"
Мен ме е боляло, ако не я поставя достатъчно навътре. Peace

# 172
Божее, изтървала си отвсякъде тази нова тема и се включвам чак на 12 стр.  Crazy Crazy
Вписвам се да следя какво се случва, въпреки че в момента не използвам чашка. Нещо така и не се нагодих нито с Мелуната, нито с китайската. Като цяло китайската ми беше по-добре, по-мека определено от Мелуната. Но така и не се разбрах с този вакуум и все я намирах по нагоре, отколкото съм я поставила. Не знам кое не съм нацелила - размера ли, формата ли или техниката newsm78 Понякога изобщо не я усещах, понякога усещах едно притискане (мисля, че сме коментирали, че е притискане на пик. мехур). Отделно и когато съм с маникюри не ми е много готино да я ползвам. Та към момента се върнах на традиционните методи, но да видим до кога. Peace
Иначе някой ползва ли такава?
Скрит текст:
Още в старата тема си спомням, че я бях видяла и ми допадна, но беше все още нов модел и нямаше коментари за нея. Изглежда ми много голяма... Thinking

И последно, вижте на какво попаднах:  Joy
Цък

# 173
  • through the wormhole
Скрит текст:
Божее, изтървала си отвсякъде тази нова тема и се включвам чак на 12 стр.  Crazy Crazy
Вписвам се да следя какво се случва, въпреки че в момента не използвам чашка. Нещо така и не се нагодих нито с Мелуната, нито с китайската. Като цяло китайската ми беше по-добре, по-мека определено от Мелуната. Но така и не се разбрах с този вакуум и все я намирах по нагоре, отколкото съм я поставила. Не знам кое не съм нацелила - размера ли, формата ли или техниката newsm78 Понякога изобщо не я усещах, понякога усещах едно притискане (мисля, че сме коментирали, че е притискане на пик. мехур). Отделно и когато съм с маникюри не ми е много готино да я ползвам. Та към момента се върнах на традиционните методи, но да видим до кога. Peace
Иначе някой ползва ли такава?
Скрит текст:
Още в старата тема си спомням, че я бях видяла и ми допадна, но беше все още нов модел и нямаше коментари за нея. Изглежда ми много голяма... Thinking
И последно, вижте на какво попаднах:  Joy
Цък
Свят ще им се завие на всички гадини, имали неблагоразумието да се залепят за чашката. hahaha

Аз да питам малко по-нестандартен въпрос. След приключване на последния ми цикъл реших да проверя...сещате се. Blush И ми се стори, че шийката е сякаш малко удебелена. Понеже не съм много веща по въпроса, шийката променя ли размера си по време на и след цикъл? newsm78 Знам, че се втвърдява и омеква, но така, сякаш двойна, не съм я усещала.

# 174
Аз използвам за втори цикъл чашката и съм забелязала , при ставането ми от леглото при вертикализирането  изведнъж пропуска солидно количество (в зависимост колко е текло), иначе в другите случаи когато съм в изправено положение никога не пропуска.....това на какво може да се дължи  Thinking

# 175
На това, че няма вакум. Трябва да се поставя по-добре или другият вариант - не си си улучила размера.

# 176
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Това със ставането от леглото и при мен се получава в най-силния ден. Аз стигнах до заключението, че ми трябва по-голяма чашка.

# 177
  • Пловдив
И при мен се получава, само в най-силния ми ден и затова бързо тичам до тоалетната тогава.  Laughing

# 178
  • TX
и при мен, както при останалите писали в най-силната вечер при ставане ми се е случвало, но все пак са много часове и като се изправиш изведнъж е голям притока.

# 179
Благодаря много за отговорите  Wink аз си взех Meluna Classic S ,но май е трябвало M-ка

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 17:50 от Виктория Василева_525312

Общи условия

Активация на акаунт