Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 014
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
При все, че в други случаи няма пропускане, когато има внезапен прилив, може да пропусне. Според мен може да си слагаш по някоя превръзчица за през нощта, или по-точно за сутринта. Надали ще се получава повече от 2 сутрини на месец Peace

# 181
  • Бургас
Приливната вълна и мен ме удря сутрин в най-тежкия ден, така е със сегашната ми и с предната чашка. През другото време е ок, за себе си съм решила, че просто като стана от леглото се изсипва рязко голямо количество и чашката не удържа фронта, затова си слагам еднократна превръзка вечер в този ден, за да успея сутринта да стигна до тоалетната без батална сцена.

# 182
Интересно, аз такъв проблем не съм имала. Или по-точно имах някакво пропускане през нощта, но беше още в началото когато ползвах чашката, преди години. Откакто се научих да я поставям правилно не е пропускала през нощта или на сутринта.
За сметка на това пък ми е пропускала при супер обилен цикъл. Според мен в такива случаи трябва по-голяма чашка с по-голям обем.

# 183
  • Бургас
Благодаря на всички за отговорите!

Искам да дам своите отзиви за Юки Simple Smile Това е чудесна малка чашка, с добра вместимост за размера си. Препоръчвам я! Както писах, моята е икономичен вариант, който според описанието е среден по твърдост. С тази чашка нямам проблем и болка. Единственият недостатък е, че трябва да я изпразвам по-често в силните дни. Аз си направих експеримент и в един от дните отново използвах голямата Лейдикъп. Реших, че съм подобрила техниката си и ще  мога да се справя, но отново след около 24 часа получих спазми. Смених я с малката и веднага ми олекна, повече проблем не съм имала. Следващият цикъл мисля да използвам голямата само в критичните нощи.
Не ми се е случвало досега да имам теч сутрин, но през деня се събират някакви капчици, за които слагам превръзка. Този месец за пръв път използвах няколко многократни с  полар - много меки и приятни са. Смятам да се заредя с превръзки от Алиекспрес.
В обобщение искам да напиша (евентуално за информация на други новаци) - обилната менструация, едно - две или повече нормални раждания, преминаването на определена възраст и високият ръст (да, в някои сайтове се посочва като критерий) не означават автоматично да се ползва голям размер чашка. Аз съм пример за това  Laughing

# 184
  • София
Да, аз също влязох да напиша нещо подобно - след няколко проби, установих, че съм за малка чашка - въпреки двата пъти нормално раждане.

# 185
  • Тук някъде.....
Аз установих, че за най-силния ден ми трябва М размер, в останалите ползвам S.
За протичанията - ако има вакуум и е поставена правилно, не тече. Дори и пълна до ръба - от опит го казвам. Как да установим има ли вакуум - след като я поставите, дръпнете надолу - трябва да има съпротивление. Имам предвид да дръпнете без да стискате с два пръста, защото ще освободите вакуума иначе  ooooh! Малко е объркващо в началото, на мен също ми трябваха доста тренировки. Но ако има вакуум, е правилно поставена и не би следвало да тече.
Що се отнася до странната, кръгла чашка, за която питаше V.I.P - една моя приятелка имаше такава, но сподели, че силиконът е много твърд, чашката огромна и много трудно се поставя. Става дума за тази с механизма против протичане.
Аз се опитам да намеря най-удобен начин за сгъване на чашката при поставяне - досега успешен ми е само класическия начин на буквата С. Всички други - и цветето, и 7, и притискане на вътрешния ръб, при мен водят до неправилно разтваряне на чашката. Просто както я поставя, така и остава. Вие кой начин използвате?

# 186
Аз се опитам да намеря най-удобен начин за сгъване на чашката при поставяне - досега успешен ми е само класическия начин на буквата С. Всички други - и цветето, и 7, и притискане на вътрешния ръб, при мен водят до неправилно разтваряне на чашката. Просто както я поставя, така и остава. Вие кой начин използвате?
При мен е абсолютно същото.

Сега се сетих май не съм писала за последния ми цикъл. Не знам какво ми стана, но в чудо се видях с чашката и за първи път ми се случва такова нещо Shocked Слагам я и нищо, не се разтваря, бутам, дърпам и не става. Вадих, слагах, единия път протече, но имах огромни затруднения да я поставя правилно. Не се разтваряше и това е, сякаш беше по-тясно и нямаше място за нея. Нямам обяснение на какво може да се дължи, досега с години не съм имала проблеми и винаги от раз съм я слагала.

# 187
  • through the wormhole
Скрит текст:
Аз установих, че за най-силния ден ми трябва М размер, в останалите ползвам S.
За протичанията - ако има вакуум и е поставена правилно, не тече. Дори и пълна до ръба - от опит го казвам. Как да установим има ли вакуум - след като я поставите, дръпнете надолу - трябва да има съпротивление. Имам предвид да дръпнете без да стискате с два пръста, защото ще освободите вакуума иначе  ooooh! Малко е объркващо в началото, на мен също ми трябваха доста тренировки. Но ако има вакуум, е правилно поставена и не би следвало да тече.
Що се отнася до странната, кръгла чашка, за която питаше V.I.P - една моя приятелка имаше такава, но сподели, че силиконът е много твърд, чашката огромна и много трудно се поставя. Става дума за тази с механизма против протичане.
Аз се опитам да намеря най-удобен начин за сгъване на чашката при поставяне - досега успешен ми е само класическия начин на буквата С.
Всички други - и цветето, и 7, и притискане на вътрешния ръб, при мен водят до неправилно разтваряне на чашката. Просто както я поставя, така и остава. Вие кой начин използвате?
Аз ползвам болднатото. В началото я пусках като влезе до половината и понякога (рядко) не ставаше от първия път, но последните два цикъла си направих експеримент и я пусках съвсем в началото (чува се нещо след освобождаването като всмукване на въздух), след което само я побутвам леко, като същевременно лекичко засмуквам с мускули. Mr. Green По този начин веднага ми се разтваря и се чува пльок - перфектен вакуум.

# 188
  • Варна
И аз използвам притискане на вътрешния ръб, защото така съм сигурна, че ще се отвори. Както и BlackHole е казала, пускам още в началото, за да се отвори, и после побутвам малко /да мине през костта/ и после сама си влиза докъдето й е мястото.

# 189
Привет!
Поръчах си две чашки МеЛуна, но материалът ми мирише много неприятно. Някой ползва ли такива? Изчезва ли тази миризма след изваряване? Обмислям да ги върна евентуално...
Исках по-твърда чашка, защото сегашната ми седи сплескана като я сложа. Кои други чашки са по-твърди?

# 190
Привет и от мен,използвам чашка за първи път и си взех на CupLee S(една съученичка ми я похвали горещо)та самия силикон има някаква отвратителна миризма.Освен това въобще не можах да я сложа,колкото и пъти да опитвах,бутах и ръчках не мога да я разтворя напълно нито да притисна ръбчето от вътрешната страна. Sad Стоеше си отворена,леко сплесната и това е,не ще и не ще да си влезне и оплътни както трябва. newsm78Някоя мацка да е имала такива проблеми ?

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 06:42 от Roberta Alexandrova

# 191
  • София
По принцип силиконът не би трябвало да мирише. Но е възможно да мирише, ако е с някакви примеси или от оцветителите. Аз досега не съм имала чашка, която да мирише.
Ползвала съм Sckoon и Lunette. И една евтина китайска - но тя ми беше голяма.

# 192
  • ул. "Мечтание"
Мелуната не е от силикон, а от някакъв друг материал, забравих му сега името.

# 193
Материала на Мелуна го водят ТРЕ.
Моите чашки попиват миризма от шкафа, в който стоят.

# 194
В търсене съм на нова чашка. Трябва да е по-мека и по-малка от L-ка на FleurCup. Имам запазена една таблица със сравнение между размерите на различни чашки, но не пише нищо за коя е по-мека, коя е по-твърда и т.н.

След добрия шев и кройка, с които завърши раждането на синът ми, чашката сега ми е голяма и адски неудобна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт