Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Моята чашка е с нормална твърдост класик варианта. Ще пробвам въртене без пръстена. Като чета как ви се качват чашките нагоре.. моята си седи и не мърда хич не отива нагоре. 35 Няма никакъв проблем да я хвана.
Да обърна внимание на по-дребните и слаби дами като мен да не се подвеждат веднага по това, че са раждали и да вземат голям размер чашка заради вагинални раждания. Определящо също е силата на кървенето, ако не е обилно също е предпоставка за по-малка чашка. Аз съм 152 см/ 47 кг , със слабо кървене имам две нормални раждания  - едното с доста шевове форцепс и всички други екстри. При това положение чашка М класик на мелуна ми е точно като размер и не пропука нито капка даже и нощем.
Jennifer_w, някъде беше писано за инфекции. Мисля, че след като се излекува и след добра стерилизация на чашката няма проблем да се използва отново същата чашка. По време на инфекция нямам идея дали може да се ползва.

# 556
  • София
За размера на чашката - всичко е много индивидуално. Аз също имам 2 нормални раждания (едното с форцепс, и двете със шевове). Имам и доста обилен цикъл. Но въпреки това, голяма чашка не е подходяща за мен. Пробвах с две различни големи чашки - протича, почти излиза отдолу (дори ги отрязах дръжките до дъно). Имам случаи - чашката се качва много нагоре и много трудно я вадя, но дръжката не ми помага в този случай - няма как да я дръпна за нея - доста болезнено е, ако не освободя вакуума преди това. Но понякога слиза до долу - дори малката чашка се случва да стърчи навън.

# 557
Аз съм обратният случай - водя се нераждала, но имам обилен цикъл и малките чашки не ми вършат работа. Ползвам голямата Yukki. Така че бих казала - не се страхувайте да пробвате и по-голяма чашка при нужда.

# 558
Моята чашка е с нормална твърдост класик варианта. Ще пробвам въртене без пръстена. Като чета как ви се качват чашките нагоре.. моята си седи и не мърда хич не отива нагоре. 35 Няма никакъв проблем да я хвана.
Да обърна внимание на по-дребните и слаби дами като мен да не се подвеждат веднага по това, че са раждали и да вземат голям размер чашка заради вагинални раждания. Определящо също е силата на кървенето, ако не е обилно също е предпоставка за по-малка чашка. Аз съм 152 см/ 47 кг , със слабо кървене имам две нормални раждания  - едното с доста шевове форцепс и всички други екстри. При това положение чашка М класик на мелуна ми е точно като размер и не пропука нито капка даже и нощем.
Jennifer_w, някъде беше писано за инфекции. Мисля, че след като се излекува и след добра стерилизация на чашката няма проблем да се използва отново същата чашка. По време на инфекция нямам идея дали може да се ползва.

Благодаря за отговора. Дали мога да попитам някой специалист по тези здравословни въпроси. Едно от най-важните неща, които се притеснявам да купя чашката, е тази.

# 559
Масово даже не знаят какво е чашка, камо ли да дадат адекватбо мнение.

# 560
Масово даже не знаят какво е чашка, камо ли да дадат адекватбо мнение.

Права сте. Последният път, когато бях на гинеколог, попитах гинеколога си за менструалната чашка, а той ме попита какво е това. При предположение, че този гинеколог беше някъде на 40 години.

# 561
Да ви кажа, питах в една аптека, сравнително голяма верига /не Ремедиум - знам, че там има, но нямам наблизо/, аптекарката даже не беше чувала за такова животно...  Mr. Green Иначе беше любезна - ако съм имала интерес, щели и те да се поинтересуват. Рекох, а...няма нужда  Stop, явно ще диря Ремедиум някъде.  Peace

# 562
Аз ти казах, че ги няма по аптеките Simple Smile И аз нямам Ремедиум наблизо и не съм влизала там да видя.

# 563
Аз ти казах, че ги няма по аптеките Simple Smile И аз нямам Ремедиум наблизо и не съм влизала там да видя.

Да, но все си мислех, че поне знаят за какво иде реч! Както и да е, ще търся в Ремедиум. Мислех да си поръчам по интернет, но още се колебая.... newsm78

# 564
  • pomorie
Здравейте, от година използвам китайска чашка,която купих за проба,мисля, че ми е добре,като размер. Имала съм протичане само в най- обилните дни,когато се понапълни.Сега искам да я заменя с нещо хубаво,но от доста време не мога да реша какво точно и кой размер.Ако може някой да помогне ще се радвам.Размерите на сегашната са вътрешен диаметър 4 см,външен около 4,8 см,дължина около 5,5-5,6 см,дължина с дръжката около 8,2-8,3 см....

# 565
  • Sofia
От снощи ползвам чашка за пръв път. За сега не ми се получава.  Sad Първо я усещам, не ми пречи кой знае колко, но ми е леко дискомфортно, особено като сядам. Второ като я вадя доста ме боли от вакуума, нормално ли е? Днес я носих около 2ч и протече. Като я извадих изскочи изведнъж и лиснах всичко на земята, направих мазало.  ooooh! Изобщо.... за сега не съм очарована.  Rolling Eyes Утре пак ще пробвам да видим как ще е. Предполагам, че нещо не правя както трябва...  newsm78

# 566
  • София
Савина, случайно да не би да не си си махнала стема на чашката? Това е дръжчицата, която е на края й. Всички момичета тук ще ти го кажат, от тази дръжка няма никакъв смисъл, тя те пробожда отвътре, защото чашката влиза напълно в тялото и тази дръжка не стърчи навън. Освен всичко, като дърпаш чашката за нея и не си освободила вакуума направо си е гадно.

Като махаш чашката, бъркай с палец и показалец, стискаш я за крайчето да влезе въздух, и тогава дъпаш. А за самото протичане - това пак може да е от дръжката - ако пречи на положението й вътре, може да не застава както трябва. Или пък не я сгъваш по удобен начин за твоето тяло при поставяне. Пробвай и с друг метод на сгъване, аз като я поставя задължително я хващам и я завъртам леко за да се разпъне добре. Стискам палци, не се отказвай, много си заслужава.

# 567
   Не ви ли боли и не се ли страхувате да не получите раничка на шийката на матката от това вкарване и слагане и вадене на чашката? Както чета, то е доста трудно. Тампонът лесно се слага при влажно влагалище, но когато е сухо влагалището, просто чувстваш как при вкарване има болка и вкарването на тампона става трудна задача.

# 568
При чашката няма сухо влагалище. Също така при правилно поставяне и махане няма никаква грубост. Не е и трудно, когато човек му хване цаката, което понякога отнема известно време.

# 569
  • Sofia
Дея, ще опитвам още, няма да се отказвам. Благодаря за съветите.  Hug А дръжката не смея още да я отрежа. Ще пробвам няколко пъти да я извадя без да хващам за дръжката и тогава. Изпитвам ужас че няма да мога да я извадя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт