Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 920
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи като ги гледах Meluna и се омотах в различните видове. Ти от кой модел имаш?

Имам XL Soft варианта, която беше с пръстен (който отрязах). Сега съм планирала да си взема Спорт, защото няма нищо, но се колебая между L и M (накрая може и двете да си взема, имам още малко време да мъдря).

# 31
  • София
Аз да попитам,не са ли неудобни чашките.Понеже превръзки трудно издържам,но чашката звучи интересно,но изглежда доста голяма,знам ли,чудя се дали да дам пари и да пробвам,но 50лв. не са малко и ако нестава ще ме е яд.

# 32
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И аз се притеснявах от размера ( моята е L), но всъщност въобще не се усеща.
Единственото, което понякога ми създава леко неудобство е дръжката ( нищо че я рязах няколко пъти).
Чакам да се обиграя още малко и мисля да я кръцна до край.  Simple Smile

# 33
  • TX
Аз да попитам,не са ли неудобни чашките.Понеже превръзки трудно издържам,но чашката звучи интересно,но изглежда доста голяма,знам ли,чудя се дали да дам пари и да пробвам,но 50лв. не са малко и ако нестава ще ме е яд.
Чашката почти не се усеща, казвам почти, защото в началото усещането е от това, че мислиш за нея и толкова. Както обичам вече да казвам - Памперсите и автоматичната пералня са откритието на 20-ти век, а чашките са откритието на 21-ви век! За нищо не бих се върнала към превръзка. Сега не усещам "онези дни" като дискомфорт, ходя си на плуване и пр.

# 34
Аз да попитам,не са ли неудобни чашките.
Щяхме ли да ги ползваме ако бяха неудобни? Аз категорично не. Не се усеща нищо. Когато спре да ме боли спокойно забравям, че съм в цикъл.

Нощни очи, и класик и софт на Мелуна имат basic вариант без накрайник.

# 35
  • София
Втори въпрос,за какво е накрайника  Embarassed

# 36
  • София
За начинаещите да може да я захванеш и издърпаш с него.

# 37
Стандартно чашките имат дръжки. Служат, за да може да я захванеш и извадиш по-лесно.

Казах накрайник понеже при Мелуна не е само дръжа, а има и пръстен и топче.

# 38
Освен това има и чашки по 20лв (а китайски май има и по-евтини). Аз си взех Fleurcup колкото да пробвам дали ми харесва идеята и се родих, както казват другите момичета. Даже не мисля да си взимам друга, когато ми се възобнови цикълът. И да потвърдя, че не се усеща, но с уточнението, че трябва да е поставена правилно  Peace

# 39
  • София
Значи може би ще се реша да пробвам.А нощем може ли пак с нея да се спи? И трудно ли е да се постави правилно?

# 40
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Може да се спи с чашка. За разлика от тампоните, при нея няма опасност от ТШС.
Не е трудно да се постави, с практиката става все по-лесно.

# 41
  • София
Аз точно нощем се родих с чашките. Преди дори да бях с тампон+превръзка, пак са се случвали инциденти.  Whistling Сега пак може да се случи, ако не отида моментално в банята сутринта, но е много по-добре от преди.

Сега обмислям да си купя нова. Гледах и аз Мелуна, но видях, че не са от силикон, а от TPE, което малко ме притеснява.  newsm78

Май ще си взема NaturalMamma.  newsm78

# 42
Я каква интересна темичка. Записвам се да не ви изтърва с тенденцията скоро да преборя себе си и да пробвам варианта с чашка  Peace Ще разгледам по - подробно 1-вия пост. Благодаря за подробната информация  Hug

# 43
Е, как 50лв чашата?! Има толкова различни видове - аз имам Мелуна, Фльоркъп, Юки и няколко китайски. И никоя от тях не струва 50лв. Малко преувеличавате - има чаши за всякакви финансови възможности.

# 44

Сега обмислям да си купя нова. Гледах и аз Мелуна, но видях, че не са от силикон, а от TPE, което малко ме притеснява.  newsm78

Материалът не е по-опасен по някакъв начин. По принцип с времето си променят формата леко, един вид нагаждали се към твоето тяло  Mr. Green

С чашката може да се спи както казаха, тъй като може да се носи до 12 часа без никакъв проблем. Трудно може да бъде само в началото докато свикнеш да я поставяш. След това е много лесно. Аз я слагам и изваждам за секунди, не ми отнема повече време от тампон.

Общи условия

Активация на акаунт