Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 009
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И аз си взех от промоцията на Ме луна. Изкарах един цикъл, като М-ката в началото ми се стори много добре, дори мисля, че можеше и по-малкия размер да ползвам. ОБАЧЕ! Като ми дойдоха силните дни. М-ката протече за 4 часа. С L-ката успях да изкарам 1 нощ от 12 до 7 сутринта, като това беше предела /нарочно я оставих за да видя колко ще издържи/. Мисля, че ще ги въртя и двете в рамките на 1 цикъл. На първо четене съм много доволна. Наистина няма такъв комфорт... и на плаж си ходих и т.н.

# 136
Здравейте,  момичета. Имам малка главоблъсканица и ще се радвам ако можете да ми помогнете със съвет. От скоро съм горда притежателка на менструална чашка.  Това ми е първия цикъл с нея и вече збам,  че не бих я заменила повече за нищо друго.  Обаче имам проблем.  Взех си малкия размер на LadyCup, като сега в най-силните ми дни за 4 часа я пълня половината.  Забелязах обаче,  че когато се движа повече ми прецапва.  А сега вечерта като излизахме на разходка,  всичко си беше изтекло извън нея.  Всеки път проверявам дали е разпъната,  уж всичко е точно.  Та чудя се в ръцете ми ли е проблема или в .... ми.  Embarassed Ако можете да ми дадете някакви съвети как да разбера дали ми е малка или просто не я слагам правилно.    bouquet

# 137
  • София
Като се разпъне, трябва да се получи вакуум. По принцип има съвети да се завърта като се постави - т.е. след като я пъхнеш, я врътваш малко, за да може да се разпъне. Ако не е в това проблемът, може и да ти е малка или пък неподходяща като форма.

Моята сегашната (Skoon), не ми е подходяща изобщо като форма и ще я сменям, но съм си поръчала евтина от Китай.

# 138
Днес се справям Grinning Явно аз не я слагам понякога хубаво.  А те формите не са ли еднакви?

# 139
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
А те формите не са ли еднакви?

Не са еднакви  Grinning

# 140
Тая картинка ще гледам да я сложа в началото на темата другия път  Sunglasses

# 141
  • София

Моята сегашната (Skoon), не ми е подходяща изобщо като форма и ще я сменям, но съм си поръчала евтина от Китай.

От кой сайт?Моля сподели и аз искам да си взема една китайска:)

# 142
Ехее много съм изостанала  Rolling Eyes Само от тези на последния ред съм виждала.

# 143
Аз преди седмица си поръчах реплика на Скуун от алиекспрес. Много ми харесва формата, но не знам дали ще е удобна. Китаеца ми прати снимкa.
http://prikachi.com/images.php?images/682/8308682i.jpg

# 144
Ехее много съм изостанала  Rolling Eyes Само от тези на последния ред съм виждала.

А аз чак сега загледах, че моята чашка дори я няма на тази снимка!  Joy

# 145

А аз чак сега загледах, че моята чашка дори я няма на тази снимка!  Joy

Представям си я колко е извънземна тогава  Laughing  Аз пък точно започнах май да вдявам как се слага и то ми свърши цикъла  Crossing Arms До другия път пак ще забравя.. 

# 146
Desy, най-обикновена Ladycup е моята. Снимката не е съвсем пълна. Ето още една за допълнение:
Скрит текст:

Иначе първите няколко пъти и аз бях така - тъкмо го оттренирам и цикълът свърши и до другия съм забравила всичко.  Joy

# 147
И моята е Ladycup, череша  Sunglasses  Иначе се поразрових след твоята снимка и видях,  че тези балонестите не връщали кръвта обратно..  Интересно как се почистват.  А сега се сетих да питам само с вода ли ги миете след изваждане?

# 148
На Femmycycle ръбът се обръща, за да се изпразни

Скрит текст:

Аз лично само с вода плакна моята чашка.

# 149
На Femmycycle ръбът се обръща, за да се изпразни

Скрит текст:

Аз лично само с вода плакна моята чашка.

То много просто било,  обаче пък практично.  За следващата чашка може да си потърся такава

Общи условия

Активация на акаунт