Ние не сме самички, ЯНУАРИ ще целуваме малки ръчички – Тема 3

• 30 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Как става това записване за ЖК? Аз ходя в Софиямед платено и си плащам за изследвания и преглед всеки път. При констатиране на бременността ми пуснаха пълни изследвания, при второ ходене само кръвно, тегло и ехограф. Това ли е ЖК? Crazy Доколкото знам там малко неща се покриват по Каса и затова хич не ми се разкарва до моя ЛЛ, който никога и не см виждала. Евентуално, когато реша къде ще раждам към 7 месец може и да посетя ЛЛ в случай, че ми трябват разни документи.

# 31
Плами , при Костова ще се запиша.Ходих при нея да чуем сърцето и останах с добри впечатления  Wink Ще бъда в 10г.с като ме записва.

За зъболекаря - с предната Б , ходихмежду 3-4 месец за вадене на зъб.После ми оправяха и друг зъб (вадене на нерви и тн).

С предната Б , ходих на частно за БХС ,т.е да измерят необходимите неща на бебето и после в лаборатория си дадох кръв.70лв само за измерването.Чудя се сега мога да кажа на док, който ме следи,че ще правя БХС и да ми направи тези измервания нали? И дали се заплаща за тези измервания

# 32
Бхс не влиза в Жк. То си е платено. На мен ще ми го прави АГ който ще ми води ЖК, но си го плащам (60лв)

# 33
Плами , при Костова ще се запиша.Ходих при нея да чуем сърцето и останах с добри впечатления
И аз ще се записвам при нея на ЖК сега в четвъртък Simple Smile Споделям мнението ти, много добро впечатление, отношение и т.н. , дано и занапред да е така Simple Smile

# 34
Ssnej_0104 ,еха , че съвпадение.Дано останем доволни.От колко ти е часът?

# 35
Ssnej_0104 ,еха , че съвпадение.Дано останем доволни.От колко ти е часът?
Simple Smile Аз си запазих последния възможен час 13:30 в четвъртък, защото съм на работа до 12:30 и след  това трябва да бързам да стигна навреме до Св. София  Tired Дано успея! Аз ще се записвам в 11г.с. , ако изчисленията ми са верни   bouquet Радвам се, че ще има с кой да споделям впечатленията си за др. Костова (писах си с още едно момиче, което си води ЖК при нея и също е доволно) Смятам да се допитам до нея за ФМ и БХС  Wink

# 36
Да ни е късметлийска новата тема  Praynig

Много съжалявам за Стейси, скорошно възстановяване и смело напред  spoko

За зъболекарите - смятам, че няма никакъв проблем да се ходи. Мен лично ме болеше на една коронка венеца от страни и то доста, но си взех паста за венци и сега съм уж по-добре. Ще видим...

За мазането - все още не съм започнала, ама май наистина е по-добре от рано, че да е добре хидратирана кожата и да може по-лесно да носи багажа  Mr. Green

Аз от вчера имам много кофти болки като придърпвания и като при цикъл... сега лежа. Чудя се дали всичко е наред... Чак пък толкова не знам дали е нормално...

# 37
Момичета, тъй като има много от нас, които са преживели неуспешни бременности, възникна следния въпрос - какво да пишем на първа страница: поредна бременност или кое по ред дете чакаме.
Тъй като (според мен) би изглеждало по-добре, ако за всички пишем едно и също, нека да вземем това решение заедно.
Какво искате да фигурира на първа страница?

# 38
Аз точно поради тази причина не смея да се впиша на първата страница, че ми е наплашено. Иначе лично мое мнение, че трябва да се пише, кое детенце се чака - първо, второ.. не за друго, а да не се депресираме, като гледаме. Иначе кофти да пише примерно - трета бременност, а бебе на лице да няма..

# 39
Аз точно поради тази причина не смея да се впиша на първата страница, че ми е наплашено. Иначе лично мое мнение, че трябва да се пише, кое детенце се чака - първо, второ.. не за друго, а да не се депресираме, като гледаме. Иначе кофти да пише примерно - трета бременност, а бебе на лице да няма..

Аз повдигнах въпроса и смятам, че Димана го е обяснила дори по-точно от мен  Peace

# 40
Аз изхождам от друга гледна точка - всяка една бременност (дори и неуспешна) ни е научила на нещо. Този опит може да го споделим и да помогнем на някой.
В предната отчетна тема също пишеха кой по ред бременност е. Моля мамите с няколко бременности да споделят в предните отчетни как са ги описвали.

# 41
Моята предишна бременост беше твърде кратка, за да мога да дам много съвети. От моя опит и грешки, мога да дам само три съвета.

1. Не се подлагайте на адски диети ако имате намерение да забременявате. Имунитетът става много слаб и най-малкото неразположение ще ви събори..
2. Колкото и да ви се вижда мръсно у вас, хич не се хабете да лъскате плочки. На мен проблемите ми тръгнаха точно от там. Чаках гости и реших, че силата е с мен и за един ден излъсках целият апартамент, местих мебели, изпърсках към 1 литър препарати, мих прозорци, чак си пръснах кислол в окото, докато чистих тоалетната. Резултатът беше, че на следващия ден прокървих и се оказа отлепяне на плодния сак.
3. В никакъв случай не рискувайте, поне в началото, да ядете рибни деликатеси, визирам - миди, скариди, раци, калмари и т.н. Една вечер в началото на 11 г.с. реших, че ми се ядат и..  с дни не излязох от тоалетната, пълно обезводняване. Резултатът беше 10 дни по-късно мисед.
Всичко това гарнирано с некадърен лекар, който обяснява, че прокървяването и не излизането от тоалетната са нещо напълно нормално за бременна жена, водят до неприятни последици.
Убедена съм, че трите фактора слаба имунна система, преумора и дехидратация са виновни за моята неуспешна бременност, но от друга страна сега внимавам адски много. Вкъщи е разхвърлено, риба не помирисвам и съм слон Simple Smile

# 42
И според мен е по-добре да се пише кое по ред детенце чакаме  Peace

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 21:12 от kembu

# 43
Като ви чета и се успокоявам  Flutter
И аз все си мисля ,че вкъщи е разхвърляно,че съм се занемарила,обаче толкова съм уморена,а и  ММ мрънка ,че съм спряла да готвя ама като видя месо и ми става гадно  Crossing Arms,ще яде салати или ще си готви,бебо е най -важно  Grinning

# 44
Аз също смятам кое по ред дете. Има отделни отчетни за проблеми. Тук да е позитивно. Но както решите.
Относно ЖК, аз съм на частно и няма да ходя при ЛЛ. Доктора ми каза, че ако искам да се следя там, ме записват и предполагам движат всички документи.
Иначе не пипам, а ММ даже ме насърчава да полягвам след работа. Готвя, но набързо. И той се включва. Искам всичко да е наред и въобще няма да рискувам.
Днес мн се натоварих в офиса и май ще искам стажант.

Общи условия

Активация на акаунт