7г безусловна любов :)

• 17 259
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
Бях решил повече да не пиша, че явно дразня, а и сам се дранзих, но прочетох коментара на usmihne_mi_se и само мога да изкажа моите адмирации Wink ...

Като цяло исках просто да предам посланието на приятелката ми, да не си правите дълги планове, защото всичко в живота е вариация, може утре да умреш, да се разболееш, човека до теб да се промени.. а просто да живееш и да се радваш на мига.

Стой! Не отивай никъде (дано не ти звуча твърде обсебващо за твоя вкус). Исках да ти благодаря за предаването на посланието от приятелката ти. Вече се чувствам просветена (и посветена) в Голямата Тайна на една връзка.
И аз, като някои от момичетата тук (всички сме момичета, независимо от годините, нали?), мисля да изгоня мъжа ми и да го изпратя в другия апартамент. Само се чудя дали това, че двата апартамента са в съседни квартали, няма да повлияе пагубно на връзката ни. Може би са твърде близо  newsm78.
А проблемът с детето вече го измислих - ще го пратя при мама. Докато пере, чисти, готви и т.н., между другото може да отгледа и още едно дете.
И тогава ще настане такъв живот - ще си ходим по екзотични екскурзийки с гаджето ми (което в момента се води мой мъж), ще се срещаме по тъмни доби из парковете и градинките, ще се гледаме с влажни погледи...Въобще - кеф.

# 106
Голяма тъпотия , големи комплекси ... давай забавлявай ни , сигурно тези дни си офф разрешение да посещаваш дома й ..., а Мадлен подстрекава тези с жълтите хапчета ....

# 107

И тогава ще настане такъв живот - ще си ходим по екзотични екскурзийки с гаджето ми (което в момента се води мой мъж), ще се срещаме по тъмни доби из парковете и градинките, ще се гледаме с влажни погледи...Въобще - кеф.
Па и един секс може да му спретнете в храстите, така за освежаване на връзката.  Joy Joy Да се почувствате кат' бесни тийнейджъри.

# 108
  • София
Мацката на автора ще се окаже голяма лисица. Може да си е направила график жената. Понеделник и петък - Пешо,  сряда и събота - Гошо, а останалите дни - почивни.

# 109
Мацката на автора ще се окаже голяма лисица. Може да си е направила график жената. Понеделник и петък - Пешо,  сряда и събота - Гошо, а останалите дни - почивни.
Ти пък сега. Безусловна любов е това!  Laughing

# 110

Па и един секс може да му спретнете в храстите, така за освежаване на връзката.  Joy Joy Да се почувствате кат' бесни тийнейджъри.

Тъй, де, тъй. Ама не посмях да го кажа, за да не излизам твърде настъпателна (което ще е в разрез с посланието на приятелката)  Grinning

Скрит текст:
Много забавен младеж. Искрено му се смях на теориите.
.

# 111
  • София
Ти пък сега. Безусловна любов е това!  Laughing
Тя пак може да си ги обича безусловно, какво пречи?  Grinning

# 112
Ти пък сега. Безусловна любов е това!  Laughing
Тя пак може да си ги обича безусловно, какво пречи?  Grinning
Ми да, щом не му поставя условия.  Laughing Laughing

БТВ, сериозно, нагласата "не искам нищо от него/нея" леко ми бие на безразличие.

# 113
  • София
Браво, приятелю, това е важното в живота! Бънджито и екзотичните острови! Мани го тва съвместния живот - тва да се будиш всяка сутрин до любимия, да го чакаш вечер да се прибере да се наприказвате, да си купите заедно библиотека и да си наредите книгите, да си подредите кърпите в банята, да си готвите заедно и да се кикотите ... брррр, далеле, далече от тая анатема!!!
Не си ли е да идете на ресторант, па да я изпратиш до тях и да се понатискате зад дувара (ама да не я види майка й все пак); не си ли е да идете на една екскурзийка до Зимбабве, хич не ми го хвали тоя живот.

# 114
Като ви чета се уверявам колко много са ограничените жени и колко малко са уравновесените дето нямат единствена цел в живота да се разплодят...

А откъде си сигурен, че искането не е дошло от мъжете ни?
Мен не ме дразниш, наясно съм, че хората са различни. Просто ми е смешно как смяташ, че всички са еднакви като теб  Laughing толкова много мъже познавам, които искат деца, а жените им се дърпат.

Предната му връзка беше като твоята. Не живеехме заедно, нямахме и желание, мислехме, че сме щастливи, докато не видях какво значи да срещнеш наистина човекът до теб. Тогава нещата се развиват светкавично, не по желание на единият, просто сте като магнити, не можеш да си представиш да сте разделени, гледате всяка секунда да сте заедно.

Лошо няма в мисленето ти. Просто хората искат различни неща. Като станеш на 60-70, огледа се и се обърнеш назад, тогава можеш да кажеш, че наистина не си искал деца. Имам познат, близо до 60-те, с твоето мислене, сега се напива редовно и реве за миналото... Лошото е, че вече няма връщане назад.

За пореден път ще питам - защо мислиш, че всички хора имат еднакви нужди? Не се среща често нито жена, нито мъж, който да се задоволи с подобни трошички, защото това е наистина много, много малко, което човек може да направи в живота си Confused

# 115
Сега погледнах това дългото нещо на 1-ва стр., дето авторът го нарича любов. newsm78
Повече ми заприлича на приятели само за секс и забавления.

Важна е кариерата, за децата ще се намерят я баби, я приемни родители, пък тук, там са останали и някои домове за отглеждане. ooooh!

# 116
Не знам на колко години сте, но новото поколение не бързат да правят деца, искат да пътуват, да постигнат цели, да видят свят.. а не да плодат чеда като кравички.

А аз съм от тези, които защитават това право, но някак си в последно време не виждам хората да са се скъсали да пътуват и учат newsm78 .

# 117
По-скоро да обикалят кафенетата, и да се тагват със смартфоните.

# 118
Авторе, приятелката ти е велик пич  newsm20 Мама я отглежда, не ще деца, кариери си уж, не ще  заедност, само  общи забавления - ти какъв се явяваш обаче в картинката на Великия Пич  Thinking  Да не си се обвързал закономерно с женския образ на татко си / съжалявам ако звучи грубо/, щото много тегаво ми звучи "връзката ви" - не се шегувам  Confused

# 119
Оставете го чиляка на мира. Изфука се, намокри си обувките, получи душевен оргазъм няколко пъти и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт