7г безусловна любов :)

• 17 262
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
хаха хубаво ме разсмяхте, говори вашата неувереност Wink
След като ти си толкова самоуверен, каква непреодолима нужда те подгони да се доказваш във форум на неуверени мами?    Mr. Green

# 91
хаха хубаво ме разсмяхте, говори вашата неувереност Wink
След като ти си толкова самоуверен, каква непреодолима нужда те подгони да се доказваш във форум на неуверени мами?    Mr. Green

И аз като видях заглавието на темата се почудих - някой си е направил труда да се регистрира, за да се похвали. Ама има хора всякакви. Лично ме н темата няма на какво ново да ме научи - живяла съм 14 години заведно и 9 години в различни градове с мъжа ми без да сме разделени. Вярно е, че когато хората не живеят заедно са си много мили и  не се карат, но с времето се раздалечават един от друг. Ценното в една връзка е умението да споделяме ежедневните моменти. Иначе се получава постепенно  отчуждение и всеки си е тръгнал по своя път.

# 92
Брей, да вървя да чета и аз, освен, че може да ми провърви. Обаче ме мързи. Водях, че трябва да живеем в съседни къщя, друго?

# 93
Авторът има крещящ страх от обвързване, поради фамилната обремененост.
Поради това не смее да допусне някого на повече от 100 метра от себе си. Камо ли да станат семейство и домакинство. За безусловна любов тук въобще не може дума да става.
Това е някаква стерилна фантасмагория!
Сигурно се крият като пръцкат. Mr. Green

Така е, критериите му за безусловна любов са силно повлияни от негативен опит, но не разбирам защо се опитвате да го убедите, че само собствените ви представи за такава са меродавни?! Факт е, че и тези, които заформят общо домакинство, също се разделят, знае ли някой кое е най-правилно и общовалидно?!
Човекът си се чувства добре така, намерил си е подходящ партньор, защо мислите, че греши?!
Предполагате, че на приятелката в даден момент ще зацъка часовника. Не всяка жена има стремеж към размножаване, аз нямах такъв. Исках дете, ама ако може да не участвам в износването му. Само дето мъжа, когото исках, мислеше различно и си дадох сметка, че за да съм с него, трябва да го направя.
Авторът си е намерил сходно мислеща половинка, сигурно като му дойде времето, ще има и развитие, кои сме ние, да го убеждаваме, че греши.
Скрит текст:
Аз, след 25 години брак, също никога не съм си позволявала да пръцкам пред съпруга.  Embarassed/spoiler]

# 94
Брей, да вървя да чета и аз, освен, че може да ми провърви. Обаче ме мързи. Водях, че трябва да живеем в съседни къщя, друго?
Майка ти да ти пере гащите, щото ти много си учила и не приляга на дипломите ти. Деца в никакъв случай.

# 95
Моин, мерси.   bouquet Много "зряло"...  Joy

# 96
Като се говори за жена с кариера, това не значи ли някаква независимост. Да има жилище и помощница. Или да вземе помощница за майка си. Ама това- хем кариера, хем някой да те пере на дърти години...срамотия.

# 97
Аз не виждам нищо срамно в домашната помощница. Дай, Боже, всекиму, дет се вика.  Praynig
Имам познати и без кариера, но дават по 20 лв веднъж седмично да им изчистят и казват, че това са най-разумно похарчените пари в живота им.
За прането на гащите, ами гащите се перат в перялня, нали? И каква е разликата дали аз ще пусна пералнята, дали ММ, дали помощницата? Тъпото е да кажеш, че дипломите не ти позволяват да пуснеш пералнята.

Не знам от къде се стигна до прането на гащите от помощница, надявам се да не съм тотално извън темата.

# 98
Не бе, срамотията е, че майка й я пере и й готви. А уж е динамична и независима, ама яде мамина мусака...

# 99
Не бе, срамотията е, че майка й я пере и й готви. А уж е динамична и независима, ама яде мамина мусака...
Аааа, ясно. И аз имам такава позната. От малък град е, обаче госпойцата го играе героиня от Секса и града в големия град - модерна, независима, СПА, фризьори, маникюри. Кифльок образцов. Обаче мама праща всеки месец пари от и без това оскъдната заплата, за да се подържа имиджа. 34 годишна.  Rolling Eyes

# 100
Бях решил повече да не пиша, че явно дразня, а и сам се дранзих, но прочетох коментара на usmihne_mi_se и само мога да изкажа моите адмирации Wink Често си мисля че широко-скроени жени са рядкост, заради най-вече наблюденията на жените на моите приятели.. някои случки и ревености са за бестселъри, защото майката е тотално заменена и отношенията са тип  АЗ казвам / ти изпълняваш..

Явно usmihne_mi_se е от типа на моята приятелка широко-скроена и без бясен часовник за деца.. никой си няма и бегла представа приятелката ми колко много щаслива я правя Simple Smile от 7 години всеки ден ми се усмихва и ми повтаря че я права най-щасливият човек на света, всеки божи ден.. и това се вижда в очите и цялото й поведение, без никакви планове, без никакви обещания,  без ревности, а просто се наслаждаваме един на друг. Явно много жени не могат да си го представят,  без някакъв си техен план за "развитие", но нямам никакъв интерес да лъжа и да пускам по форуми, това е чисто и просто самата истина. Правокиран бях от най-добрият ми приятел който има огромни проблеми с приятелката си, не му дава да прънце без нея.. те са обратният вариант от 7г имат 5 нощи които не са спали на едно легло.. те се карат нон-стоп всеки ден, дори пред чужди хора се обиждат и моя авер вече му писна и са приключване. Той много  пъти е бил учудван от връзката ми с приятелката ми, колко добре са разбираме..  а имам мн други фр с подобни проблеми, ей от тва бях правокиран.

Като цяло исках просто да предам посланието на приятелката ми, да не си правите дълги планове, защото всичко в живота е вариация, може утре да умреш, да се разболееш, човека до теб да се промени.. а просто да живееш и да се радваш на мига. Както и даването на свобода от двете страни, доверието особено за мъжа може да му подейства като катализатор и да е н-пъти по-оборотен, защото жената до него го стимулира, а не затормозява, свободата го стимулира.
Дори да се разделим, както се разделя авера ми, аз мога да се обърна назад и да видя само щасливи мигове .. а той ще види предимно кавги и терзания.. ква е файдата тогава че жена му беше планирала кога да спат, ядат, кога да се женят, кога да имат дете? Тя го правеше това от нейната неувереност и със задушаването и бясната ревност го изгони сама. За да се довериш на партньора си, първо трябва да се уверен в себе си, а това е далеч по-трудно. Аз се изчерпах и нямам какво повече да добавя, освен че наистина е много индивидуално и че двамата трябват да имат широки мирогледи и да са "над нещата".

А тя в момента си купува жилище, Simple Smile
Как да е, кофти ми е да споря за такива философски неща, всеки си избира сам как е щаслив.
Няма ви тормозя повече, или по-скоро аз да се тормозя де. Айде. 
https://www.youtube.com/watch?v=uOHDkIxyu2A

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 21:33 от Hermod

# 101
щаслива я правя Simple Smile ... че я права най-щасливият човек на света ... щасливи мигове ... как е щаслив.

Егати награмотника...  ooooh!

# 102
хермуд, не мога да изчета всичко, но от това което прочетох разбрах, че си щастлив и приятелката ти е щастлива. та в тази връзка не разбирам защо ни информираш, какво очакваш. Живей си живота така както искаш. Никой не те кара да се жениш, да имаш деца. Или очакваш от нас да те порицаем и да ти кажем: не си щастлив.
Гледай си кефа и не се занимай с женени с деца и проблеми. Лека вечер

# 103
  • София
"Мъж в женска кожа", викаш била жена ти...

Авторе, бягай надалеко колкото може по-бърже! Няма да те питам секса с предпазни средства ли го правите, но ще стане "белята" и ти набърже ще се превърнеш в чистачка, готвачка и миячка, което е Ок, но ако ти не си ОК ще е равно на "досаден мърморко" и "по съседките"

# 104
Явно usmihne_mi_se е от типа на моята приятелка широко-скроена

Тц. Отдавна съм в коловоза, че и ми харесва.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт