7г безусловна любов :)

• 17 246
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
Коктейли?

Оставете сериалите, на живо съм движела с такива момичета, които например не ядат салата с лук, питат дали салатата е айсберг или обикновена маруля...даже едни мацки в Япония държаха докато са там, да отидат на...тайландски ресторант. Явно японската храна им се струваше прекалено обикновена. Изгъзици до краен предел.

Кукумицинка, ще се изненадаш, но са ме търсели и за такъв тип гадже. Не се иска безкраен потенциал. Има едни такива, мъжки кифльовци-хилиардери и беше ясно, че ще ме искат направена и натокана 24/7. Не знам дали знаеш, но почти всяка жена може да се натока и направи, а аз мога да водя и разговор, така че да, имам не само потенциала, а съм имала и оферти.

Е, не е бил Абрамович. Пък и тук не става въпрос за сравнение на парите. Може някой да е много богат и пак да е тип семеен, а може да е богат и ексцентричен и да не иска деца, въпреки че може да си позволи да има и 100 деца от един харем жени. Може да е хилиардер и да иска натокана мадама за ходене по ресторанти и във Велинград. И за тоя влак си има пътници. Но както казах, на мен ми действа депресивно.

# 241
  • София
Сега, не разбрах, регистрира се някакъв льольо, пуска безумна тема в СО, а Мамасита не се удържа, прави си нова регистрация и вече като Сирена, пристига да отваря на всички очите. Ъгейн? Thinking

# 242
Ииии...Елица е тук, за да го подчертае. Ъгейн.

И при това, Елица, не следваш собствените си съвети. Хем хормоните са ти пощурели от скорошно раждане, хем имаш бебе за гледане, а пак си във форума и пак там, където съм и аз. Явно е любов, и то безусловна...

# 243
Да, да и аз предпочитам 5-годишното БМВ на приятеля ми пред Мазерати... Не, че съм имала приятели с Мазерати, но да си кажа.

# 244
Не е смешно, Кукумицинка, яловата връзка с лъскави екстри може да е житейска трагедия. Гледала ли си филма "Груба магия"?

# 245
  • София
Аз проблеми нямам. Където си реша, там съм, без значение с хормони или без.
Така или иначе е забавно форумното ти развитие, не се газирай. hahaha Sunglasses

# 246
Мисли си и за своето развитие. Аз пък се чудя как може да прекараш толкова време във форума, без да изкажеш свое мнение, но да разчиташ само на възмущение от чуждото мнение...почвам да се чудя дали имаш собствени идеи или всичко е изтекло с кърмата.

# 247
  • София
Недей, че са те набедили за незлоблива Laughing
Пиши нещо по темата, ще ни изтрият.

# 248
Е писах де. Интересно ми е дали за вървежните мъжкари е приемливо да сменят мадамите си и дали не е малко странно да ходят с една жена седем години. А уж мъжете били създадени да обичат разнообразието...

# 249
  • София
Ето че отговори без да искаш на всеобщата чуденка - защо тоз младеж е пуснал темата?
Ами да се похвали, че е много вървежен, пък макар и с една мадама!

# 250
Е, той поне има една мадама и от време на време топва чушката. Щото тука се изредиха поне 10 девственика от типа Ванко89, дето и една мадама нямат, ама се бият в гърдите колко са вървежни:)

# 251
Ето че отговори без да искаш на всеобщата чуденка - защо тоз младеж е пуснал темата?
Ами да се похвали, че е много вървежен, пък макар и с една мадама!

Аз пък си мислех, че проблемът му е като на Мамасита - не може да има нещо, но убеждава останалите колкото е по-хубаво да го нямаш това нещо.

А иначе всички се надяваме партньорите ни да са достатъчно вървежни, да не сме единствената им възможност, но въпреки това да искат да са с нас.

# 252
Всъщност съм сигурна, че младежът може да има много мадами, ако си го постави за цел. Дано чете, да му пуснем муха. Добре ще му се отрази на житейския опит.

Кукумицинка, всъщност щеше да ми е много по-лесно след първия брак да поддържам връзка за аху-иху. Такива като мен, с дете, са търсени за такива връзки, защото не ни звъни биологичният будилник. Само че типът мъже беше...не моя тип. А и в дългосрочен план, както казах, е житейско бедствие.

# 253
  • София
Темата не се ли казва 7 години пързалки с бг-мамите? Thinking Sunglasses

# 254
  Абе има си хора, и то жени,  които не стават изобщо за аху-иху. Нито го знаят как се прави, нито им доставя удоволствие. Гледам я сега една, и тя с дете поотрасло, материално осигурена, дом, родители да и помагат... Абе впуснИ се по нощния град, светлините блещят, от всеки ъгъл мамят чудеса, има и един-двама да и звънят...  Ама то не го кефи, не му иде отвътре.

До година ще е обзавела детето с някой втори баща.

Общи условия

Активация на акаунт