Оставете сериалите, на живо съм движела с такива момичета, които например не ядат салата с лук, питат дали салатата е айсберг или обикновена маруля...даже едни мацки в Япония държаха докато са там, да отидат на...тайландски ресторант. Явно японската храна им се струваше прекалено обикновена. Изгъзици до краен предел.
Кукумицинка, ще се изненадаш, но са ме търсели и за такъв тип гадже. Не се иска безкраен потенциал. Има едни такива, мъжки кифльовци-хилиардери и беше ясно, че ще ме искат направена и натокана 24/7. Не знам дали знаеш, но почти всяка жена може да се натока и направи, а аз мога да водя и разговор, така че да, имам не само потенциала, а съм имала и оферти.
Е, не е бил Абрамович. Пък и тук не става въпрос за сравнение на парите. Може някой да е много богат и пак да е тип семеен, а може да е богат и ексцентричен и да не иска деца, въпреки че може да си позволи да има и 100 деца от един харем жени. Може да е хилиардер и да иска натокана мадама за ходене по ресторанти и във Велинград. И за тоя влак си има пътници. Но както казах, на мен ми действа депресивно.