7г безусловна любов :)

• 17 266
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Накратко да се чувстваш свободен, а не задушен.

Ми така е, нещо като те кефи сам отиваш при него, хората са казали: Насила убост не става бабееее!

Аее кво е тва МП, виж ССФ, БНД научих и там другите му съкращение, сега ново 20-се, МП, кво е МП???

Отговор  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Или Мамин Путьо. Не следиш темите внимателно, Риъл.
Embarassed Embarassed
Обаче е готино и абсолютно необходимо съкращение.

# 226
МП  е еееееееееее
Ицо Петроффффффффффф!
И така колко безусловна е безусловната любов?Буахуааааааа ,той се хвали ,че е прочел една статия на М.Алгафари.

# 227
Осъзнах следното нещо: че не само мадамата седем години е тъпкала на едно място с тоя екземпляр, ами и нашият викинг е подозрително моногамен. Това не е безусловна любов, на това му викат oneitis- да се захванеш за една мацка, все едно е последната на земята. Дето се вика, принципно е трябвало да я зареже и да пробва още няколко. Ама май е или влюбчив, или трудно хваща мадами, та си ходи с тази.

# 228
Детска им работа.

# 229
Значи да обобщя. Млад, готин мъж, предприемач с много пари, вместо да е в Швеция и да е сменил поне 10 руси манекенки, си кюта в България с гадже, което уж е много успяло, ама яде мамина мусака. И се обичат безусловно.

# 230
  • София
Значи да обобщя. Млад, готин мъж, предприемач с много пари, вместо да е в Швеция и да е сменил поне 10 руси манекенки, си кюта в България с гадже, което уж е много успяло, ама яде мамина мусака. И се обичат безусловно.

Че кво и е на мусаката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 231
Нищо, сама по себе си, но вече обяснихме, че ако гониш определен стил на живот, той си върви и с определени храни. Просто домашната храна градин един вид физика и дори ти променя миризмата на тялото. Има някои стилове на поведение, за които трябва да си модно недохранен с био-веган суровоядство и да избягваш нормалната домашна храна.

# 232
Нищо, сама по себе си, но вече обяснихме, че ако гониш определен стил на живот, той си върви и с определени храни. Просто домашната храна градин един вид физика и дори ти променя миризмата на тялото. Има някои стилове на поведение, за които трябва да си модно недохранен с био-веган суровоядство и да избягваш нормалната домашна храна.
Точно. Имиджът като на героините от "Сексът и градът" не се връзва с мусаката на мама. Така че не всичко е до заплата и солариум.

# 233
Мне, не е безусловно. С един куп условия е- да не живеят заедно, да нямат деца, мама да прави мусаката и т.н.

# 234
  • София
Е добре де, но от време на време може и мусака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 235
Е добре де, но от време на време може и мусака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тцъ, не може. Само молекулярна кухня.

# 236
  • София
Е добре де, но от време на време може и мусака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тцъ, не може. Само молекулярна кухня.

Ех, отидЕ ми имиджа. Така обичам кьопалото, мекичките, баничките  и т.н. на баба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 237
Точно. Имиджът като на героините от "Сексът и градът" не се връзва с мусаката на мама. Така че не всичко е до заплата и солариум.

Карито кльопаше мазна китайска храна постоянно. Мусака сякаш е по-добре.

# 238
Може, не ми е направило впечатление. Нали все на обяд се събираха, но не се сещам какво ядяха.

# 239
Другият модел хич не ми действа възбуждащо. Даже малко депресивно ми действа. Предпочитам типа татенце, да му родя деца и да е доволен, а не да ме тормози цял живот да му играя лъскава мадама...

То потенциалът за лъскава мадама се вижда дали го има въобще. Това е все едно да предпочиташ бяла спретната къщурка с две липи отпред пред дворците и яхтите на Абрамович. Има смисъл да говориш за предпочитания, ако можеш да имаш и двете, но избираш едното. А лъскава мадама няма как да станеш и едва ли някой с такива търсения ще те избере, че и ще те тормози в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт