7г безусловна любов :)

• 17 209
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
  • София

моят приятел, но по известно като моят путьо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 211
 Или Мамин Путьо. Не следиш темите внимателно, Риъл.

# 212
  • София
Един път и аз да съм в час  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
Или Мамин Путьо. Не следиш темите внимателно, Риъл.
Embarassed Embarassed
Обаче е готино и абсолютно необходимо съкращение.

# 214
 Laughing Laughing Laughing
много често синдромът МП се прикрива с крещяша мачовщина смесена с оригиналност...

# 215
Мен ме псуваха, че коментирах как единствените деца са парче егоисти. Ама точно сред моето поколение около 30-те доста от единствените деца обикновено са сред най-готините, динамични и необвързани. Никога не са делили, и във връзките не делят.

# 216
Laughing Laughing Laughing
много често синдромът МП се прикрива с крещяша мачовщина смесена с оригиналност...
А ако мама зарежда и картата редовно, кефа е максимален.

# 217
  А, не, и с братя и сестри пак можеш да бъдеш готин, динамичен и необвързан. То не пречи.

# 218
  • София
Аааа, не така грубо! Добре са ни дошли напетите млади ергени. На входа връщаме само МП  Mr. Green Mr. Green
А тез, които не са егрени и тях ли връщате?  Mr. Green

# 219
мен пък младежът с безусловната любов не ме дразни, по ме дразнят обвързаните дето само се оплакват от мъжете, свекървите и живота. Сто пъти по-добре да не се обвързваш отколкото да страдаш. Напоследък имах доста проблеми с децата и като ги споделях с една моя приятелка без деца и тя ми каза, абе като те слушат теб и една друга - аз май се отказвам. Та в тази връзка добре е да си направиш реална преценка за себе си. Което не значи, че в даден момент ще съжаляваш, каквото и да си избрал.

# 220
  А, не, и с братя и сестри пак можеш да бъдеш готин, динамичен и необвързан. То не пречи.

Да бе, ама сред единствените дъщери особено има рядко срещани принцеси.

# 221
Оф, авторе, вземи си оправи заглавието. Каква безусловна любов, бе пич? Поставили сте куп условия на връзката си- да не живеете заедно, да не правите семейство, да не правите деца и т.н, и т.н. И на това му казваш "безусловна"? Seriously? Карай си както ти е кеф с мадамата, ама не се изживявай като Месия, призован да просветли околните. Аре, нема нужда. Ние ще си караме както на нас ни е кеф.

# 222
  • София
Аааа, не така грубо! Добре са ни дошли напетите млади ергени. На входа връщаме само МП  Mr. Green Mr. Green
А тез, които не са егрени и тях ли връщате?  Mr. Green

Няма да ги върнем, че нещо ергените се оказаха кът или МП Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 223
Накратко да се чувстваш свободен, а не задушен.

Ми така е, нещо като те кефи сам отиваш при него, хората са казали: Насила убост не става бабееее!

Аее кво е тва МП, виж ССФ, БНД научих и там другите му съкращение, сега ново 20-се, МП, кво е МП???

# 224
  • Пловдив

Аее кво е тва МП, виж ССФ, БНД научих и там другите му съкращение, сега ново 20-се, МП, кво е МП???
МП=Моят Партньор (Моят Приятел)

Общи условия

Активация на акаунт