7г безусловна любов :)

• 17 300
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Въх ... че и обидчив. Не се засягай приятелю ... ти дойде тук с приказките се за безусловна любов. Вярно е, че това което ни разказа не влиза в общоприетия модел. Ти какво очакваше ... да ти изръкопляскаме, да се зачудим къв го дирим в нашето измислено "семейство" ... да признем, че живеем половин живот и да те коронясаме за крал на СО, щото си измислил как се живее най-щаСливо. Ами няма как да стане ... ти дойде и отрече нашата истина, а сега се цупиш защото ние отричаме твоята! Приказката за монетата и страните я знаеш, сега се връщай на работа, предприемачествай си, обичай си жената и ви желая да познаете щастието да бъдете родители ... някой ден ... надявам се не прекалено късно Simple Smile

# 151
  • София - Рим и обратно
Това да не е тоя:

и той ми изглежда много щасЛив.

# 152
Между другото тук едно време имаше една свръхжена, която ни обясняваше как била едва ли не брокер на Уолстрийт, а се оказа, че зарибява балами, пардон, клиенти, в сайт за онлайн бетинг и гейминг. Та да не се окаже, че и тоя предприемач не е шведски, а съветски и са общо взето групичка фрийланс програмисти, в което няма лошо, ама не е като да е Хенри Форд.

И на мен пак ми е смешно, щото стилът на фината мадама си върви с определен начин на живот, някак не може да муаш мамини манджи, просто се отразяват на фигурата, дето се вика- миризмата на тялото ти се променя. Ако ще си кифла, трябва да се храниш главно с айсберг, суши, фреш, годжи бери, зелен чай и по малко тайландски ориз. И миди Сен Жак и лобстър, нали...мусака и лютеница не може, не върви.

# 153
  Мамаситка, завист ли долавям?  Тебе бъркат ли те с французойка?

# 154
  • Бургас
Уф, Мамасита, ама и ти набара къде да го боцнеш, тъй че най-високо да подскочи  hahaha

# 155
  Мамаситка, завист ли долавям?  Тебе бъркат ли те с французойка?

Не, с американка.

За кое бе, за мадамата с мусаката или за предприемача, дето всъщност главно набива код?

# 156
Simple Smile) Момичета, влязох в темата като буреносен облак, изчетох поста на авторКа(та) и после коментарите ви и се смея с глас Simple Smile Направо не сте оставили място да се включа и аз.
Впрочем, не ви ли прави впечатление, че понякога от този никнейм се пише без нито една правописна грешка, а друг път авторът е един щаСлив, щаСлив... Simple Smile)
Няма нищо, пак се смях. Жените в тази държава са много умни - ето това й харесвам най-много Heart Eyes

# 157
А тя вместо да е чупила "достойнства" е седяла и учила по 600 френски думи на ден и спокойно се бърка за французойка Wink
Joy посмали, манго

# 158
 Мамаситка, завист ли долавям?  Тебе бъркат ли те с французойка?

Не, с американка.

За кое бе, за мадамата с мусаката или за предприемача, дето всъщност главно набива код?

За предприемача не знам - заинтригувана съм донякъде от шведския му произход, но тия ИТ-ита са толкова слаботелесни...

Иначе мадамата, кво - на 26 и аз бях същата, мама ми готвеше, учех думички на френски, само дето не съм била толкова безумна да излизам 7 години с един и същ, ами по-скоро със 7 наведнъж.

# 159
Новата реколта ИТ специалисти не са слаботелесни, а вече са батки, научили са се на фитнеса.

И аз на 26 учех френски, макар че език не се учи с "учене на думички", защото ако знаеш 600 френски глагола с формите им, владееш езика по-добре, отколкото ако знаеш 10 пъти по толкова съществителни. 

# 160
  Така е, аз затова не го знам добре.

Къде отиде тоя Хермод сега, защо не стои тук да ни забавлява... Поне готин ник си е турил.

# 161
Новата реколта ИТ специалисти не са слаботелесни, а вече са батки, научили са се на фитнеса.

Само едно такова ИТ познавам (бившия).
Другите са или слаботелесни, или многотелесни.  Thinking
Може би не са ново поколение, не знам  Laughing

# 162
  • Бургас
   Къде отиде тоя Хермод сега, защо не стои тук да ни забавлява... Поне готин ник си е турил.

Цупи се. Не го кефи да се е*ават с мацката му и почна да се нерви и обижда.

Признавам, че съм крайно не-запозната със скандинавската митология и първоначално си помислих, че името му идва от Her-mod ... ама ето просветих се ...

# 163
Махни, представи си, че както си се представят за висока класа, ще се окаже, че всъщност са доста обичайни и посредствени. Пич, обаче ако знаеш колко по-умни и лъскави мацки има...

Поне 30% от айтитата са батки, с тенденция за увеличение.

# 164

Признавам, че съм крайно не-запозната със скандинавската митология и първоначално си помислих, че името му идва от Her-mod ... ама ето просветих се ...

Аз първоначално, преди да каже, че има нещо шведско,  помислих, че се е вдъхновил от някоя игричка.
  Те, ИТ-итата, освен че са слаботелесни, винаги си слагат и елфически или нордически никове.

Пич, обаче ако знаеш колко по-умни и лъскави мацки има...

И да знае, няма как да ги докопа, кво го подстрекаваш и ти.

Иначе да, съвсем нормални са си хората, за тяхната възраст и статус.

Общи условия

Активация на акаунт