''Шоколадова коса''-5

• 110 526
  • 457
  •   1
Отговори
# 270
слънце87, в цвета има ли червени нюанси? На едната снимка сякаш забелязвам, а на другите не.

Търся спешно безамонячна боя, пепелява 5-ца или 6-ца. Безамонячна, тъй като не държа на трайност, а колкото да спася положението за кратко време.
Има леки оттенъци,но не са много дразнещи.Най вероятно на тази със силното слънце виждаш червено,но аз на слънце не съм попадала на боя,която няма оттенъци (за жалост).Но досега с каквото и да съм се боядисвала все имам,така че може и от косата да ми е.

# 271
Цветът е много приятен и не е прекалено тъмен. Аз ако сложа 4-ка, ще стана черна. Simple Smile

# 272
И аз така си мислех,понеже моята коса не е светла (предния път се боядисах пак с 4ка на "лакме",но се изненадах от цвета.Даже се чудя дали и 3ка да не пробвам.
Пп.Между другото забравих да споделя,че е първата боя от доста време насам с която корените не ми стават по-свитли от дължините.От "лакмето"имаше бая разлика.

# 273
Утре ще разгледам палитрата на Zero и ако си харесам цвят, ще пробвам. Засега съм набелязала двете им 5-ци.

# 274
Сподели резултати,ако се баядисаш.Дано не са ти светли 5ците. bouquet

# 275
С 5-ца на амонячна Лакме ставам много тъмна. С безамонячната 5-ца се надявам да ми хване и резултатът да е близък до сегашния ми цвят. Simple Smile

# 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Миналата седмица се боядисах с 4.15 на Колора. Добавих и зелен корктор на Макадамия. Доволна.

# 277
Ходих в два магазина и понеже нямаха Kolora, а не ми се обикаляше в дъжда, си взех безамонячна Farcom 6.1. В каталога изглеждаше много добре. Днес ще споделя какъв е резултатът върху моята глава.

Допълвам - доволна съм Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 13:29 от Linofrina

# 278
Ходих в два магазина и понеже нямаха Kolora, а не ми се обикаляше в дъжда, си взех безамонячна Farcom 6.1. В каталога изглеждаше много добре. Днес ще споделя какъв е резултатът върху моята глава.

Допълвам - доволна съм Simple Smile
А тъмен ли стана цветът.Оттенъци има ли? bouquet

# 279
Да, приятен тъмен цвят е, близък до предишния ми. Има оттенъци, но те са от моята коса, която беше изсветляла на кичури. Снимките не ми се получават - на тях се виждат червени нюанси, а в действителност ги няма.

# 280
Миналата седмица се боядисах с 4.15 на Колора. Добавих и зелен корктор на Макадамия. Доволна.
Колко коректор слагаш в боята?

# 281
  • Ланкър, планините Овнерог
Колко коректор слагаш в боята?
Честно казано - на око. Може би около 5-6-7 см.

# 282

Гита Ог , благодаря  Hug

# 283
   Включвам се да следя темата.

Искам да си боядисам косата, но не знам с каква марка боя за коса да я боядисам. Спряла съм се на Palette Deluxe или Palette Perfect care. Една от двете бои беше безамонячна. Косата ми е тъмно кестенява, като вече имам доста бели коси. Искам да я боядисам в светло кестеняв цвят. Преди съм се боядисвала косата с Palette Natural colors в черен цвят. Не знам дали ще стане желания от мене цвят, тъй като косата ми е тъмно кестенява или косата трябва предварително да се осветли, а аз не искам да си осветлявам косата, за да не я съсипя.

# 284
  • София
[video][/video]Здравейте! Преди време.бях писала,че обезцветих косата си от черно до светло кестенява.Не се харесах определено и от няколко месеца се боядисвам с 4 ка но нищо не се задържа след 2,3 измивания ставам ужасна/шарена/ не знам вече какво да правя....надявах се да се наслои един цвят и да седи добре, а то..... дайте идеи моля ви Sad не мога да се боядисвам през 3 миенета и цяла коса всеки път.Съсипвам я още повече! Чудя се 3 ка ли да взимам🙄

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 14:08 от ♥ Димяни ♥

Общи условия

Активация на акаунт