"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 537
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

мдааа, панаир на суетата и тщеславието...Кивчо стана голем позьор...покрай башака...но, някак си ПР от разходката в Кападокия се позагуби на фона на касапницата в Париж и суматохата около филмовите им награди...Залудо биха път до там....Вместо снимки, които минаха, заминаха и никой не ги отрази...Къванч можеше да драсне някой ред на съчувствие за убитите...все пак за разлика от другите им звезди, той има връзки с Франция......там почва кариерата му...на най-добър модел...разходки до Кан за да си продадат сапунките... и франсе му беше гадже... не иска да ядоса арабските спонсори, може би...гледам снимал се е с шейхове...тия наште патрони не са по-различни от тези, които са освиркали минутата мълчание на стадиона в Истанбул...Не че западняците не са лицемери, ама жертвите са обикновени хора...

Така става, когато си втора цигулка... Mr. GreenДа си лекува неудачите с работа и нови проекти!
В разцвета на годините си какво лекува в момента? newsm78 Проблеми изобщо не би трябвало да има!
Имам чувството, че е отишъл на психотерапия в Кападокия с неподходящия субект. Hug
Ако не знае какъв е изхода, можем да му помогнем... Grinning

# 481
Така става, когато си втора цигулка... Mr. GreenДа си лекува неудачите с работа и нови проекти!
В разцвета на годините си какво лекува в момента? newsm78 Проблеми изобщо не би трябвало да има!
Имам чувството, че е отишъл на психотерапия в Кападокия с неподходящия субект. Hug
Ако не знае какъв е изхода, можем да му помогнем... Grinning

От скука пътува, няма лошо...при все, че изглежда инфантилно и суетно  звезда от категорията на Къванч... да се изкипри и да  пуска снимки в мрежата...може би Кападокия е твърде далеч за услужливите журналисти...
Башак готви здравословна храна...Ако си беше  прибрала и косите за да не падне косъм в манджата, щеше да е по-истинска и човек ще повярва, че е запалена по идеята...но това ще я загрози... иска да покаже, че е достатъчно известна за да е рекламно лице и  да видим колко й върви оранжево... Simple Smile

Хубав ден, дами...

# 482
Ами прилича й оранжевото на аблата...и тавата също! Laughing Към кой ли се е насочила с гозбата?
Ако не е Къванч, може да е мама му Нуртен!  Grinning
Изгледах и 2 серия на Кьосем. Peace Мале цели 2ч 30 мин #Crazy
Оф бе, не мога да се отърва от декорите на Великолепния Век и това си е. ooooh! Анастасия, бъдещата Кьосем, е супер опърничава, султанът- много благороден, та чак истински човек... Гъркинята се раздава за всяка сцена и ще си запази място и в друг турски сериал, сигурна съм. Peace

Поздрав от голос России, с Бг участие Heart Eyes

# 483

Цитат
Из последних данных стало известно что актерский состав сериала «Великолепный век. Королева Кёсем» пополнился еще одним актером. Пока это только слухи, Кыванч Татлытуг еще не подписал контракт с Тимуром Савджи. Турецкий актер обрел массу поклонниц после своего участия в сериале «Запретная любовь» где он сыграл Бехлюля. Молодой человек должен появиться в кадре «Кёсем Султан» в конце первого сезона. Напомним, что всего ожидается 4 сезона сериала. Пока нет достоверной информации о том в какой роли он предстанет в «Великолепный век. Империя Кёсем».

Това никой не го очакваше, но ще съм особено щастлива да се случи като почитател на двойката ББ! bouquet

# 484

Цитат
Из последних данных стало известно что актерский состав сериала «Великолепный век. Королева Кёсем» пополнился еще одним актером. Пока это только слухи, Кыванч Татлытуг еще не подписал контракт с Тимуром Савджи. Турецкий актер обрел массу поклонниц после своего участия в сериале «Запретная любовь» где он сыграл Бехлюля. Молодой человек должен появиться в кадре «Кёсем Султан» в конце первого сезона. Напомним, что всего ожидается 4 сезона сериала. Пока нет достоверной информации о том в какой роли он предстанет в «Великолепный век. Империя Кёсем».

Това никой не го очакваше, но ще съм особено щастлива да се случи като почитател на двойката ББ! bouquet
Hug ...в последната минута на последната серия на сезона да се появи Къванч за да се поддържа интригата през ваканцията...не ми се вярва обаче ...няма вакантни места за главни герои...освен да го играе некой мимолетен любовник на Кьосем..в никоя друга роля няма да е интересен за публиката....
четох в р.форум мнението на турска историчка за филма...филмът не струвал, да се чете книгата й за Кьосем...  Joy Joy Joy

# 485
Hug ...в последната минута на последната серия на сезона да се появи Къванч за да се поддържа интригата през ваканцията...не ми се вярва обаче ...няма вакантни места за главни герои...освен да го играе некой мимолетен любовник на Кьосем..в никоя друга роля няма да е интересен за публиката....
четох в р.форум мнението на турска историчка за филма...филмът не струвал, да се чете книгата й за Кьосем...  Joy Joy Joy

Привет... Дафне:hug:
Основание да споделя това инфо ми дава интервюто на Къванч, след простотиите, които натвори брат му Тугай. Само споменаването на месец ЮНИ като начало на работата му, ми е достатъчно да направя връзката с този сериал. Освен това заяви, че ще снима само още 1 сериал с Япъма. Значи ли това,че с друга продуцентска компания му е забранено да го прави? Тази година се навършиха 10 години откакто Къванч се появи на екран и може би това е и времетраенето на контракта му и с К.Чатай, макар че само го предполагам.
А що се отнася до персонажите в Кьосем, само сценаристите могат да кажат дали има  подходяща роля за Къванч през 2 и 3 сезон на сагата. Вярвам, че при зацикляне на рейтинга, появата на Къванч в тандем с Берен ще е 100% факт! Интересно ще ми е и за какъв хонорар Къванч би се включил, щото Берен ще играе за 90 000 лири на серия! Сериозни пари, нали? Колкото и да си богат, и сценария, и сумата ще имат сериозна тежест "за" участие!
Не гледам на поместеното интервю от писателката сериозно! А и само публиката  ще покаже дали Берен става или не за ролята на Кьосем! Искам да видя със собствените си очи и да имам лична представа за играта на актьорите. Филмираните исторически факти почти никога не съвпадат напълно с официалната история. Признавам, че ми идва в повече да гледам декорите от снимките на Вел.век, но няма как да не е така- Топкапъ е бил столетия султански дворец! Обичаите- халвет например, е с многовековна история, интригите са същите дори и като в английските исторически сериали...В борбата за власт всичко е позволена, така е и в сериалите. Махленски историйки не ми се гледат! Sad
Интересува ме играта на фаворитите ми на първо място, истината за епохата им, ми е на заден план.
Ще гледам Кьосем, пък дано не ме разочарова, че ще ми дойде в повече този път... bouquet

# 486
Основание да споделя това инфо ми дава интервюто на Къванч, след простотиите, които натвори брат му Тугай. Само споменаването на месец ЮНИ като начало на работата му, ми е достатъчно да направя връзката с този сериал. Освен това заяви, че ще снима само още 1 сериал с Япъма. Значи ли това,че с друга продуцентска компания му е забранено да го прави? Тази година се навършиха 10 години откакто Къванч се появи на екран и може би това е и времетраенето на контракта му и с К.Чатай, макар че само го предполагам.
HugЗдр Шани! bouquet Мисля, че днес ПРите на Къванч опровергават новината за ВВ - Много бърза реакция, да му се чудиш...Нещо шубето го гони Къванч  да го свързват с Берен...и отново в изявление от един МОЛ...Аман се каза...Ако няма видео с думите му, 1000 % блъфират...после вестниците си съчинявали глупости, Кивчо немал връзка с това...Обаче си мисля, че Къванч няма добро мнение за фенките си...знае, че ги прави  щастливи като им пуска кьорфишеци.....добре, че не сме от тях...

Къванч не бил наедрял, само възмъжал....от фитнеса...не си спомням прессекретарката да е пускала
снимки от залата......и да ни информира навреме..и затова си.тънем  в заблуда, че е от нищонеправене...
Башака отново в оранж...

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 20:07 от dafnе@

# 487
Привет... Hug
Докато патрона реши какво ще прави с кариерата си, дали ще ни пуска димки или ще ни послъгва за поддържане на интереса, ще гледам Кьосем... Peace

Скрит текст:
Изгледах 3 серия с руски превод. Не ми е за цел да правя анализ от А до Я, но Сафие султан ми стои изкуствена и студена, на моменти напълно безчувствена, не ми е убедителна дори, че я интересува само бъдещето на империята и действията й са в името на просперитета...Показа очевадно личната си изгода при случващите се драматични за Падишаха събития!  ooooh!
В никакъв случай Хюлия Явшар не е по-добра актриса от Небахат Чехре (Валиде султан на Сюлейман Канони)!!! Peace Очите на Небахат хвърляха мълнии, бяха и любящо нежни, когато трябваше... Разводниха се в няколко сюжетни линии и от това загуби рейтинга.
Големият ми интерес поддържа младата гъркиня, раздава се за всяка емоция, напълно последователна! Евала на Анастасия Цилимпоу! За сега ми е любимка! А и вдигна летвата за образа на Кьосем в лицето на Берен, макар изобщо да не се съмнявам в качеството на играта й... Heart Eyes

# 488
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug
Мдаа, кивчо е много смешен като се чуди дали да излезе при журналистите...но нейсе, престраши се...
нито дума обаче за филма през февруари и сериала през юни...нали в тоя мол уж го беше казал...
Привет дами!

# 489
https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_171374238%2F9e82deb930e385cfa2
Не е истина просто ...башак спечелила Къванч със своята скромност и покорство...мълчи и върви на крачка след него...не си спомням  подобни възторжени оди за някой от известните им и доказали се  личности... платен репортаж, но най вероятно се подиграват с башак, респ. с Къванч...  чак пък   скромна...Значи Берг, която говори пред камерата и стои редом до мъжа си е нескромна и непокорна...къванч води башак точно както се води метреса...

# 490
Привет... Hug
Малко знаем ние за Баша... Току-виж се окаже пример за нацията им- скромна и умна най-вече!
Ами Къванч вече да си я взема, че да се успокоят и феновете!
Mr. Green

# 491
Айде, бе Шани .. Hug стегни се да изпишем тая тема...и да украсим темата коледно...

# 492
Ами Къванч вече да си я взема, че да се успокоят и феновете! [/b] Mr. Green
Hug Тоя репортаж не е случаен...може да се вземат около НГ...

# 493

Пожелавам им го! Дай боже Баша да го дари с желаните 5 деца в следващите 5 години, да видим тогава дали Кивко ще се назландисва да снима... Grinning

# 494

Пожелавам им го! Дай боже Баша да го дари с желаните 5 деца в следващите 5 години, да видим тогава дали Кивко ще се назландисва да снима... Grinning
Hug може  и да са се оженили...пробваха да обявят новината с туитъра...никой не повярва и  набедиха хакерите...определено, башака демонстрира самочувствие...беше много утрепана в началото...

Общи условия

Активация на акаунт