"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
За предпочитане е Сеит и курт да са пазачи, мани ги тия мачки... Grinning

# 556
За предпочитане е Сеит и курт да са пазачи, мани ги тия мачки... Grinning

Hug Hug КС - пазач на темата????..Ами той  кого защити във филма - любовта ли , семейството , приятелите, та да опази и темата.... Става само за декоративна украса...Щото не вярвам и в актьорската му кариера занапред...
Добро утро и хубав ден, дами...

# 557
Hug Hug КС - пазач на темата????..Ами той  кого защити във филма - любовта ли , семейството , приятелите, та да опази и темата.... Става само за декоративна украса...Щото не вярвам и в актьорската му кариера занапред...

Хайде и мачката избега...не я харесаха от селесао! Laughing
Аз пък смятам, че добавянето на името/ прозвището Курт е обида за животното, което винаги е оцелявало, борейки се! Много сериозен е въпросът кой защити КС в сериала! Ами защити турското! Избра турското! Унижи руското! Отрече се от руското си минало! Самоунищожи се! За пореден път казвам, че този герой никак не ми харесва! Много негативизъм носеше и логично сериалът приключи преждевременно!
И все пак- предпочитам вълци пред мачки!!!
Wink

# 558
Hug Hug КС - пазач на темата????..Ами той  кого защити във филма - любовта ли , семейството , приятелите, та да опази и темата.... Става само за декоративна украса...Щото не вярвам и в актьорската му кариера занапред...

Хайде и мачката избега...не я харесаха от селесао! Laughing
Аз пък смятам, че добавянето на името/ прозвището Курт е обида за животното, което винаги е оцелявало, борейки се! Много сериозен е въпросът кой защити КС в сериала! Ами защити турското! Избра турското! Унижи руското! Отрече се от руското си минало! Самоунищожи се! За пореден път казвам, че този герой никак не ми харесва! Много негативизъм носеше и логично сериалът приключи преждевременно!
И все пак- предпочитам вълци пред мачки!!!
Wink
Hug Oще когато отказаха пресконференцията след снимките в СП, беше ясно накъде ще тръгне филма...
Къванч съвсем се е занемарил, винаги е бил конте...откакто се събра с топ стилистката на Турция на нищо не прилича...срам за башака, не може да облече мъжа до нея...или вече на самия Къванч не му пука как изглежда...странно ако наистина ще има филм през март

# 559

Hug Oще когато отказаха пресконференцията след снимките в СП, беше ясно накъде ще тръгне филма...
Къванч съвсем се е занемарил, винаги е бил конте...откакто се събра с топ стилистката на Турция на нищо не прилича...срам за башака, не може да облече мъжа до нея...или вече на самия Къванч не му пука как изглежда...странно ако наистина ще има филм през март

И какво можеха да кажат? newsm78 Че Сеит ще се изгаври с Шура ли? Направо от Япъма щяха да си изпросят яростен публичен линч! Но отказът на пресконференция беше надменно поведение от турска страна...не ми се коментира приключил и не особено стойностен сериал! ooooh!
Жалко и за Берен като Кьсем султан!  SadИ чудеса да станат, няма спасение за тази продукция! Не може всеки да се пъне да пише сценарий на историческа тематика! А и без това вече турския зрител не искат да си напряга и къдри гладката кора под скалпа... Колкото по-лесно смилаем е сюжета на сериала, толкова е по-гарантиран рейтинг за оставане на екрана.
За Къванч какво да кажа... Все ми се струва, че ни готви професионална изненада и дано Praynig...Може и заради това да е качил килца, окръглил се е...месечинко Simple Smile... Пък и зима е, няма да залабва и да му е студено я... Peace

# 560
И какво можеха да кажат? newsm78 Че Сеит ще се изгаври с Шура ли? Направо от Япъма щяха да си изпросят яростен публичен линч! Но отказът на пресконференция беше надменно поведение от турска страна...не ми се коментира приключил и не особено стойностен сериал! ooooh!
Жалко и за Берен като Кьсем султан!  SadИ чудеса да станат, няма спасение за тази продукция! Не може всеки да се пъне да пише сценарий на историческа тематика! А и без това вече турския зрител не искат да си напряга и къдри гладката кора под скалпа... Колкото по-лесно смилаем е сюжета на сериала, толкова е по-гарантиран рейтинг за оставане на екрана.
За Къванч какво да кажа... Все ми се струва, че ни готви професионална изненада и дано Praynig...Може и заради това да е качил килца, окръглил се е...месечинко Simple Smile... Пък и зима е, няма да залабва и да му е студено я... Peace

Hug мале, ако ги подхванеха за  достоверността на историята, каквито заявки имаше....
Верженски, Борински, Чупилкина, любимеца на Николай Втори и блестящия офицер...ставаше международен скандал..затова се и покриха...
мислиш, че Къванч се готви за роли на средна възраст...като му убиват сексапила и  определено  има запуснат вид...безделничи просто, ама защо го прави публично...
Екскурзоводката спасила няколко човешки живота... bouquet

# 561
Hug мале, ако ги подхванеха за  достоверността на историята, каквито заявки имаше....
Верженски, Борински, Чупилкина, любимеца на Николай Втори и блестящия офицер...ставаше международен скандал..затова се и покриха...
мислиш, че Къванч се готви за роли на средна възраст...като му убиват сексапила и  определено  има запуснат вид...безделничи просто, ама защо го прави публично...
Екскурзоводката спасила няколко човешки живота... bouquet

Привет bouquet
Не само заради показаното на екрана се покриха от екипа на Япъма. Не му прави чест на Керем Чатай такова поведение, а и как ли можеше да скрие хищническия стил на водещата си сценаристка Едже.  ooooh! Според мен тя носи на плещите си тежкия професионален провал  на цялата ( без много потенциал) семейна история на поручик Еминов. Жалко, че не тя, а Къванч отнесе големия негатив... Whistling
Сега вече няма как да не е особено внимателен към предлаганите сценарии. И дано никога повече не се довери на споменатата  #2gunfire сценаристка.Не разбрах коя е екскурзоводката...

Нещо хубаво: Heart Eyes
http://vk.com/video_ext.php?oid=226662172&id=171464895&h … 63b3283459&hd

# 562
Привет bouquet
Не само заради показаното на екрана се покриха от екипа на Япъма. Не му прави чест на Керем Чатай такова поведение, а и как ли можеше да скрие хищническия стил на водещата си сценаристка Едже.  ooooh! Според мен тя носи на плещите си тежкия професионален провал  на цялата ( без много потенциал) семейна история на поручик Еминов. Жалко, че не тя, а Къванч отнесе големия негатив... Whistling
Сега вече няма как да не е особено внимателен към предлаганите сценарии. И дано никога повече не се довери на споменатата  #2gunfire сценаристка.Не разбрах коя е екскурзоводката...

Hug Ако съдим по последиците минусите ги отнася Къванч, защото е най-разпознаваемия и звездата на екипа, Чатай инкасира  финансови загуби, има си нови проекти, продължава напред...еджето се е отдала на любимото си хоби пътешествията, видимо в добра форма....Къванч заяви, че слуховете за стреса след КиШ го разсмиват, личи си, обаче че  преживява..интервюто пред GQ  определено е меланхолично, без грам настроение, ентусиазъм и амбиция...въпреки, че пресата го щадеше  на фона на злобата, която се излива сега по Берен.. но щом  взе  да се появява и като некой клошар на публични места...  .сигурен знак за продължаваща депресия....добър сценарий едва ли ще има скоро...секторът е в криза...сериалите са с по 3-5-6 % рейтинг...всички заплашени от спиране...турските сапунки ги отнасят корейските сериали, според мен...най-малкото за това, че те отвеждат в нова и непозната страна...
...Екскурзоводката е била с немската група, чула  странен шум..атентаторът  вадил предпазителя на бомбата.и се развикала..та немците се разбягали и така някой и друг се спасил...между другото бил добре облечен млад мъж, досущ  турчин, с козя брадичка...Истанбул става дестинация само за смелчаци... Simple Smile

# 563
Аз пък смятам, че добавянето на името/ прозвището Курт е обида за животното, което винаги е оцелявало, борейки се!
Hug Toчно, и много исках в тая посока да развият филма...вълкът е хищник, но някои качества го правят специално животно...свободен, независим, честолюбив, справедлив, предан...движи само с една вълчица до смъртта й...а след това остава сам...при двубой   победителят никога не доубива съперника, а му подарява живота...досущ като нашия герой, който закопа жив Петро...ама тогава немаше да са удоволетворени некой кръвожадни зрителки....още по-обидна е появата на башака с тениска с образа на вълк, но може и да не е гледала филма...бил курт защото като малък се плашел от вълци е меко казано глупост, т.е.още тогава е  бил страхливец  и какъв герой може да стане занапред... героят на Къванч се разпозна в приказката на Мурка за вълка...щото очите му светкали на тъмно и плашил овците...а  той не бил толкова страшен. Simple Smile. само помияр е....Къванч не е играл силни мъже...опитаха се в К/Г , но накрая пак го вкараха в познатия образ...

# 564

...бил курт защото като малък се плашел от вълци е меко казано глупост, т.е.още тогава е  бил страхливец  и какъв герой може да стане занапред... героят на Къванч се разпозна в приказката на Мурка за вълка...щото очите му светкали на тъмно и плашил овците...а  той не бил толкова страшен. Simple Smile. само помияр е....Къванч не е играл силни мъже...опитаха се в К/Г , но накрая пак го вкараха в познатия образ...

Всичко това за вълка, за алегорията със Сеит, ми изглежда много прозрачно и плоско от страна на Нермин Безмен и сценаристката! Реално Сеит е бил  женкар във вълча кожа, за да прикрие слабостите в мижитурския си характер.  Женкар, ама мижитурка! Плазмодий. Слава богу, че не спря Шура да замине! Ей така кротко, без да искат, екипът прокараха линията на силната вълчица, оцеляваща сама, дори и в тотално непознат чужд и далечен свят.  А единакът никога не се откъсна от полата на покорната, сълзлива и лумпена половинка. Сигурно е напуснал този свят с отворени очи, вперени в далечния запад, улавящ тънкия мирис на жасмин, мирисът на Шура...  Sad
Ще излезе, че ролята на Мехмед Шадоолу, до момента е най-сладникавата, но пък най-праволинейно мъжката в библиографията му... ooooh!

На този бъзльо прощавах всичко...
Laughing

На този офицер никога май няма да простя!
ooooh!

# 565

На този бъзльо прощавах всичко...
Laughing

На този офицер никога май няма да простя!
ooooh!
Hug Hug Hug
Спрямо  очакванията ми, разочарована съм единствено от Кузей. И не толкова, че  плю на дадената дума … мога да  разбера всеки компромис, ако го налагат   драматични обстоятелства…само че нищо такова не се случи във филма…напротив, заради дълга от миналото  Гюней   се отказа от любимото момиче и заради братските чувства    спаси  живота му…е, не са ли квит…като се замисля  завоят във филма беше направен с разговора между джемре и хандан…в един филм с толкова съдържателни и логични  диалози, претупаха тая важна сцена …дадоха само финала -   целувките и  сълзите…какво толкова каза  Джемре, та  хандан се пречупи и  застана срещу любимия  син …за по-лесно решиха да  ни спестят  този разговор и така ни преметнаха без да се усетим…в името на хепи енда по ьелание на зрителките жертваха логиката и целия замисъл на филма...И съм сигурна, че това е причината Мелек да скъса с Айпъма...
Бехлюл го разбирах и му съчувстхах заради трудния избор и високата цена, която  плати…даже по-висока от тази на Бихтер…самотата и вината са не по-малко страшни от смъртта…
Курт също го разбирах… негодник и мерзавец…и за какво да го обвинявам и от какво да съм разочарована, като   не съм имала други очаквания…абсолютно логична раздяла…  с любовницата си, която почна да го отегчава и му пречи….…дразнещото при курт  беше  скуката…. не беще негодник, който да предизвиква интерес и дори симпатии в зрителя

# 566
Дафне Hug
Аз пък съм разочарована и от Кузей, и от Сеит!  Grinning
Многократно съм писала по този въпрос и за двамата герои.
И все пак Сеит ми е по-голямото разочарование... защото, за разлика от Кузей, е живял сред елита на обществото, макар и руско, имаше образование, имаше интереси, беше воин! Но се измъкна от връзката с Шура точно като плазмодий! Явно преследваше изпълнението на бащината заръка само да се забавлява е рускините, но да се ожени за тяхно, турско, момиче! От тяхната вяра! Вярата!!! Whistling
Кузей си беше простоватичко  създание, силно мразеше и силно обичаше... на мен ми простееше. Вечно се чувстваше неразбран от най-близките си, дистанциран, войнствен...А и след като се подигра със Зейнеп, съвсем ме настрои срещу себе си.  Crossing Arms
А Бехлюл- ах Бехлюл! Crazy Перфектният измамник си получи това, от което се страхуваше- остана сам, без семейство, без покровител, без любов, но с най-големите си страхове... Типове като него преживяват дълбоко такива  разриви, но се изправят бързо на крака и... продължават да дишат!
Да видим колко разнороден образ ще е следващия му герой, дано е скоро... Peace

# 567
Да видим колко разнороден образ ще е следващия му герой, дано е скоро... Peace[/b]

Hug E, не остана време...месец и половина до новия филм...въпреки, че всичко още е дълбоко засекретено...сюжет, сценаристи, режисьор, партньори... знае се само за Къванч...  какво толкова се крие... има сценарии, които се пишат специално за даден актьор, няма лошо,  ама се знае кой го пише, кой  продуцира, кой ще режисира....голяма бомба ни готвят....Къванч  не е играл още шеф на холдинг,  интелектуалец, или в криминале, разведен, с деца.. newsm78.

екс съпруга на Башак ...не страда, задето не е с нея, напротив.....   що   К§Б не мога да ги видя  така естествени, ами все едни  превземки и пози...

# 568
Дафне Hug, не им вервам на инфото вече. Може и след 2 месеца да гледаме филм, ама ей на- немам никакви усещания...Не искам да го гледам само като престъпник, другото- каквото дойде...не горя от желание  Laughing
Орен Франсез и Селен Сойдер доста бързо са се оженили в края на миналата година.  Peace
Да са все така щастливи bouquet

# 569
Цитат на: shaane link=topic=854982.msg3241363
2#msg32413632 date=1453660396
Дафне Hug, не им вервам на инфото вече. Може и след 2 месеца да гледаме филм, ама ей на- немам никакви усещания...Не искам да го гледам само като престъпник, другото- каквото дойде...не горя от желание  Laughing
HugДа не се готви за някоя спортна роля, виж това наистина ще бъде интересно...турция е баскетболна нация, даже са били световни вицешампиони...Къванч изглежда във форма...сигурно заради мацето до него...даже е с кожените аксесоари...

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 10:15 от dafnе@

Общи условия

Активация на акаунт