"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Обаче какво искаше Сеит от Шура, да я обезличи напълно ли?

Курт не иска нищо друго освен по-бърза раздяла с метресата, затова са тия скандали ..  в  главата му  трайно се е настанила Мурка...и вече е взел решението...

# 46
Напълно вярно! Сеит явно е загубил интерес към Шура и търси начини да я разкара. Интересено ми е накрая какво става с Шура newsm78 Защото в началото на миналата серия показаха как сестра и -Тина е починала и беше със снимката на Шура в ръка.

Скрит текст:
Шура заминава , сестра й умира в Истанбул , а Сейт започва връзка с нова жена , с която по-късно имат дъщеричка. Това го прочетох ето тук http://thebest4womens.blogspot.com/2015/06/blog-post_15.html

# 47
Дами, да се почерпим с ябълки петровки  и честит празник на празнуващите:

# 48
Напълно вярно! Сеит явно е загубил интерес към Шура и търси начини да я разкара. Интересено ми е накрая какво става с Шура newsm78 Защото в началото на миналата серия показаха как сестра и -Тина е починала и беше със снимката на Шура в ръка.

Скрит текст:
Шура заминава , сестра й умира в Истанбул , а Сейт започва връзка с нова жена , с която по-късно имат дъщеричка. Това го прочетох ето тук http://thebest4womens.blogspot.com/2015/06/blog-post_15.html

Благодаря  bouquet, така е, гледали сме филма онлайн.
Честит празник на имениците  bouquet

# 49
Много ми е смешен Курт...перчи се като петел...бил герой, имал и куп  добродетели...Живеел за едната чест...Чудно ми е обаче защо не защити Шура като я нарекоха метреса...ако е мъж на честта...

# 50
Добър Вечер!
Защо Сеит вече не иска  Шура? Не я ли обича вече?

# 51
Добър Вечер!
Защо Сеит вече не иска  Шура? Не я ли обича вече?
Здравей! започва да се влюбва в Мурка...

# 52
По различен начин Курт гледа Мурка, ...даже се усмихва до нея...Към Шура доста правдободобно неприязън, раздразнение, но не и ревност...

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 21:37 от dafnе@

# 53
По различен начин Курт гледа Мурка, ...даже се усмихва до нея...Към Шура доста правдободобно неприязън, раздразнение, но не и ревност...
Защо неприязън?

# 54
Защо неприязън?
Неприязън, защото още е в Истанбул ...и с присъствието си му пречи да си устрои живота.. иска  да създава семейство...Ако беше заминала нямаше да има нужда да се обяснява пред всеки...що така обича Шура, пък се жени за друга...нали много държи на честта си...

# 55
Taя серия изчистиха въпроса със злодеите...няма тина, няма Петро,  доверие, гордост и т.н....Самият Курт няколко пъти се обяснява без обаче  да ги обвини за раздялата... пред Джелил - бил загубил доверието на Шура и от мъж на мечтите й се превърнал в лъжец...само дето не страда от тоя факт.. Ако един мъж изпитва подобни угризение ще се напие, ще се сбие, ще се гръмне, но няма да ходи и тропа по чуждите врати...за да се жени...
пред Али – дошло му време да свие гнездо
пред Мурка - минало е много време, различни светове, останали  само снимките...много  ясно -връзката е изчерпана, не я обича...
Не намери за нужно да излъже нещо и  Аля...подмина я, без да й отговори...
Прекрасна игра на Фахрието... играе с лекота, хубави очи, изразителен поглед, разчиташ добре емоциите й и без  да говори...много добро решение, че я направиха мълчалива...

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 22:58 от dafnе@

# 56
Здравейте, за първи път пиша в тази тема  Wink Гледам сериала и го харесвам, но начина по който се развива действието натам много ме разочарова. Не знам и в книгата ли нещата се случват по този начин, но аз очаквах една истинска и бурна любов, а то какво се оказа ... Сигурно затова сериала е претърпял фиаско.

Според мен Сеит обича Шура и затова показва тази злоба и неприязън в ситуациите, когато Петро е около нея. За мен точно това показва, че ревнува. Ако беше обратното щеше да показва безразличие. Много се издразних, че отиде да иска ръката на Мюрвет. Между другото казвате, че тя се загнездила в главата му, а аз не видях да е особено тъжен от факта, че майка й отказа да му я даде. По-скоро се обиди за себе си и за собственото си достойнство. Имам чувството, че този сериал е направен, за да величае туркините. А Шура не спряха да я оприличават на лека жена, на метреса. За първи път виждам в сериал някой насила да иска да се отдалечи и раздели с любимата си жена. Съжалявам, но представен по този начин Сеит Еминов не ми е идеала за мъж. Много съм разочарована и дано в действителност нещата да не са били точно такива, каквито ги описва авторката  Confused

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 00:51 от boby_pl

# 57
Здравейте, за първи път пиша в тази тема  Wink Гледам сериала и го харесвам, но начина по който се развива действието натам много ме разочарова. Не знам и в книгата ли нещата се случват по този начин, но аз очаквах една истинска и бурна любов, а то какво се оказа ... Сигурно затова сериала е претърпял фиаско.

Според мен Сеит обича Шура и затова показва тази злоба и неприязън в ситуациите, когато Петро е около нея. За мен точно това показва, че ревнува. Ако беше обратното щеше да показва безразличие. Много се издразних, че отиде да иска ръката на Мюрвет. Между другото казвате, че тя се загнездила в главата му, а аз не видях да е особено тъжен от факта, че майка й отказа да му я даде. По-скоро се обиди за себе си и за собственото си достойнство. Имам чувството, че този сериал е направен, за да величае туркините. А Шура не спряха да я оприличават на лека жена, на метреса. За първи път виждам в сериал някой насила да иска да се отдалечи и раздели с любимата си жена. Съжалявам, но представен по този начин Сеит Еминов не ми е идеала за мъж. Много съм разочарована и дано в действителност нещата да не са били точно такива, каквито ги описва авторката  Confused

Добро утро  bouquet... изобщо нямах интернет снощи, както и тв сигнал Cry
Още един мислещ като мен и Дафне. boby_pl Hug,  irina_77 Hug добре дошли  bouquet
Загубих интерес да прочета книгата дори и след финала на сериала, но от прочелите я, се знае, че Сеит е обичал Шура много повече отколкото показаха на екрана...и е страдал за нея. На финала ще видим точно обратното.  Peace Хубав ден   bouquet

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/06/30/plajda-once-kavga-ett … -sonra-baristilar

Пак интриги от журналистите...Къванч бил нервен, хвърлял камъни за успокоение, плувал сам, БД се пекла на плажа...после пак се сдобрили...дрън-дрън, важното е, че са заедно Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 07:52 от shaane

# 58

Скрит текст:
Цитат
Кыванч продолжает отдых в Бодруме с Башак Дизер.
Корреспондент стал свидетелем их ссоры.Кыванч и Башак говорили на повышенных тонах и оба сильно жестикулировали. Затем Башак одна пошла к дому. Кыванч остался на пляже в плохом расположении духа и бросал камни в море. Через некоторое время Башак вернулась и стала загорать, а Кыванч направился к морю

http://vk.com/feed?w=wall-69737714_39870

# 59
Така е, Курт се дразни от присъствието на Петро до Шура, но за мен това не е знак за обич и ревност към нея, а по-скоро знак за притежание. както към една вещ, може да ти е излишна, но не ти е приятно да попадне в чужди ръце, особено ако си враждебно настроен към този човек...Към Петро  доминира омразата, причината -  нараненото  самолюбие, знае, че Петро е платил, за да му  спаси живота, и в този смисъл му е длъжник...защо не и завист...единият е собственик на хотел, преуспял човек, другият е собственик на пералня, шушумига, който се прави на герой пред перачките...това е нетърпимо за себичен човек като Курт.
- иска да ме обиди чрез Шура, като я нарича метреса, казва на Емине...ето го 100 % егоист...вместо да защити Шура, уж любима жена, задето я наричат публично метреса,   се гневи, че са си позволили да му кажат истината в очите...и с това да го засегнат...живот с метреса не е добър атестат, как да се перчи, че е мъж на честта и има добродетели... Simple Smile
За мен Мурка се е загнездила в главата му и измества Шура.. дават като спомени общи моменти с нея, а с Шура нито един...при все, че са били 8 години заедно и требе лудо да я обича... Simple Smile
За рускините и туркините си права..русофилски или русофобски е сериала, хубав въпрос за анкета...

Общи условия

Активация на акаунт