На мен най-много ми хареса тази позната семейна двойка:

Ами, нормално облечени, нормално излъчване, напълно естествени както и всички останали между другото....няма стойки, чупки, голи кореми, селфита, муцки и прочие провокации...

Виж, Шани..това си е светско мероприятие...ако предстои нов филм на Къванч, логично е да се покрие за известно време... за да не се амортизира лицето му, да не омръзва на публиката, да повярваме на превъплъщението му.. ...така е по света....спомни си преди К/Г...от дъжд на вятър папарашки снимки...къванч е все пред очите на публиката и противно на декларациите че светския живот не го вълнува...
Виж, Шани..това си е светско мероприятие...ако предстои нов филм на Къванч, логично е да се покрие за известно време... за да не се амортизира лицето му, да не омръзва на публиката, да повярваме на превъплъщението му.. ...така е по света....спомни си преди К/Г...от дъжд на вятър папарашки снимки...къванч е все пред очите на публиката и противно на декларациите че светския живот не го вълнува...

всички изглеждат шокирани, а Башака бясна...тоя мъж обаче не е случаен, слушат го внимателно...иначе щяха да го изхвърлят...и сякаш нарочно търси скандала...явно му е писнало от номерата на Башак и иска публично да я дискредитира...най-вероятно случаят няма да се раздуха и няма да разберем причината...поне на снимката ясно личат истинските години на Башак...38-40.......опс...башака е изтрила снимките от партито в инстаграма...където се правеше на балерина...

И какво иска да парадира толкова?
И какво иска да парадира толкова? 
Мдаа, няма коледни промоции в Рсериали...крачка встрани и изстрел..нооо.нека да е весело и да си тече купона...

Съмнявам се дали Къванч е в Уелс..там е обявено бедствено население, проливни дъждове, наводнения, очакват снежни бури, евакуират местните...Башак нещо не я слуша главата...и в ЮАфрика отиде по време на ураганите...уж по работа, ама не се видя резултата...
аз я пращам по топлите морета, тя ни пуска снимки от северните...права си, браво Шани...
фотошоп е...и е на ролери...яко манипулира.....играе някаква роля в живота на къванч, но не е любима жена...затова ни се хили от всяка снимка...като гледа че й се връзваме...

Препоръчани теми