"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
То така пишат, че каката не е била на партито, ама знае ли човек...може да е чакала от засада...при кривите огледала... Laughing
На мен най-много ми хареса тази позната семейна двойка:
bouquet

# 526
На мен най-много ми хареса тази позната семейна двойка:[/b] bouquet

Hug Ами, нормално облечени, нормално излъчване, напълно естествени    както и всички останали между другото....няма стойки,  чупки,  голи кореми, селфита, муцки и  прочие провокации...

# 527
Иии една страхотна снимка, двама силни мъже- една млада икона и вечния Езел: Hug

Мда, младата смяна идва с гръм и трясък! Ако Къванч се отказваше от киното, едва ли би си направил труда да уважи премиерата на Чаатай. Ще се снима и не само в един проект, убедена съм! Peace

# 528
Иии една страхотна снимка, двама силни мъже- една млада икона и вечния Езел: Hug

Мда, младата смяна идва с гръм и трясък! Ако Къванч се отказваше от киното, едва ли би си направил труда да уважи премиерата на Чаатай. Ще се снима и не само в един проект, убедена съм! Peace

HugВиж, Шани..това си е светско мероприятие...ако  предстои нов филм на Къванч, логично е да се покрие за известно време... за да не се амортизира лицето му,  да не омръзва на публиката,  да повярваме на превъплъщението му.. ...така е по света....спомни си преди К/Г...от дъжд на вятър папарашки снимки...къванч е все пред очите на публиката и противно на декларациите че светския живот не го вълнува...
Башака и Къванч засечени на излизане...По традиция вътре не ги засичат, всеки  следва своята си волна програма...
Скандалът е с Башак .. има най-бясна физиономия ...чак е изкривила лицето си...
Другите са по скоро  умиротворители...
.

# 529

HugВиж, Шани..това си е светско мероприятие...ако  предстои нов филм на Къванч, логично е да се покрие за известно време... за да не се амортизира лицето му,  да не омръзва на публиката,  да повярваме на превъплъщението му.. ...така е по света....спомни си преди К/Г...от дъжд на вятър папарашки снимки...къванч е все пред очите на публиката и противно на декларациите че светския живот не го вълнува...
Башака и Къванч засечени на излизане...По традиция вътре не ги засичат, всеки  следва своята си волна програма...
Скандалът е с Башак .. има най-бясна физиономия ...чак е изкривила лицето си...
Другите са по скоро  умиротворители...
.

Определено нещо се е случило. Къванч е като шокиран. Керем възпира мъжа с бялата риза. Не ме вълнува особено де... Simple Smile
Къванч и до магазина за баклава да отиде се прави сензация.Не може да се скрие изобщо...
а светския блясък и живот никак не са му чужди и не бяга от това...не всичко, което казва го приемам за 100% истина Peace

# 530

Определено нещо се е случило. Къванч е като шокиран. Керем възпира мъжа с бялата риза. Не ме вълнува особено де... Simple Smile
Къванч и до магазина за баклава да отиде се прави сензация.Не може да се скрие изобщо...
а светския блясък и живот никак не са му чужди и не бяга от това...не всичко, което казва го приемам за 100% истина Peace

Hug всички  изглеждат шокирани, а Башака  бясна...тоя мъж обаче не е случаен, слушат го внимателно...иначе щяха да го изхвърлят...и сякаш нарочно търси скандала...явно му е писнало от номерата на Башак и иска публично да я дискредитира...най-вероятно случаят  няма да се раздуха и няма да разберем причината...поне на снимката ясно личат истинските години на Башак...38-40.......опс...башака е изтрила снимките от партито в инстаграма...където се правеше на балерина...

Много свежо франсе

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 23:23 от dafnе@

# 531
Честита Коледа, Дафне! bouquet Както и на всички погледнали в темата...с незабравим дует: Heart Eyes

Пожелавам на всички най-хубавото в живота ни тепърва да се случи!
На всички най-вече здраве и сбъднати желания...Топлина, любов и благополучие!!!
bouquet

# 532
За много години, Шани...За много години, дами... Hug Hug Hug
Башак демонстрира празничен  тоалет...със златисти мотиви...любувайки се на собствената си персона в огледалцето...явно се готви за специална Нова година...След Чешме, Мармарис,  ред е на топлите морета...

Добро утро и приятен ден...
оригинална хрумка на рускините...сложили са й корона...да е достойна за принца мна Турция...надяват се да не й тежи много...

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 09:57 от dafnе@

# 533
За много години, Шани...За много години, дами... Hug Hug Hug
Башак демонстрира празничен  тоалет...със златисти мотиви...любувайки се на собствената си персона в огледалцето...явно се готви за специална Нова година...След Чешме, Мармарис,  ред е на топлите морета...

Честно казано Баша прекалява с тези селфита! ooooh! И какво иска да парадира толкова?
Да покаже, че е по- по- най от двамата ли? Световно неизвестната гардеробиерка, доби световна слава около принца... Луда работа е тяхната история, първенющина...
Тази мода, със селфитата, е сред 11-13 годишните ми ученички, разбирам ги...Ама вече да гониш 40 и да не си си изживял пубертета, за какво иде реч тогава?!
Де да де беше попитала и огледалцето дали е най-красива на света и да си яхне метлата...
С тази тинейджърка около себе си, Къванч нема да захване работа скоро... Crossing Arms

# 534

Честно казано Баша прекалява с тези селфита! ooooh! И какво иска да парадира толкова?
Да покаже, че е по- по- най от двамата ли? Световно неизвестната гардеробиерка, доби световна слава около принца... Луда работа е тяхната история, първенющина...
Тази мода, със селфитата, е сред 11-13 годишните ми ученички, разбирам ги...Ама вече да гониш 40 и да не си си изживял пубертета, за какво иде реч тогава?!
Де да де беше попитала и огледалцето дали е най-красива на света и да си яхне метлата...
С тази тинейджърка около себе си, Къванч нема да захване работа скоро... Crossing Arms

Hug Мдаа, няма коледни промоции в Рсериали...крачка встрани и изстрел..нооо.нека да е весело и да си тече купона...
То да бяха само селфитата...ама в същото време я и снимат.....доста  объркващо и нетипично за жена на нейната възраст...може да е тресе някаква мания, случва се при хора, които не могат да понесат известността и дават на късо,  или просто предизвиква антифенките...но тогава защо трие ироничните коментари...във всеки случай ще е по-интересна ако е по-невидима за хората...
Киво спечелил приза за най-стилен мъж на 2015...Според мен, това, че е най-красив, не означава, че е най-стилен..Къванч дава заден в стайлинга си...В репортажа подборката е от манекенски снимки..не се признава....все едно  да пуснат снимки на Бехлюл ... Най-стилен мъж се избира, не чрез специални фотосесии, а чрез папарашки снимки и в непринудена овстановка...на плажа, в ресторанта, на улицата, на официални мероприятия...
да не припомням с какво камуфлажно яке се разхождаше доста дълго време...
Виж на тая снимка изглежда много добре...99 % от дамите в РС със сигурност ще поискат да увиснат на шията на тоя мъж... Simple Smile Simple Smile

# 535
И отново в обектива- Баша! Произвежда си лични новини... Сега в Уелс. Много важно!
Де го Къванчо?
newsm78

# 536
И отново в обектива- Баша! Произвежда си лични новини... Сега в Уелс. Много важно!
Де го Къванчо?
newsm78

Hug Съмнявам се дали Къванч е в Уелс..там е обявено бедствено население, проливни дъждове, наводнения, очакват снежни бури, евакуират местните...Башак нещо не я слуша главата...и в ЮАфрика отиде по време на ураганите...уж по работа, ама не се видя резултата...

# 537
Разгледах снимката на по-късен етап и ми се вижда много неестествено положението на тялото на Баша, все едно е на ролери... Едни неестествени чупки, фигурата много едра на фона на къщетата... може и да е фотошоп.
И при бедственото положение в ОК, никакви следи от наводнения на тази снимки...взела ни е за калинки.
Mr. Green

# 538
Разгледах снимката на по-късен етап и ми се вижда много неестествено положението на тялото на Баша, все едно е на ролери... Едни неестествени чупки, фигурата много едра на фона на къщетата... може и да е фотошоп.
И при бедственото положение в ОК, никакви следи от наводнения на тази снимки...взела ни е за калинки.
Mr. Green
Hug аз я пращам по топлите морета, тя ни пуска снимки от северните...права си, браво Шани... bouquet фотошоп е...и е на ролери...яко манипулира.....играе някаква роля в живота на къванч, но не е любима жена...затова ни се хили от всяка снимка...като гледа че й се връзваме... Simple Smile

# 539
Потопът над старата Англия хич не е към края си...
Ето и сайта на НАСА за времето за момента. Колкото по-червено е, толкова по-ураганни са ветровете...
То ще й се върне подигравката в някой бъдещ момент!
Grinning

http://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthogra … loc=-3.725,52.107

Общи условия

Активация на акаунт