Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мамчета, в тия жеги не излизаме и ние, преди обяд за около час, от кухнята до към 4.00-5.00 часа вкъщи, или ако озверява (което е по-рядко по обяд), тогава може малко в парка.
Август и част от септември няма да има кухня, но вече трябва да минава на нашите манджички, защото яде почти всичко. А как обича сладолед, облизва клечките с такъв кеф или гребе с малка лъжичка от фунията ми.
Звезда, сори мила за триколката, аз затова не взимам от нета нищо, око да види и ръка да пипне. Още ни е рано за тях, но взе да й става интересно на ето тези кончета http://www.hippoland.net/dolu-plastic-ljuleescho-se-konche-s-kolelca, дадоха ни за проба едно старичко. Хем люлка, хем кракомобилче.
Тони, как сте, наистина дечицата надрастват много проблеми, дано да е така и при вас.
Мама Сънчо, радвам се да се включиш и съжалявам за премеждията, минахме не веднъж през дори по-тежки с близките ни, добре че малкото човече изпълва всяка минута, иначе да сме изперкали тотално.
Ние се развиваме бързо, бърбори, имитира, сглобява, пее като Монсерат Кабайе навсякъде, вдига яко шум, заспива по нощите, става по нощите поне 2 пъти, влачи търкалца, иска навън да играе с другите и за щастие все още иска да стои в количката. Искаме да се цопнем скоро в някое моренце и да изглеждам ето така  grinning039
Поздравявам всички мами активни и пасивни във форума  Kissing Heart

# 106
И ние сме така с излизането.От 11 ч ,вървиме,ритаме топка и поспива.Към 14 ч се птибираме,хапва,игра.Сега заспа та и аз се мятам.После десерта и към 19-19.30 ч излизаме до към 21ч.Получихме най-после правилната триколка,утре монтаж,аман.

# 107
На нас за РД ни подариха ето тази триколка,но бих посъветвала мамите,които не са купили да искат да е с цяла дръжка,но за подарък не мога да мрънкам

http://www.detskisviat.bg/bg/product/jou-auto-trikolka-extreme-3 … heta-i-trotinetki

# 108
  • София
Здравейте, момичета, благодаря ви за милите думи!   bouquet Каквото и да е, трябва да мине, дано да е леко.  Praynig Отскочихме до Сапарева баня малко ние, да проветрим главите, добре ни се отрази. Хванах му цаката, защо не иска да яде хитреца. Иска той да държи лъжицата, моля ви се и понеже е инат (като баща си) ако не стане на неговото, просто не яде!  Crossing Arms Ще ме закопаят тия моите, казвам ви, всякакви идеи за още едно бебе ми се изпариха. Нямам сили, нямам!

Айде лека от нас!

# 109
  • Варна
Привет!
Ние сме с нова зъбна офанзива. Изненадващо проби кътник,има дупка и горе на един от вторите резци, но там още не виждам зъб. Може и други да има. Много се плюнчи. При предните 6 зъба не е имало такова плюнчене при нас. Кривучи се от време на време.
Иначе продължава да се учи да върви. Голям мерак има най-накрая.

За триколкити - не съм съгласна, че трябва да е с една дръжка. Тя не е като количката. Идеална си е с 2 дръжки, по-лесно се управлява, защото те са свързани, не са съвсем отделни, както е при количката и пак става и с една ръка да се управлява (в центъра). Освен това си закачам пазарските торби там, както и една малка раничка с принадлежностите на детето, което при една дръжка няма как да стане.

# 110

За триколкити - не съм съгласна, че трябва да е с една дръжка. Тя не е като количката. Идеална си е с 2 дръжки, по-лесно се управлява, защото те са свързани, не са съвсем отделни, както е при количката и пак става и с една ръка да се управлява (в центъра). Освен това си закачам пазарските торби там, както и една малка раничка с принадлежностите на детето, което при една дръжка няма как да стане.

Явно е до свикване,ама хич ме няма с тая трколкА  Sad  Rolling Eyes

# 111
Здравейте и от мен.
Тони, дано всичко е наред при вас. Hug
Темата за триколките...И ние имаме такава подарък за РД, но аз си я харесах. Много набързо и в първия магазин, в който влязох, но съм много доволна. Ето това е, само цветът е по-различен https://smartrike.com/global/product/tricycles/smartrike-dream-t … eering-4-1-trike/. Малката също много я хареса. Вече не ползваме количката, а основно триколката. Чувства се добре вътре детето, а и аз съм доволна, защото по-малко се изпотява.
Юлианка, ще свикнеш. И на мен в началото ми беше странна в сравнение с количката. С нея придвижването става по-бавно.
Най-накрая интерес към ходенето прояви и моята госпожица. В стаята като паметник стоеше един уокър от почти месец. От време на време си играеше с копчетата по него, докато преди 3-4 дни отидох до другата стая да и взема шишето с вода. Връщам се и гледам нашата се изправила на уокъра и го бута и ходи по него Shocked, че ми се и хили Joy До преди това ставаше права, но никакво желание за каквото и да било мърдане...

# 112
Точно бях започнала да си гризя ноктите,че въобще поръчах триколка.Че мога да си експлоатирам до дупка количката,но гледам масово се обзавеждате с туй чудо.
Моя хубавец хич не му се седи на вън като се стъмни и 9 и нещо дава зор.Тия дни с яденето е зор холям.Ако му ъопя хапчици в нашата храна или в салатата  Heart Eyes  chef няма наяждане  Joy
Лекаааа

# 113
  • Русе
Привет!
Аз пък триколка не мисля да купувам. И с каката нямах. Количката ми се струва по-удобна.
Извадихме лятното Чико да видим как ще бъде с него, защото е по-компактно за морето. Ами все едно в каруца я сложих. Толкова си харесвам другата количка, че трудно ще свикна. Иначе на Гери май не и направи впечатление.
Не знам дали и на вас се оплаках, но Гери счупи проходилката и падна ( проходилката се сгъна под краката и) и то 2 пъти. Това защото ММ я превърза със свински опашки ( за това 2 пъти). Баси и китайските боклуци! Иначе се радвам, че сме с платнена кошара, а не с дървено легло, защото сега я местя с мен от детската в хола и я оставям там. Лошото е, че нито само пълзи, нито ходи и няма къде да я оставям. Изправя се и се пуска назад да пада. И това ще отмине.
Подготвям кръщенето, постоянно се разправяме за разходите и така. Чудя се за РД какво да и купувам. Кракомобилите са за по-големи деца, нищо че на някои пише след 1 година.

# 114
Здравейте и от мен момичета Simple Smile

Аз нямам опит с триколки, решихме да не взимаме. Направо ще минаваме някой ден на онези колелца за баланс, а дотогава камионче-уолкър  Rolling Eyes

Моят прекрасник става все по-любопитен, все по-схватлив. Изумява ме какви неща открива и прави. Например, видял майка ми да се реше с гребена й и днес го гледам хванал нашия гребена на майка ми и си реше косата  Laughing
Също има едни картонени кубчета, различни по големина(http://decoration.bg/media/catalog/product/cache/1/image/1000x10 … /d/j/dj08500a.jpg) и вече започна да ги реди едно върху друго, да ги пъха едно в друго. Много ми е сладичък  Heart Eyes Също прави всякакви номерца. Много обича да показва колко голям ще порасне(вдига ръчичките нагоре  Grinning) и хваща един предмет, слага го на ухото и казва "алооо".

Ние в петък заминаваме за морето и живот и здраве ще сме там месец - месец и повече. Не знам доколко ще мога да се включвам, но ще пробвам да пиша от телефона. Нямам търпение вече, че не се издържа от жега тук, пък и ми писна в тая София. Лятото хич не обичам да съм в града. Ние в жегите излизаме сутрин рано до към 10 и евентуално вечер след 19:30, освен последните 2 вечери, защото дори тогава беше ад!

Спокойна вечер Hug

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 19:10 от Monik@

# 115
Само за едно здравейте, скука, жега, София се изпразва, щом В ДК няма опашки ....

# 116
Здравейте мамета.

Как сте гледам всички сте се изпокрили. На мен баткото ми спретна едно кратко боледуване за няма и три дни. Нон стоп температура като вчера буквално за минута от 38 скочи на 39,4 и го оправих с хладки душове. Иначе го болеше корема. От други разбрах че това е нов летен вирус, които може да е съпроводен с температура и повръщане. На мен баткото ми повърна само днес сутринта и край - сякаш нищо не е било ни температура и нищо. Така че имайте го наум.

На 7 срещу 8 заминаваме на море ( аз и двете деца ) и ще изкараме до септември- ММ даде пари и каза колкото изкарате Simple Smile , а хазайна ни ( ходим за трета година при него каза че ще ни вземе малко парички а ми дава цял етаж хи-хих) само кофтито е че няма кухня, но ще взема един котлон , че няма как с малките. Всички ми казват че съм луда да се съглася сама да отида, но истината е че нямам избор или така или никак така че ще ги боря Simple Smile

Тони - малкия беше с плаващи тестиси - бяха ме наплашили с операции и т.н. , но на първата година се оправиха нещата. Незная как е при вас както и да се развият стискам палци всичко да мине леко.

Триколка ще взема за Коледа, но вече съвсем се обърках каква.

Кръщенето го отложих за догодина - много се разочаровах от набелязаните кръстници и реших догодина да реша.

Малката е голям багабонтин, откакто ходи съвсем подивя и бърбори - направо ми иде да я изям.

Хубав ден от мен Simple Smile

# 117
  • Русе
Привет, момичета!
На днешния ден ми беше термина, ха-ха!
Гледам, че повечето купувате триколки за подарък на малчовците, а аз не искам да се обзавеждам с такава вещ. Количката ми е по-удобна. Та въпросът ми е: какво друго да подарим на Гери за първия РД?
Иначе аз се побърквам покрай кръщенето. Снощи ходихме до заведението да уточним менюто и други подробности. За час и половина се вкисна. А беше наспана и беше по хладното, към 21ч. Какво остава за самия ден, като и се насъберат емоциите, многото хора и + това, че ще е в 14 часа на обяд. Започнах да се чудя дали да не искам да ни нагласят масите вътре, въпреки че се спрях на този ресторант заради двора.  newsm78
Ако трябваше сама да избирам бих направила кръщенето на 4-5 години, но баба ми много искаше да е по-скоро, за да го види. Е, може и да не присъства, защото падна и си счупи ставата.  Sad Имам чувството, че ще е едно голямо фиаско кръщенето и само искам да минава и заминава и да ходим на море. И моята С се гласи да идва с нас на море, но се надявам да размисли. Няма да казвам нищо да не я амбицирам да дойде. Ще си трая, защото в повечето случаи не прави това, което казва.

# 118
Искам морее,морско чадо съм си и миналата година ксто птопуснах ми беше мн тежко.Днес изпратихме тати пак и умуваме кога ще ни вземе на морето.Хич не се хващам сама.Той си работи,достатъчно се гърчи та и с нас да го тормозим.Да приключи сезона и искам фамилно  Heart Eyes така ми липсваа..Иначе от 3-4 дни мойто синче е сменено,ми няма такива мрънканици от събуждане.Почнах дентокинда,паля му клечки,конеца червения вързах,че му падна  newsm78  ooooh! нетърпим..характер ли вече проявява...Вие на кои номера пампи сте,4+ му прежилва,купихме дирекно 6 ,ми то кюлоти  hahaha та 5-ца ще взема.Измериха го 12,700 (+800)😁😁 а уж не яде.Триколката не го кефи,а на мен хич не ми е стабилна,ММ я хареса много,а аз съжалявам,все така бързам.

# 119
  • Бургас
Не съм влизала от доста време  Embarassed Ама започнах работа, много ми е криво и тъпо че заради пари трябва да си оставя детето. Е ММ я гледа, ама цял ден ги мисля  Confused
Количката ползвам само за пазаруване ,че там си закачам торбите. Триколката я бутам само до люлките зад кооперацията и до там. Не ще да стои никъде вързана. Даже и в столчето в колата. Все иска да е изправена и да гледа през прозореца.
Още не може да върви сама, плете краката яко, но желание пък има. Два часа обикаляхме в Морската градина и по плажа и все крачи.
Е днес е ужасна жега и ветрец нямаше, изгоря ми душата направо Така се моля да люсне един дъждец  newsm17
Драснах във ФБ и тук да питам мамите с подобен проблем. От няколко дни ми прави впечатление, че едната гърдичка на Дея е по-голяма от другата. Даже не ми прилича на подута, нито е зачервено. Звъннах на педи, тя била в отпуск, ама и лошо ме чувала така, че хич не ме успокои. Сега съм в чуденка дали утре да не я заведа при лекар, който я замества  Thinking
Връщам се да Ви чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт