Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Телиш/Плевен
блускай, браво за прохождането! Hug

За Фейсбук групата скоро никой не се беше оплаквал и се надявах, че нещата вървят там. Аз не съм член от началото на пролетта и нямам идея какво се случва, но и преди периодично имаше смут и раздори. Аз в такъв точно момент напуснах, защото не ми понесе напрежението. Уж имаше разчистване, явно не е било достатъчно или не знам. newsm78 Дано си оправите нещата. Виждате, че темата тук замира, поне там да се разбирате и да сте група. Sad

# 151
блускай, браво за прохождането! Hug

За Фейсбук групата скоро никой не се беше оплаквал и се надявах, че нещата вървят там. Аз не съм член от началото на пролетта и нямам идея какво се случва, но и преди периодично имаше смут и раздори. Аз в такъв точно момент напуснах, защото не ми понесе напрежението. Уж имаше разчистване, явно не е било достатъчно или не знам. newsm78 Дано си оправите нещата. Виждате, че темата тук замира, поне там да се разбирате и да сте група. Sad

Cry почти две години лягах и ставах с вас,как тъжно звучи,че такава хубава тема замира и  се изчерпва.Има няма десетина майчета останаха  Confused

# 152
  • София
Нормално е, повече се пише през бременността, после еуфорията около новото човече. Simple Smile И аз съм пристрастена към форума, усещам се. Давам си съвет - повече реални социални контакти Wink Например онзи ден ходих с двете деца с метрото до Надежда, после се разходихме по Пиротска (там наоколо има аутлет на Колев и Колев), пазарувахме, после се карах с една циганка на Женския пазар. Ден пълен с емоции, бях гроги.

А, исках да кажа, че не съм впечатлена от памперсите за плуване. Ползвала съм с каката, сега Борко беше или с обикновен памперс или само с бански  Mr. Green Чат пат по голо дупе, но за кратко, че пясъка влиза навсякъде.

# 153
  • Варна
Привет!
И при нас нищо ново. Зъби ни мъчат. Пробиха още 2 последните дни. Вече е с 9 зъба, от които 2 кътника. Мрънка си, трудно яде, но като цяло не мога да се оплача, като знам при повечето деца как избиват зъбитес огромни ревове, температури, тоталво неядене и пр. Пу-пу, все така да е!
С ходенено напредва. Вече взема все по-големи разстояния сама, но има време да укрепне.

За Фейсбук - аз съм пристрастена към групата. Вярно, има дрязги и приблеми (надявам се, че ще останат в миналото), но съм наясно,че когато се съберат толкова различни женски характери на едно място, ще стават такива неща. Все пак, не мисля да напускам заради това, че мнението ми не се е харесало на някого или щото някой се е сдърпал с някой. Бягството не е решение за мен. Пък и както казахсъм пристрастена, а дразнители има навсякъде.

# 154
  • Телиш/Плевен
Ами аз към форума съм пристрастена и като спряхте да пишете активно тук, се ориентирах към други теми, но те не са свързани с децата. Hug Радвам се, че все пак и тук се сеща да пише някой от време на време. Ясно е, че активност, каквато имаше по време на бременността, няма как да има пак. Sad

# 155
Забравих да се оплача:тази нощ Владислав беше много не спокоен и т.к. Баща му е от снощи 3 дни за риба с приятели около 02h реших да го взема при мен на леглого.Не знам колко време сме спали,но само чух туп и писък,малкия на земята. Слава Богу нищо му няма.
Зъбите и нас ни мъчат,ама няма нови.Прави ми някакви стачки на  яденето и от 4 дни сме на  кухня(хер бебе)ама де ще му излезе края.Не се отказва само от хляба и киселото мляко.

# 156
Здравейте мамчета, да ви се похваля на 1 година и 1 месец ни изби първото зъбче, около 4-5 неспокойни нощи и 2 дена яко киселеене, но както казва Mar_bella и аз няма да се оплаквам Wink Ходим си все още за една ръчичка и се надявам до края на август да се пусне, че тогава отиваме на море и там поне на пясъка да си ходи, без да се притеснявам, че ще падне и ще се удари Simple Smile
За ФБ групата и аз няма да я напускам, ако не ме изгонят хаха, иначе мисля, че с тези периодични чистки нищо няма да постигнем, освен да се всява напрежение и да се стига до напускането на ценни хора!
Утре сме на сватба, и се чудя малката кога да я взема дали, направо за ресторанта  newsm78

# 157
  • Варна
Аз от зъбит няма да се оплаквам, но това моето все по-диво става. Онзи ден си падна на главата от леглото в спалнята на майка ми, а долу е само цимент с балатум. Слава Богу, нищо й няма.
Днес, незнайно как се изкатерила по секцията в хола, изправила се и с ръце съборила каквото може от горните рафтове - батерийки, монети, брошки и други неща. Заварих я да ги опитва на вкус. Онзи ден четох една статия за момичнце, което починало след като погълнало батерия и колко са опасни и направо получих нервна криза. ММ се прибра за 10 мин от рабона, обадихме се на педи и право в рболницата за рентгенова снимка. За щастие, нищо не беше погълнала, иначе не ми се мисли!

# 158
Мислех,че проблема ни е зъби,а се оказа вируд,зачервено гърло.2 дни борим Т,някакъв ад е.Днес уж има подобрение.

# 159
  • Телиш/Плевен
Пчеличке, честито зъбче на малката фея! Hug
При Елица са си все така два от не знам колко месеца вече. Не се тревожа, разбира се, но ми се иска по-бързо да поникват и другите, че така менюто й е много ограничено. Поне вече не пасирам. Ама пак яде основно супи, каши, пюрета и други такива храни, дето не се дъвчат много-много. Sad

Звезда, бързо оздравяване! Praynig

Вкъщи ММ е болен и сега само треперя да не зарази хиенка. Sad В четвъртък трябваше да сме на консултация, ама за пръв път си позволих да я отложа и ще ходим във вторник. И за пореден път се убеждавам, че няма нищо случайно. Ако бяхме отишли, сега щеше да е с ваксина и това щеше да ми донесе още повече тревоги. Sad Ясно е, че сега ще я отложим, докато ММ оздравее напълно. За пръв път ще отлагам ваксина, но досега не е имало повод за това и се движехме съвсем в график. Сега не ми се рискува. Така или иначе, освен тая, остава още само една ваксина, вижда им се вече краят.

# 160
  • Бургас
Ха здравейте и от мен  Laughing Рядко се включвам, но едва смогвам между семейните задължения и работата. Събота и неделя направо омалявам от готвене и чистене  Tired Днес не остана време даже на плаж да ида.
И нас ни мъчат зъби, то тъкмо едните излязоха, хайде сега другите и е едно непрекъснато мрънкане и хленчене. За ФБ - не коментирам теми, които не ме вълнуват, най вече се радвам на снимчиците на бебоците. Може и мен да са ме деактевирали  Mr. Green ,че не съм от най-коментиращите.
ZVEZDA * дано всичко бързо отшуми, че в тези жеги хич не са приятни тези болести.
Общо взето и при нас нищо ново. Все още не ходи сама, страхува се да се пусне. Пък и още стъпва на пръсти, балетмайсторка  Laughing
Гушки на всички  Hug
Лаленце дано скоро оздравее ТМ, а ваксината е тази дето след 1г ли я слагат  newsm78 Нашето педи ни вика чак септември, да се позахладило...сигурно не чак толкова спешна  Thinking

# 161
  • Телиш/Плевен
Лаленце дано скоро оздравее ТМ, а ваксината е тази дето след 1г ли я слагат  newsm78 Нашето педи ни вика чак септември, да се позахладило...сигурно не чак толкова спешна  Thinking
Да, против морбили, паротит и рубеола. Peace
Тя и нашата явно за септември ще остане.

# 162
Привет,благодаря на господ,днес сме добре,без Т.не знам само как е гърлото,пръскам с една помпичка(взех от тия за наливните парфюми,ми то иначе невъзможно).Колко отива към сливиците  ooooh! понеделник ще го видим.Днес,такъв пазар му направих,подготвяме се за зимния сезон,а тук е евтино.
Ваксината и ние ще я бием като се приберем т.е септември.
Дано няма болнички.

# 163
Здравейте мамчета   bouquet
Звездичке, борете гадните вирусчета, пълно е с тях по площадките, ама да го заточа детето само да си играе, сърце ми се къса. Чуе ли някое дете да викне (те само така играят по-големите) и тя почва. Къде е това "тука" за по-евтино?

# 164
При майка ми сме на Ямбол,още 2 седмици и отпътуваме,изкарахме лятото.
Дано не ни прецака времето,че за моренце се гласим.Предполагам,че пивечето изпекохте гъзиците  Laughing чакаме с нетърпение ние.
Нещо Нещо позапустя тука,аз др не пиша,та ще се зберем като захладнее мисля аз  Laughing.Пак ще са едни нови режими,хранене,спане,що за чудо ни чака  Mr. Green .Миналата зима,бяха малки и спяха в количките навън в студа,добре беше,ама тази зима не ми се мисли.Айде полягвам.

Общи условия

Активация на акаунт