Не знам как да постъпя, просто блокирах и на това ме е яд най-много.
. Днес сто деца минаха покрай количката със спящото ми, и все до нея решат да викат, а парка празен, та дори и един татко викаше. То не минаха с колела, тротинетки, тичанки и накрая едно лапе викна майка си и я събуди. 
.Чудех се за детския пастет,сега ще видя инфо.МС мн обича хапки да му давам.
Е,няма такава простотия,ок,знам,че е така,ама що за проклетия бе.Ми бъди човек,опитай се поне,жена е.Добре,че майка ми не я чу,лелее
ММ пооздравя, но аз вчера се гътнах, а май и хиенка нещо не е добре...
Нощта беше кошмарна. Сигурна съм, че я болеше нещо.
Дадох Панадол и се унесе. Тази сутрин пак плака много, има и сополи, но ми е трудно да преценя дали не са от плача. Следобед сме при педиатъра, ще видим какво ще стане. Дано се оправи бързо! 

Още е само с двата долни зъба и е малко ограничена откъм храна, но дано скоро се появат и другите.
И не си измислям, като питбулче е

Досега не е боледувала нито веднъж и ми е много притеснено.
Кой знае каква паника ще ме подгони, като се случи.
ааааа,и ние пием от 4-5 дни по толкова т.е 200.що му стана...ама пък снощи си набави Нали ви казах за бибата,ми на снощи си я изплю 4-5 пъти и впоследствие естествено си я и потърси точно толкова
И рев,аз като не мога да я открия,уж светеща...та резервната дадох и пак рев с цяло гърло.После носене,та мятане,и накрая мляко в 3 ч посред нощ.И в 6.30 пак.Тотално ме съсипа.Та тук всякакви нови режими съм изключила.Четох за пастета,ми отказах се тотално.Днес му мазах пюре със сьомга за да му набавя рибата,то същото се получи. 
Започнахме да спим по веднъж на ден и това също си е проблем, че не издържа до обяд
. Май много негативен пост се получи

Препоръчани теми