Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
  bouquet
Лале е как,няма да ви оставя следя си ви редовно  Hug   Защо не го извадиш този мъдрец.Не боли аз извадих два.
Днес бяхме на дълга разходка.Взех кюфтета от едно място там печаха на момента.Дадох на малкия изяде цяло.Бях против да давам така храна,която не съм правила аз,но той така гледаше,че ми стана жал.Пък и вече е голям.Сега спи блажено  Laughing
Заваля при нас.Дано да има още слънчеви дни,че вече съм решила да махам памперс гащичките.Не искам да го оставям за другото лято.Пък зимата е трудно да се маха памперс.Той вече е на гърне,почти са му сухи гащичките,така че махам докато е топло.
Лек ден на всички  Hug

# 196
  • Телиш/Плевен
Лале е как,няма да ви оставя следя си ви редовно  Hug   Защо не го извадиш този мъдрец.Не боли аз извадих два.
Защото още дори не се е показал. Предишните два дори не съм усетила кога са излезли, не ми и пречат съответно, затова имам надежди, че и с този ще е така, като излезе. Вече не ме боли, де. Явно ще е на периоди. Снощи ме боля до някое време и после съм заспала, днес съм добре, да видим докога. Thinking

# 197
  • Пловдив
Защото още дори не се е показал. Предишните два дори не съм усетила кога са излезли, не ми и пречат съответно, затова имам надежди, че и с този ще е така, като излезе. Вече не ме боли, де. Явно ще е на периоди. Снощи ме боля до някое време и после съм заспала, днес съм добре, да видим докога. Thinking
Мен така ме наболяваше от време на време две години и ги махнах.Дано при теб се оправят нещата Simple Smile

# 198
  • Телиш/Плевен
Мен така ме наболяваше от време на време две години и ги махнах.Дано при теб се оправят нещата Simple Smile
Ехааа, две години. Confused Ще видим при мен как ще се случат нещата, не ми е проблем и да го извадят, но нека наистина да се наложи. Едва сега започна да ме мъчи, ще му дам шанс, пък като стане нетърпима и постоянна болка, естествено, че ще се лиша от него. Но все тая́ надежди, че ще е "послушен" като другите. Laughing

# 199
  • Варна
Много съм си патила от мъдреци. 3 съм извадила, 2 от които с операция преди да се покажат. Постоянно се подувах, имаше и гной. Оказа се, че нямало място за тях и нямат шанс. Махнах ги и си реших проблемите, а дългто се мъчих с тях, години. Четвъртият е пораснал, но и него ще махна, защото избутва другите зъб и не ми е комфортно.

При нас нищо ново. Чакаме си изследванията и в сряда сме на гастро. Да видим какво ще правим с тези черва. Нещо пъпчето й доста е изскочило и като е права е издадено и виси. Като се роди имаше малка херния и я лепиха с едни лепенки, но се беше оправила. Дано не се е върнало това чудо, че вече може и да е късно за лепенки
Дребната много трудно яде. Манджи отказва а и през останалото време трудно яде. Тъкмо беше започнала да си хапва и айде пак. Иначе снощи видя баба сш да яде сладолед. Тя вече знае какво е и настана ужас. Издърпа й го от ръцете и взе да го яде, ама върти фунийката на всички страни, голямо мазало настана. На 2 пъти опитахме да й го вземем. Е няма такъв рев и тръшкане! Не миряса докато не го изяде целия. Добре, че беше малък! Ама после цяла нощ подпръцкваше и приплакваше.

# 200
  • Телиш/Плевен
Mar_bella, успех! Стискам силно палци на Ади! Praynig

Интересно, че на когото и да споделих за мъдреца, всеки вика да го вадя. Явно наистина си патят хората. Sad Никой не ми вярва, че другите два не съм ги и усетила кога са поникнали, а и са си заели мястото и не пречат на другите. Най-лесно е да се извади, но не виждам смисъл да бързам, след като болката поутихна, а така или иначе не беше нетърпима, просто неприятна. Засега ще изчакам. Ако ми беше първи мъдрец, вероятно щях да послушам хората, ама при мен е трети. Просто за пръв път усещам, че расте. Дано да е безпроблемен като "събратята си". 3 ми е късметлийско число, ще дам шанс да се оправят нещата. Mr. Green

# 201
хСигурно няма човек,на който 6-7 пъти му е цепен мъдрец.Мине не мине година и айде,почва се мъката.И на мен ми каьваха вади,но пък мойта зъболекарка не се навива.Пломба до днес нямам,пине з са ми здрави.
Марбела,.май е херния,мен са ме оперирали на около 5г.Милото детенце.
И аз дадох купешко кюфте и то два пъти.Ми взех си джоб и нашия ми преглъща насреща,поне мястото е сигурно,нямаше проблем.
От време навреме закусва закуска със сирене от закусвалнята.Мн я харесва,чупя хапчици,слагам ги на таблата и се храни сам.
Връщам се да попитам,след чашата с накрайник към шише със сламка ли се минава.Той пие от обик.чаша сок.  вода с накрайник и ам от биберон.Имаме две със сламка,ама да го уча ли  newsm78

# 202
  • Телиш/Плевен
В тази връзка да попитам - има ли някое дете, което да се храни само (имам предвид с лъжицата)? Елица яде много послушно, даже вече лигавник не ползвам, обаче все аз й давам. Ако й дам лъжицата, съм сигурна, че ще стане мазало и няма да яде изобщо. Обаче нали все някога трябва да я науча. Та се чудя удачно ли е сега или има време? newsm78 С памперса няма начин да се раздели скоро. ooooh! Изобщо не сигнализира по никакъв начин нито преди, нито по време, а след това - да не говорим. Ако аз не помириша, сигурно може да си седи така цял ден. Confused Опитах се като време да засека, за да я слагам на гърнето - ами дори и времето е различно всеки ден. Има дни, в които и не ака. Абе въобще кашата е пълна, ама поне другите неща да оправим.

# 203
Лале,не се мъчи и дано по-бързо свърши този кошмар.
Около годинката Владислав се научи да пие от сламка,но преди 2седмици купихме шише със сламка,но и това с твърдия и с мекия накрайник са още в употреба.От чаша и обикновено шише пие с моя помощ иначе се олива. За ряненето омазването е  мнооооого,но накрая на храненети му давам  сам да се учи,пък пералната ще пере.
На няколко пъти вече налита да хапе децата,по точно едно и също момоченце 4 месеца по-голяно от него,не си дава играчките,а чуждите ги иска. Днес хвана едно коте за врата,после почна да го тегли,а аз да пища понеже котето му ръмжеше.
П.С. Дано малката Ади не се мъчи и се оправи бързо,стискам палци   Hug

# 204
  • Пловдив
И ние не пием от сламка.Пробвах да му дам имам шишета с всякакви накрайници.Ами не иска.Сам не си държи шишето,не яде сам,чака само аз да му давам.Аз го слагам на гърне след сън и след ядене.Винаги върши нещо в него,когато и да го сложа.По някога повечко го чакам само,но не се отказвам  Laughing  МС пък не знам как ще го науча да дава сигнал,че иска на пикае.Сега само го слагам на гърнето и това е.По някога като забравя да го сложа започва да се напъва,но не е много често.
Абе какво ще ги правим.Едното не иска да яде само,другото на гърне не иска и т.н.  Joy Успокоявам се че няма не научени деца.Рано или късно се учат. Simple Smile  Само да са здрави пък другото се оправя.

# 205
  • Телиш/Плевен
Аз купих някаква чаша със сламка преди време, че беше на промоция, но хиенка още не е съвсем наясно как се борави с нея. Laughing Засега си пие от шише с биберон или от чаша с накрайник.

Знам аз, че ще се научат, самата аз гледам да не бързам с нищо, но все пак гледам и да сверявам часовника с вас. Mr. Green Дадох й днес на Елица лъжицата, я хапна два пъти с нея, я не. Игра си през повечето време, както и очаквах. Но пък никой не се е родил научен, ще й давам и показвам известно време и все някога ще се научи. Hug

# 206
  • Варна
Ади пие вода сама от чаша със сламка. В Джъмбо има много хубави за 2 лв. Какви ли не чаши купих преди това, но не можа да се научи. Само с тази. От ядене с лъжица и вилица самостоятелно сме на светлинни години. Млякото го пие от шише с биберон, но аз й го държа. На гърне все така не иска да седи - рев и веднага става.

# 207
На гърне даже не съм слагала,отлагам само уж да порасне за разбира поне малко,пък да видим дали няма да ми излязат криви плановете.Искам да питям,когато приготвяте десертите у дома слагате ли захар и какво количество. Солта гледам да ми е в минимални количества,даже и не слага като му готва амя той наваксва от нашта храна като се добере.

# 208
  • Пловдив
Аз слагам по малко захар в десертите и готвя с Хималайска сол (уж по-добре за децата било) вече е на обща храна,но внимавам със солта.Който иска повече сол да си слага.

# 209
  • Варна
Аз проучвах за солта и се оказа, че хималайската сол изобщо не е толкова добра, защото най-голямото предимство на солта е това, че е обогатена с йод, а хималайската сол е много бедна на йод. Йодът е много важен за щитовидната жлеза. ММ е от Смолян и понеже там няма, всичките му роднини имат проблеми с щитовидната, въпреки че са им давали таблетки с йод още от малки. Захар също давам, макар че рядко правя десерти! В тези от кухнята и купешките бисквитки има достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт