Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
 И ние по 2 пъти дневно сме навън,за по 30-40 мин. до час.От ( сигурно) два месеца е с 1 спане,чието времетраене варира,но предимно по час и половина. Звезда- за играчките,най- много се радва на кракомобила. Мъкне го навсякъде,даже веднъж на леглото го качи,много бръмчи. Харесват му всякакви коли,камиони,влакове и тем подобни. Наскоро ни подариха и конструктори- единият бебешки другият за по- голямо дете. Другите играчки омръзнаха ли му нз,ама не им обръща много внимание.

# 421
Мам,тъкмо да те питам що е това и се усетих  Whistling Joy  hahaha
100 мнения прочетох в полза на АМ пред КМ.

# 422
  • Телиш/Плевен
Еличка днес проходи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На годинка, 3 месеца и половина. newsm03
Ще правим скоро прощъпалник. smile3539

# 423
Ехее,честито ви ходещи крачета.Да върви леко и стабилно напред.
Лале,сама ли се пусна,щъка ли си из цялата къща.Ние бяхме на прощъпулник днес,беше мн мило,връстничка ни е момата,юлка,ама търчи.

# 424
  • Пловдив
Лаленце,честити ходещи крачета  bouquet

Нашата направи първите си самостоятелни крачки миналата седмица и с всеки ден увеличава разстоянието,и става по-смела

# 425
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug
Много сме щастливи! Heart Eyes

Звезда, да, аз затова го броя за официално прохождане - пусна се и точно си щъка, направо е като фурия. Grinning Иначе повече от месец ходи уверено, но винаги искаше някой да я държи за ръка (аз само пръст ѝ давах, защото нямаше нужда от опора, просто я беше страх да се пусне).

Ето и снимка, така и така не съм ви я показвала скоро. Hug
Скрит текст:

# 426
Их,их,шомпалче 😘😘😘

# 427
  • Пловдив
 Hug
Честито Лале  bouquet

# 428
  • Пловдив
Смело крачеща Елица  Heart Eyes

Ние се разходихме тричките.Вчера и днес,и голямата е с нас.Изморихме се доста,обядвахме и сега релакс.Дребната спи.Трябва да захвана и да подредя малко,че двете многоооооооооооо разхвърлят  ooooh! И постоянният въпрос-какво ще се яде  Crazy
Някой ходи ли нещо да спортува организирано?От ноември ще започвам два пъти в седмицата.Голям зор ни е кой да гледа децата,че само на мъж ми разчитам.Но той каза,че ще направи и невъзможното да ги гледа.А аз да ходя понеделник и сряда вечерта.Дано да ни се получат нещата

# 429
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug
Още не мога да ѝ се нарадвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430
Честито прохождане на Уличка Simple Smile
Ние днес ходихме на консултация,ужасно да сложим реимунизацията със  синфлорикс и от снощи малкият се разсополиви. 11.500гр. И 83см,питах за стъпването на вътре с крачето и ми каза доки че за сега освен да не си седи на краката и да не спи по корема със  сгънати крачета. За сега няма нужда от стелки и да обръщаме внимание  сделките да са повдигнати  на обущетата.

# 431
Юле,и ние така.Замерихме се около 11-12 кг,слабеем вече,и около 85 см.Вчера синфлорикс и към вечерта потече нослето.По принцип и вечер давам температуропонижаващо и сменям куул пача,но преди лягане смених само лепката и....Т,опикан,та лудница в 2ч посреднощ.Ошашках се яко,едва към 4,30 заспа.Днес капнах фз+ клеева.,и някои неща.Дали е от ваксината  newsm78 амааааан.То и моя нос протече.Сутринта беше без Т,ходихме до гръцкото джъмбо,ама малко ме раьочароваха,е,купихме някои неща,доволна съм мнооого.

# 432
И моя момък снощи се събуди опикан,завъртян на 180°. Та към 4:20 се сменяхме. Сутринта памперса отново мнооого пълен. До сега не се е случвало такова нещо newsm78. Да ви се оплача. Днес по време на обедния сън Борко реве,в полу будно състояние. Дясната ръчръчичка явно беше изтръпнала,т.к. беше нашарена с отпечатъци от чаршафа и от дрешката му. Помилвах го да се успокой,но ръцете му затрепериха. Взех го. Гушнах го,а той целия трепери.така се шашнах. Викам ММ да идва да звъни някъде,обаче си помислих,че може от страх така да трепери. Милият ми. Толкова е неприятно,когато имаш иглички. Много се е стреснал.

# 433
Явно има някакъв вирус,от тази  сутрин и  аз съм с главоболие и  лека хрема. Малкият  дано не се усложнява, за сега си дивее,яде и  само бърше сополи пробиваме носа и даваме инфлуцид

# 434
Привет!

Лаленце, честито проходило Еличе!  Heart Eyes

Момичета, със смяната на времето, а и си има и вирус всичко около мен са с течащи носове. Направо ужас.

Малкият е при баба си тия дни, че имаме задачки по апартамента, които няма как да свършим с него. Вече ми липсва, но пък знам, че там се чувства добре. В къща е с прекрасна градина и плодове и зеленчуци директно от градината.

Какви пантофки за вкъщи взехме на вашите мъници?Аз всех едни тип чорапче с кожа отдолу, но му умаляха, а годния номер му е голям. Все попадам на някакви с ужасно твърда подметка отдолу. Гледах в Колев и Колев и едно друго място. Затова засега шляпа с 2 чифта чорапи със стоперчета, че у нас е хладно.

Общи условия

Активация на акаунт