Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Иванела, дано всичко е наред при вас. И малката имаше малко обрив миналата седмица. Доста се притесних, че бяхме и на път, но педиатърът каза да давам капки Фенистил и калций. За два дни изчезнаха, но аз давах още два за всеки случай Embarassed Калцият не ми е ясно защо е. Сега като ви чета, си мисля, че и при нас може да е от ваксината. Тогава в голяма чуденка бях.
Елфи, хич не се шегувам за маникюра  Hug
Лаленце, аз също се радвам, че пак се посъбрахме Hug
Мисля си да направя един прощъпулник вече, че детето ходи от месец и повече, но не мога да се организирам. Ще го оставя по към края на месеца, нищо, че съседката от долния етаж, когато ме види все пита няма ли да правя пита на малката.
Блускай, аз решетката я махнах отдавна. Ползвам я за преграда на вратата. Захващам я с два стопера за чекмеджета за касата на вратата. Хем детето тропа по нея и ме вижда, играе си в детската, хем си чистя коридора без тя да ми пречи и протестира, а и така и аз я наглеждам. По този начин съм прала и разни дребни неща на ръка, когато се е налагало в банята. Ей, това майчинство, много изобретателни ни направи Twisted Evil

# 406
Давате ли още АМ,аз вечерното го заместих с КМ,ама мисля и за нощното.

# 407
РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТА:
Какво количество храна ядат децата?
Общ брой гласове: 21

200 гр. - 8 (38%)
220 гр. - 7 (33%)
250 гр. - 5 (23%)
270 гр. - 1 (4%)

# 408
  • София
Звезда, моят си пие АМ вечер, а понякога и през деня, ако не му хареса яденето. Идеята да го замениш с кисело мляко каква е? По засищащо ли е или?

# 409
Да,мисля си,че така ще е сит и да не ми търси мляко към 4-5-6 ч.Другото,което,че по тия часове като тръгна да излизам да го правя и е страшен вой,рев....и се разбужда доста.Има и друго,може би пък периода не е подходящ за експерименти понеже покрай зъбоникненето не се знае що е това будене.Но вода не върви  Mr. Green при нас.Вариант е да го разреждам повече  newsm78

# 410
При Владислав  нищо не минава,търси си кърмата  и това е. Явно са тръгнали  и нови зъби,пак точна да точи лиги и всичко  в устата. Няколко нощи и и неспокоен. Мята де в леглото,взимам го при  мен той само се мести,скимти.
Егати чудото.

# 411
Имаме 3 отложени ваксини. Кога ще ги слагаме има време, но все ме притесняват. Намерихме обувки,които с лекота ги обуваме,но якето... Рев,сълзи все едно го измъчвам. Пробвах и друго пак същото- рев ,та се къса. Предпологам,че не му харесва досега с подплатата от вътре по ръкавите. Ще търся яке с пухести ръкави. Ама още не са заредили по магазините. Когато беше студено по колко време изкарвахте мъниците? ММ ме " предупреди" да не " гълта" много студен въздух. А нали диша през нослето!? newsm78

# 412
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Виждам че много от вас са имали проблем с обрив.Искам да попитам как протече обрива изчиства се и се появяват пъпки на друго място или?
Писах за нашия обрив че се е махнал,но започнаха да се появяват по една-две пъпки на корема после изчезват и на другия ден се появят пак няколко и пак изчезват.Трябва ли да се притеснявам или просто така си протича обрива и се махат.Продължавам с калция и сиропа за алергии,но просто се чудя.

# 413
Имаме 3 отложени ваксини. Кога ще ги слагаме има време, но все ме притесняват. Намерихме обувки,които с лекота ги обуваме,но якето... Рев,сълзи все едно го измъчвам. Пробвах и друго пак същото- рев ,та се къса. Предпологам,че не му харесва досега с подплатата от вътре по ръкавите. Ще търся яке с пухести ръкави. Ама още не са заредили по магазините. Когато беше студено по колко време изкарвахте мъниците? ММ ме " предупреди" да не " гълта" много студен въздух. А нали диша през нослето!? newsm78

Ние излизаме постоянно, само да не вали и духа,днес го разходиха с колелото преди обяд, сега следобяд  излизахме за малко да се разходи по двора. Той виси постоянно на външната врата и блъска. Относно якетата,купих  от Декатлон и за сега съм много  доволна и ще чакам скимти екипи  за малчуганите, че зимата трябва да се  излиза

# 414
Привет!

Момичета, и моят син е с пъпчици по тялото. Не много ситни...средни към големички. Не са супер много, но ги има и ги наблюдавам вече 2-3 дни.преобладават около кръста надолу, но има и малко в горната част на тялото. Не му е поставяна ваксината за морбили,паротини не знам си кво си, така че изключвам да е това.  ЧУдя се да го водя ли при педи...ама тя откъде пък ще знае.Хич не ми се чака с болните дечица там. И да е алергия не виждам от какво може да е.

Звезда, аз още давам АМ. Иска си го, така че ще му давам още известно време. Не съм мислила докога. Давам само вечер.

мам_мим: Аз знам, че единственото неподходящо време за излизане е мъгла и температура под -15 Simple Smile Миналата зима я изкарахме цялата навън. Живот и здраве и тази не смятам да го затварям вкъщи. Въздухът е полезен, дори и зимно-студен. Вкъщи се изнежват още повече.

# 415
Мерси,Моника,значи сутрин т.е посред нощите не цокате  Laughing
Ние миналата зима си бяхме навън,та живи и здрави и тая така.Моя все е с мокър гръб,пускам го да тича по потник и блузка дълъг ръкав и го сменям тотално  ooooh! Вашите така ли се потят?
Какви играчки да купувам нз,до джъмбо ще слизаме.Кола за бутане с крака мислим,ама др нз.Сега хита е цветните спирали на баба му  hahaha

# 416
Иванела, обривът при нас започна от бузката, после по слабините и корема. До другия ден и по цялото тяло. Първият ден с лекарства намаля малко вечерта, на втория започна да изчезва почти изцяло. Не съм забелязала да има няколко пъпки някъде след това, но аз за дребни работи не гледам Embarassed
За обличането - днес сложих вече зимното яке. Въпреки това носът и беше студен през цялото време Thinking. Дали може да и е било студено? Обличам с клинче, боди с къс ръкав и тънка блузка.

# 417
  • Пловдив
 bouquet
Аз се филмирам от всяко нещо само го оглеждам и май прекалявам.Той е толкова спокойно дете,а аз съм във вечния филм да не му направя нещо  Laughing

# 418
И ние сме навън всеки ден, поне по два пъти. Веднъж спи, а привечер за игра до се измори за нощния сън, и все се буди де. Обличам с ватирано долнище, фанелката от вкъщи и мятам яке ватирано с качулка. Но тя почти тича и бързо се загрява.
Моя все е с мокър гръб,пускам го да тича по потник и блузка дълъг ръкав и го сменям тотално  ooooh! Вашите така ли се потят?[/left] Какви играчки да купувам нз,до джъмбо ще слизаме.Кола за бутане с крака мислим,ама др нз.Сега хита е цветните спирали на баба му  hahaha
.
Не се потим толкова.

# 419
включвам се и аз с менюто - Пепи става обикновено към 7:30 и най-лесно и приятно ми е да го преместя на моето легло и да суче. така може да се унесе  - и най-често се унася - до 9:30. обичаме да се излежаваме като е гадно времето на вън и може да ни издуха. към 10 вече съм приготвила закуснака - днес бе домашна юфка - доста беше, може би към 300 гр, с масло и сирене. излапа я за норматив. с апетит ми е. и даже яде сам с лъжица и се сърди, ако аз го храня. все по-успешно се храни и по-малко се лекьосва. обядът е към 13-13:30 - днес го кара на бял боб яхния от кухнята с едно сухарче, и бе пълен от 150 гр., не искаше супата от месо и десертът, обикновено супата я глътва още на обяд. следобедното бе към 16:30 кисело мляко с овесени ядки, стафиди и банан. вечерята е към 21 ч. не мога да го науча да вечеря рано и да ляга рано. понякога са спокойни нощите. не се буди и то, защото спи отвит. иначе аз се будя непрестанно да го завивам. как ще я караме при минусовите градуси. не знам.

Моля, кажете какви ботушки или боти са подходящи за зимата, кишата и влагата. Благодаря ви!

Тони, всичко ще е наред с операцията на Бобчо.

За забелването - при нас е изцяло забелен от няколкомесечен. педито държеше още на втория му месец да почна и така всяка вечер, бе лесно и не страшно. по-силно натискане и ако има зачервяване, маже се с дефламол. много добре действа.

Общи условия

Активация на акаунт